A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    látom, megint beindult a HQ Móka!
    mivel egyébként véleményt kértél, íme az enyém: (a mérvadó)

szóval ez a szám zeneileg nálam a borzalmas, ötlettelen és unalmasan pocsék mash up mixek (szerencsére) ritkaságát gazdagítja.
    mennyit kellett ehhez innod, hogy rávetemedj?! iszonyat gáz a szám, hallgatni fájdalmas próba, emiatt nem is dobtam meg egyel a letöltési számlálót, leszedtem másként az a "wav"-et (jaj ne, már megint),bár láttam 3 helyre is beraktad, remélve valami megváltást?!

szóval kezdjük a lényegen, sajna ennek megint semmi köze a wav-hez, így a HQ-hoz meg megint csak NEM. Bár páran biztos isszák majd ezen a címen, hisz te biztos mindent beleadtál, de minek, az a nagy kérdés!
    Mondj egy szándékot vagy indítékot, hogy ne halljak meg tökhülyén!
    Minek, mikor szar a szám, minek, mikor mindenhol fent van úton-útfélen és minek, ha nem megy sem a wav,sem a HQ?!
    és ez csak 3 példa volt....

Egy 192-es mp3ból (azaz főleg ennek alapanyagából) pedig már ennek gond nélkül mennie kéne Mester.

De hogy mondjak némi bíztatót is, hangzásra tűrhető, ez már nem cseszi szét a fülem, bár valahogy most is a közepek kárára ment a bütykölgetés, de szoszo a stílus miatt hangzás legyen 4-es, kivitelezés pedig 3/4-ed! Csak azért nem 2-es, mert láttam némi erőfesztést a hullámképben.