A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #14996
    Off:

Olvastam Cameron "újvilágmegváltóscifijéről' amit Hollandiában szigorúan néhány szerencsés kritikus és újságírónak vetítettek egy concept 25 perces trailer-t, állítólag a film a marketing meg minden lófaxt beleszámolva eléri a kb 550 milliós!!! dolláros határt mire kész lesz a film, ami 14 éve készülget :OO

Az egyik szerencsés ezt nyilatkozta röviden:

Kezdjük ott, hogy egyetlen negatív, vagy legalábbis kevésbé nyáladzó vélemény nem szivárgott ki az eseményről. Mindenki szerint elképesztően látványos a film, a CGI, a 3D kifogástalanul működik. A ComingSoon szerzője szerint: "Olyan élmény, hogy leesik az állad, és rájössz, a 3D-t eddig csak cirkuszi mutatványként használták!". A karakterekről a következőt írja: "Elállt a lélegzetem. Hozzátok hasonlóan én is úgy gondoltam, hogy láttam már mindezt a Gollamnál vagy Hulknál, de Cameronnak ismét sikerült. Ezek a lények annyira élethűek, hogy pillanatokon belül megfeledkezel róla, hogy egy hatalmas és nagyon kék CGI-karaktert látsz épp a vásznon. Még a szemek is meggyőzőek; Ezeknek a karaktereknek igazi személyiségük, sőt lelkük van. Hogy a pokolba lehet az, hogy egyszer sem éreztem azt, hogy filmet nézek, miközben szinte minden számítógépből származott, amit láttam. Néhány csalódást keltő film után az Avatar lehet az első film, ami helyesen használja a 3D-s technikát."

Kurva élet, hol van még december 18?