A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Ezen most rohogni kellene, vagy veresen komolyan venni?
Mert egyebkent a mondatnak semmi ertelme, radasul ugy, hogy a legtobb szo nem is letezik.
schnussendorphban???
Ez valami foldresz vagy masik galaxis, esetleg az (rem)almaidban megjeleno egyetemvaros, a tobbirol nem is beszelve.
Egyebkent ezzel megint mit szerettel volna bizonyitani, mert ahhoz kepest, hogy a szoveg ertelmetlen idegen kifejezeseket hasznal, de ha az utolso (elotti) mondatot veszem alapul, akkor Einstein hozzad kepest egy begyoposodott idiota fasszopo gecibuta ember volt, ha poen volt akkor HA HA!
Mas...
Lenyugoz igen! Pedig en is jartam eleg sok helyen, sok cifra dolgot lattam, de ilyen fellengzos kijelentest soha nem tennek!!
Nem lattam meg a Niagara Falls-t es ha egyszer ujbol visszajovok ide, megint le fog nyugozni a terjedelme es a brutalis termeszeti "ereje"!
Szimi (akit valszeg Te nem ismersz, de ki tudja), szinte korbejarta a vilagot es mindig szivesen utazna barmikor, soha nem mondott nekem olyat, hogy neki ez is "megvolt".
Na mindegy, nem tudom mi ez nalad megint, hogy az egekig magasztalod magad, mint multimilliomos, meg mint fos mp3-bol spectrumot atvero lossless keszito es mindent tudo Zephyr the King, mert mar rossz olvasni.
Gondoltam ebed elott benezek ide, es itt es a 80-as topikban csak a sok marhasagot kell megint olvasni, ennyi ido alatt mar reg feltolhattatok vona legalabb 1 qrva HQ zenet, ami ide illik mufajban, de...
Ha ez mind csak poen akart lenni, hat akkor nem ettem meg reggel a "poenrepamat"!
Na megyek enni, majd talan a hetvegen "BEQKK", ha lesz kedvem.