A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    fárasztó nap után
    mindjárt hajnali egy. a fáradtságtól azonnal lebukfencezek a puffomról, ahová ma heveredtem..
    hajnali 5-kor keltem, ma már két környező várost is megjártam, összepakoltam délután a nappalit, mert már a karnisról is a dvd lemezeim lógtak
    aztán pont 30 másodpercre nyúltam el a sarokülőnkön, mikor hoztak 1 számcsit, 1 hangfalat és 1 akai cd-s rádiót (ezt le is fotóztam holnap felteszem a gépre, összexarod magad olyan hq)

én nem tudom, talán lassan csinálnom kéne egy cégtáblát "zephyr 1000 mester" logóval. wazze egyszer megjavítottam a szomszéd asszony kávéfőzőjét úgy 5 éve, azóta ne tudd meg mi van itt..

hogy a faxba van nem tudom, de olyan nincs, hogy valamit ne bütykölgessek..és ha ez még nem lenne elég, jön a másik szomszédasszony, hogy a kislányának a tkm tudja milyen meséket írjak mán ki..
    hát komolyan: pofám leszakad. mindíg is buktak rám a csajok, de ez már kissé túlzás

az már tuti, hogy holnap szana-szét alszom az agyam...
    vagyis ma qrva álmos vaok, s ez a baszott rapidshare is csak 66%-nál jár...most épp másodjára..
    kát másik szerver upload-om ma este már mexakadt
    most szakadt meg megint...ez nem igaz wazze...