26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#15029 Még egy off aztán befejeztem - ha megosztanád a tapasztalataidat annak örülnék, más kárán tanul az ember . Egy ilyen formációt kipróbálnék én is, csak pont az adatvesztés lehetősége miatt amit valahol kiemeltek - nincs kedvem. Meg dvd lemezem is kevés. Talán az eszem is, meg most a kísérletező kedv is. -
#15028 hát bizonyára hohy baxott öreg vaok már..
mi is az a virtual pc
virtuális meghajtó az o.k. van is kapásból 4 -
#15027 ezt elmentettem az utókornak -
#15026 Ráadásul úgy látom el is hanyagoltam szegényt...
-
#15025 Virtual PC-n van fenn, ott nem igazán élvezhető, kíváncsiságból tettem fel, hangom például nem volt,de jónak tűnik, kipróbálok egy újabbat, asszem ez a 7077-es. -
#15024 "én nem tudom, talán lassan csinálnom kéne egy cégtáblát "zephyr 1000 mester" logóval"
Szólítottál kisgazdám, el is készítettem, Te magad ne fáradozz ilyennel
-
#15023 szerintem faxa, mármint a többi winhez képest, a mac-hez nem hasonlítanám, sosem érik utol őket semmiben.
de a laptopomon -asus gv50- szépen muzsikál -
#15022 kicsit utánna olvastam a dolognak, mielőtt belevágnék.
(odafigyelve kaposi kolléga ügyetlenségére
egy winyóra, de külön partícióra is felmehet az xp mellé a w7.
mivel más oprendszerrel már csináltam ilyet (többször is) így nem lesz probléma..
no azért biztos, ami biztos alapon a d:\ fontosabb elemeit kimentettem dvd-re..
hisz jól tudjuk, az ördög (akárcsak én) sosem alszik
amúgy a totyik alapítóját (és mást is, akinél már üzemben van) megkérdezném, hogy mi az eddigi tapasztalat a w7-el
a vista-ban naot csalódtam (pedig ajánlott oprendszer a laptopomhoz)
a w7-ről csodákat zengnek egyesek
no persze láttam én már karón varjút -
#15021 kellemes zene, koszi, sot, nagyon jo! -
#15020 jó ötlet...hmmmm..
már kész is van a szomszédasszony is meg van elégedve
napközben (a szomszédasszony) így fest:
-
#15019 És az a kábelkötegelő... MUHHHÁÁHÁ -
#15018 telibefosott-szőke-búvárruha ugrik egy arcost...vagy szemgolyost... -
#15017 kollélga nem látni a jészüléket!!!
ezt meg nem engedte ki a böngésző???
hol az a ulta-brutal sound? -
#15016 Jó nő a szomszéd bige? -
#15015 high fidelity sound?
de lehetséges, de akkor hozzá kell tenned mondjuk fél millát és kómótósan neki állni szépen átépíteni az egész lófaxt
-
#15014 a lényeget még nem is mondtam:
nagy bátran bedugtam a hálózatba (vállalva a kockázatot hogy lecsapja az automatát, mert elsőre ennyit néztem ki belőle) és láss csodát egy piros led világított elöl oszt hali
nemhogy magas hanghűség, de még hangja sincs
na ja. végtére is pont emiatt hozta át a szomszédasszony
közöltem vele: talán rá tudom még venni némi nyekergésre, de high fidelity sound-ra álmában se gondoljon -
#15013 high f. sound
a hálózati csati az tuti nem eredeti -
#15012 itt az említett akai cd-s rádió..
direkt hagytam nagyra a felbontást, hogy a bal felső sarokban levő feliratot jól lássátok.
(mikor megláttam szétröhögtem az agyam)
-
#15011 Ez klassz volt! Mindenesetre bátor... -
#15010 ezt a hülyét -
#15009 azt akarod mondani, hogy
szinte mindenki más normális életet él...engem leszámítva
a francba..akkor szervezhetem újra az egész életvitelemet
..eddig szentül hittem, hogy rajtam kívül mindenki megőrült
-
#15008 igazad van! látod egyetérek veled!
kis kiigazítás: a "fárasztót" egy halandó és normális átlagember életmódja szempopntjából értettem!
mivel te az eddigi hosszas diagnózisok alapján sem számítsz "normálisnak" (értsd: annyira különleges vagy!), halandónak és teljes bizonyossággal átlagosnak sem, így ezen kimerítő jelzőm használata természetesen zephyr the king of the masterking típusú ufonautákra nem vonatkozik.
egyébként megértem a problémáidat,amik igazából nem is problémák, hanem maga a fantasztikus és irigylésreméltó életed! -
#15007 fárasztó nap után
mindjárt hajnali egy. a fáradtságtól azonnal lebukfencezek a puffomról, ahová ma heveredtem..
hajnali 5-kor keltem, ma már két környező várost is megjártam, összepakoltam délután a nappalit, mert már a karnisról is a dvd lemezeim lógtak
aztán pont 30 másodpercre nyúltam el a sarokülőnkön, mikor hoztak 1 számcsit, 1 hangfalat és 1 akai cd-s rádiót (ezt le is fotóztam holnap felteszem a gépre, összexarod magad olyan hq)
én nem tudom, talán lassan csinálnom kéne egy cégtáblát "zephyr 1000 mester" logóval. wazze egyszer megjavítottam a szomszéd asszony kávéfőzőjét úgy 5 éve, azóta ne tudd meg mi van itt..
hogy a faxba van nem tudom, de olyan nincs, hogy valamit ne bütykölgessek..és ha ez még nem lenne elég, jön a másik szomszédasszony, hogy a kislányának a tkm tudja milyen meséket írjak mán ki..
hát komolyan: pofám leszakad. mindíg is buktak rám a csajok, de ez már kissé túlzás
az már tuti, hogy holnap szana-szét alszom az agyam...
vagyis ma qrva álmos vaok, s ez a baszott rapidshare is csak 66%-nál jár...most épp másodjára..
kát másik szerver upload-om ma este már mexakadt
most szakadt meg megint...ez nem igaz wazze... -
#15006 jó volt a mai traccsparti. egy fárasztó nap után már-már pihentető volt átolvasni.
különösen meglepett és így örültem (bár tényleg nem vártam el), hogy páran vakkantottatok is egy kis hivatkozásra. túlzó lenne mindre reagálni, de egészségére mindenkinek, én is örülök, ha örültök.
-
#15005 nekem is ez a kedvencem mármint a mondatod második része :-)
-
#15004 mindíg más jön, de bekaphatják -
#15003 hmmmm..ez biztos
ezt a helyedben mégegyszer átgondolnám -
#15002 lehet a draskovics cu-cu mozgatja a szálakatt? -
#15001 .K. -
#15000 mostanában sokat jár a pofám, mert megsúgták már azt is, hogy a dance4land.com-on is belső vizsgálat indul még ma egy másik beépített emberem ellen
Már megint megy hozzád az FBI, vagy már megszokott "vendégek"? -
#14999 Majd ha elkap az ihlet, meglátom mit tehetek az ügy érdekében -
#14998 Hát azért! Én voltam az az 1. -
#14997 nincs rejtegetni valónk :DDD
-
#14996 Off:
Olvastam Cameron "újvilágmegváltóscifijéről' amit Hollandiában szigorúan néhány szerencsés kritikus és újságírónak vetítettek egy concept 25 perces trailer-t, állítólag a film a marketing meg minden lófaxt beleszámolva eléri a kb 550 milliós!!! dolláros határt mire kész lesz a film, ami 14 éve készülget :OO
Az egyik szerencsés ezt nyilatkozta röviden:
Kezdjük ott, hogy egyetlen negatív, vagy legalábbis kevésbé nyáladzó vélemény nem szivárgott ki az eseményről. Mindenki szerint elképesztően látványos a film, a CGI, a 3D kifogástalanul működik. A ComingSoon szerzője szerint: "Olyan élmény, hogy leesik az állad, és rájössz, a 3D-t eddig csak cirkuszi mutatványként használták!". A karakterekről a következőt írja: "Elállt a lélegzetem. Hozzátok hasonlóan én is úgy gondoltam, hogy láttam már mindezt a Gollamnál vagy Hulknál, de Cameronnak ismét sikerült. Ezek a lények annyira élethűek, hogy pillanatokon belül megfeledkezel róla, hogy egy hatalmas és nagyon kék CGI-karaktert látsz épp a vásznon. Még a szemek is meggyőzőek; Ezeknek a karaktereknek igazi személyiségük, sőt lelkük van. Hogy a pokolba lehet az, hogy egyszer sem éreztem azt, hogy filmet nézek, miközben szinte minden számítógépből származott, amit láttam. Néhány csalódást keltő film után az Avatar lehet az első film, ami helyesen használja a 3D-s technikát."
Kurva élet, hol van még december 18?
-
#14995 csak nem képzeled kolléga, hogy lebuktatom a nagy nehezen hozzád is bejuttatott kémeimet
jól kiképeztem őket, sosem buknak le
képzeld, ha dióka megtudná, hogy a hqaudience.com-on is van beépített emberem
hoppá
remélem, ezt a hsz-t sosem fogja elolvasni, mert akkor napokig nem alszik majd, míg körmére néz a tagjainak
no persze itt is, mint mindíg percig sem aggódom, mert a legjobb emberemet küldtem oda is
mostanában sokat jár a pofám, mert megsúgták már azt is, hogy a dance4land.com-on is belső vizsgálat indul még ma egy másik beépített emberem ellen
úgyhogy mostantól kicsit óvatosabb leszek.. -
#14994 Egyébként meg összesen 1 letöltés volt, akkor meg minek törjem magam... -
#14993 ki volt az a kém? -
#14992 roppant kíváncsi vaok, hogy ezt a bizonyos albumot teljes egészében wavban mikor fogom viszont látni az isdmusic.com-on
..csak mert valaki azt súgta (nem az sg-ről) hogy mostanában nem -
#14991 Neked is! -
#14990 Én is köszi!