26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
kérdés a topicmanagernek:
4shared-es playert embed linkkel be tudok ide ágyazni a hsz-embe úgy, hogy szóljon is
..látod, van olyan, amit még én sem tudok
-
...1 qrva hq zene, ami ideillik műfaját tekintve...
-
van egy baromira rossz tulajdonságom úgy tízegynéhány éve:
nem szívesen válok meg semmitől, ami a tulajdonomba kerül.(leszámítva a motorokat, de azokat is csak lecserélem)
ki kellett alakítani egy külön helységet, ahol ezeket a régiségeket: hangfalakat, hi-fiket, tévéket, bakelit lemezjátszókat, kazikat, kamerákat, recordereket, számítógépeket meg a többi felesleges kacatotmat tárolhatom
utoljára fájó szívvel 3 éve egy lomtalanításkor 7 db monitort tettem ki az utcára (de csak azért, mert mind kilehellte már a lelkét)
mire a hetedikkel kiértem, az első hatot már el is tüntették
de nem a lomtalanítók, hanem városkám lelkes gyűjtögetői
a hetediket már nem kellett a bejárómra tennem: a kezemből vették ki
úgy volt, hogy megkérdem: mi a lótúrót csinálnak 7 xar svga moncsival, de olyan lelkesen pakolták az utánfutójukra, hogy nem volt szívem megtörni a varázst
-
hirtelen azt hittem ez valami antik aukciós ház műszaki kereskedés kínálata, de az a papucsos csávesz rádöbbentett, hogy ez maga a "CSODA"! 
-
például nálam ritkaság, hogy a jó távcsit kapjam mindíg a kezembe
-
..más.
a mindenttudó jelzőt ti aggattátok rám, én sosem állítottam ilyet..
csak sokmindent tudok..egyes dolgokat jól, másokat kevésbé, és sokmindent rosszul is.
de azt jól tudom, hogy az ideillő zenét a hétvégén majd bedigizem neked
üdvözöl kicsiny országunkból topictársad: zephyr (t.k.)
-
természetesen a multimilliomos csak költői túlzás..
(bár nem áll túl messze az igazságtól
)
de attól még nem kell tonnaszám ritkaságokat vásárolgatnom
inkább így fogalmaznék: amire szükségem van, az már mind megvan.. -
hali mflex
a "schnussendorph" természetesen egy ősrégi vicc akart lenni, de látom nem ismered..talán egyszer ha érdekel elmesélem majd..
a niagara valóban szép, de inkább monumentálisnak mondanám..
de ha már szóba hoztad, én más véleményen vaok a lenyűgöző dolgokról, mint te, ám ez nem hinném, hogy gond lenne..
kölönböző a gondolkodásmódunk. én a csodákért vaok oda. és az én szememben az számít csodának, amit emberi kéz, és "agy" alkot.
ha lenyűgöző dolgokat akarsz látni, nem kell annyira messze utazni, elég csak ide a szomszédba egy felső ausztriai fővárosba: salzburgba.
ha jártál már ott, tudod miről beszélek. de ha még nem...
egy nap, mindenképp el kell menned oda.
mivel zenei topicban volnánk, így kezdem: mozart szülővárosa egyszerűen lenyűgöző. érdemes a szülőotthonában kezdeni a túrát, az emlékmúzeummal. itt látható többek közt az a bizonyos zongora is, ami mellett a csodák megszülettek. nem túl messze innen, újabb látnivaló: 15 méter magas szökőkút. na az nem semmi! innen érdemes konflissal folytatni az utat. zsebbevágós, de a látvány kárpótol mindenért. be kell nézni a dómba is: nem vaok hívő, de aki saját szemével látja a belsejét, és hallja megszólalni a 120 regiszteres orgonát, az komolyan elgondolkozik az életen. fantasztikus élmény. kicsit odébb, a szent péter apátság, na az durva látvány még! mellette a szent péter temetőben meg a sziklába vájt katakombák kihagyhatatlan látványosság.
mind ember alkotta csodák.
van ott még vár (30 méter magas falakkal), és a külvárosban nem túl messze állítom a világ egyik legszebb parkjával a mirabell kastély..
ez olyan gyönyörű, hogy az ember szinte belülről sír miatta..
nincs rá szó, olyan meseszép.
és akkor még nem is említettem a hellbrunni kastélyt. az ottani vízijáték és több tucat látványosság elfeledteti veled az egész napos sétát és fáradtságot. legszívesebben örökre ott maradnál.
nem bántás képpen, de mindezekhez képest a niagara semmi. a természet alkotta, olyan amilyen lett..
de salzburg..na igen: könnyeig hatódtam attól a rengeteg látványosságtól..
mirabell kastély infó :)
hellbrunn kastéy vizijátékai :)
..és akkor még csak egy országot említettem, bár nem akármilyet
-
üdv, tagok!
kinek mi a ritkaság...mikor éppen hol melyik területen mi a ritkaság akár európa más-más részein is vannak különbségek, hol mi a ritkábban előforduló adathordozó...akkor ne is beszéljünk arról ha kilépünk europa vonalain túlra...
régebben olvastam asszem mike-nak volt problémálya egy bad boys blue cd-vel...annak mi lett a vége???( sokat nem voltam forumközelben ) -
Zephyr "multimilliomos"?
Akkor miért nem veszi tonnaszám a ritkaságokat?
Vagy veszi, csak nem közli velünk?
-
Ezen most rohogni kellene, vagy veresen komolyan venni?
Mert egyebkent a mondatnak semmi ertelme, radasul ugy, hogy a legtobb szo nem is letezik.
schnussendorphban???
Ez valami foldresz vagy masik galaxis, esetleg az (rem)almaidban megjeleno egyetemvaros, a tobbirol nem is beszelve.
Egyebkent ezzel megint mit szerettel volna bizonyitani, mert ahhoz kepest, hogy a szoveg ertelmetlen idegen kifejezeseket hasznal, de ha az utolso (elotti) mondatot veszem alapul, akkor Einstein hozzad kepest egy begyoposodott idiota fasszopo gecibuta ember volt, ha poen volt akkor HA HA!
Mas...
Lenyugoz igen! Pedig en is jartam eleg sok helyen, sok cifra dolgot lattam, de ilyen fellengzos kijelentest soha nem tennek!!
Nem lattam meg a Niagara Falls-t es ha egyszer ujbol visszajovok ide, megint le fog nyugozni a terjedelme es a brutalis termeszeti "ereje"!
Szimi (akit valszeg Te nem ismersz, de ki tudja), szinte korbejarta a vilagot es mindig szivesen utazna barmikor, soha nem mondott nekem olyat, hogy neki ez is "megvolt".
Na mindegy, nem tudom mi ez nalad megint, hogy az egekig magasztalod magad, mint multimilliomos, meg mint fos mp3-bol spectrumot atvero lossless keszito es mindent tudo Zephyr the King, mert mar rossz olvasni.
Gondoltam ebed elott benezek ide, es itt es a 80-as topikban csak a sok marhasagot kell megint olvasni, ennyi ido alatt mar reg feltolhattatok vona legalabb 1 qrva HQ zenet, ami ide illik mufajban, de...
Ha ez mind csak poen akart lenni, hat akkor nem ettem meg reggel a "poenrepamat"!
Na megyek enni, majd talan a hetvegen "BEQKK", ha lesz kedvem. -
ha visszajöttem, majd elmagyarázom, ami érdekel..
most irány a kocsi, oszt bulira fel
u.i.: helyettem is tartsd a frontot
-
most megijesztesz. ehhez a témakörhöz teljesen hülye vagyok!
néhány idegen szót félreírtál,de ez biztos a korai időpont miatt van csak...a többit meg úgysem értem.
-
***utsó sor +k (többesszám)*** -
sajnos, az agyam már nem olyan penge, mint annó 20 évesen, mikor lealáztam az egyetem lektorát schnussendorphban 
aki azt hitte magáról, hogy ő tudja jobban a szubkontinentinális ambivalencia pregmatórikus dialektusi különbségeit
,de sajnos rá kellett ébresszem mikor megjelentem az előadásain, hogy szubatomális szinten, a mikroorganizmusok makrovilágában sem található akkora elme, mint jómagamé, aki prejoratikus értelemben a dermavalenciát bármikor lazán áthelyezi a dismoruphilok frendorenizált szintjére és ezért bármikor képes már a kérdés agyi diszfunkciójának születése elején belelátni a kérdező fél agyába.
konyhanyelven: a felteendő kérdésre már a kérdés elhangzása előtt tudnom a választ
szép idő is voltak azok
-
ha úgy érezted túlzó volt,akkor elnézést kérek, de tényleg, eddig úgy ismertelek meg,hogy a józan önkontroll és önkritika teljes hiányával és az egészséges egoizmus beteges túlburjánzásával küszködsz, de ezek szerint a saját tükörképed által közölt tényállást még agyilag képes vagy figyelembe venni.
-
..azért túlozni nem kell..
..de látom, ideje lesz vigyáznom:
már itt loholsz a sarkamban
..épp egy köpetnyire mögöttem..
ja, és ha már ott vagyol: nem láttad ki köpött hátba az imént
..kiköpött a másod volt
(bocs, hogy nem ide hoztam pici bá' zenéjét, de gondolom mflex úgysem értékelné...neki mást hozok majd..
egy stílusban jobban ide passzolót.)
-
igen, én szeretnék olyan szép, okos, gazdag, gondtalan és világjáró lenni, mint te, igazából már jó ideje életcélom első helyére került, hogy legalább a köpeted nyomdokaiba léphessek, átvehessen mérhetetlen tudásod legalább 1%-át és a pénzügyi egyenleged teljes pozitív tartományát, továbbá minden nap köszönetet mondok a szerencsének, hogy te vagy, létezel, és folyamatosan mutatod a népnek az utat és én a sok széptőljótólnagytól őszinte alázattal megszeppenve követlek minden utasításodban,mint egy vak agytalan zombi! ha nem lennél, életem minden téren értelmetlenné válna, szóval nem lehet igazán szavakba önteni, hogy mennyire boldoggá teszel léteddel és értelmeddel! Köszönöm, hogy vagy nekünk, Zephyr The King!

-
ja, csak ez
lenyűgöző, lenyűgöző...
majd ha annyit utazgattok mint én, nektek is a könyökötökön fog kijönni az efféle látvány
..én hülye, meg azt gondoltam, hogy végre készült egy lenyűgöző new movie "falls" címmel
-
engem ki tudsz javítani, de ez meg már bonyolult?! 
szóval ilyenért irigykedem
-
water 
-
hmmm..falls-t
-
nem irigyellek! de egy pár órás látványért cserélnék veled!
-
tulajdonkeppen ugy terveztek, hogy 9 ora fele (ott du. 3) a csalad osszes pereputtyat vegig jarkaljuk, en mar most tok ideg vagyok tole...inkabb a falls-t neznem megint, lenyugozo! -
nem tudsz aludni?
milyen az időd? ma is elfoglalt leszel?
-
itt egy denon hifin hallgattam, jamo hangfalakkal, gondoltam, hogy nem lehet wav, a magas nekem nem tetszett, meg ugy az egesz szar mint a picsa... -
nincs mit
-
jo reggelt 
mindjart 6 ora van... aludni nem tudok
, csak ilyen felorakat...faszom
-
Szeva' Mike!
Igen szépen szól a "Laserdance", örülök, hogy nem "remasterelt" (agyonnormalizált) forrásbol való. Úgy szól ahogy kell!
Köszönet a megosztásért!
-
Májkinak jó a füle és a jó a hangrendszere is! 

valóban nem eredeti wav -
Köszi az infót!
Leszedtem a zenét és így első hallásra akár még wav is lehet.
Minden esetre én is várnám nagyon Diókától a megerősítést,vagy a hidegzuhanyt.
Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánok a messzi távolból.
-
Most en erre nem nagyon erek ra, marmint lemezboltokba rohangalni, (kitalaltak a programokat rendesen itt nekem) de par oraval ezelott beneztem az ISD-re es oda Synthleslie feltette wav-ban az uj EDDY szamot, en mar letoltottem, de mivel ez nem sajat gep nem tudom ellenorizni programmal, viszont a hifi rendszer eleg jo, ezert fulre most megmondom, hogy nem wav, ha viszont az akkor kellemes csalodas lesz mindenkinek, talan Dioba lecsekkolhatnad. Na megyek alszok egyet, mert most elkapott.
majd valamikor jovok, de csak pillantasnyira
-
Helló!
Mit röpködsz te itt oda vissza a világban!
(irigy)
De ha már a nagyvilágot járod. Ha meglátod Eddy Huntington,Stage,vagy a Squash Gang lemezét ott ne felejtsd.
-
Sziasztok keresek egy nagyon ritka dalnak a számcímét és előadóját ha netán tudja valaki irja le negyon megköszönném : itt a szám nemkell letölteni elég belehallgatni:katt ide -
A netcsomorom kezd szunni, de a repulo ut Kanadaba annal jobban kicsinalt.
Van itt valahol magyar billentyuzet is, majd megkeresem, egyelore az idoeltolodas miatt aludni sem birok, a jovo heten megyek az USA-ba, azt mar jobban varom.
Neha benezek majd... -
hi -
ezt a kutya sem kérte, de azért én hoztam mflexnek, aki a netcsömör lefutása után a szöveget tuti értékelni fogja
már a címe is hangzatos:
there is nothing right,than a slut :)
letöltés után, de még meghallgatás előtt kéretik minden 16 évesnél fiatalabb fiatalkorú magyarul értő személyt a helységből kiküldeni
..hogy úgy mondjam, ez az egyik legválasztékosabban fogalmazott költemény, ami nem éppen a lexebb kifejezéseket használja..
gondolatban ki is tettem a 16-os karikát
a minőség: full extra hq moving picture experts group 4-es szint
-
egy kérés volt, ide is dobok egy linket
James Last-Biscaya (82)
AAC 320
allofmusic radio
-

pejoratív dope akarok lenni
-
Sziasztok!
Ken LAszlo: Everytime [1993]
1. Ken Laszlo - Everytime [Flute Mix] (5:27)
2. Ken Laszlo - Everytime [New Edit] (2:18)
3. Ken Laszlo - Everytime [Radio Edit] (3:16)
4. Ken Laszlo - Everytime [V.D.A. Edit] (4:30)
Megvan ez valakinek iszonyat-brutál-über HQ minőségben?