DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon nem számolt, ezért is egy buta<#kocsog>#kocsog>, aki oboázni fog, hogy a szintjén prezentáljam a szavakat...
What about the forests?
eddig nem is láttam ezt, mivel ha melozok akkr sok visszaolvasni való jön össze és az ismeretlem hsz eket elsökörben hihagyom...idö szüke miatt.....
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
Szimi : az eddy h - take a look in my....ba 2:20 nál elég komoly folytonossági hiba lép fel amely nagymértékben befolyásolja negativ irányba az említett zenemû akár hobby szintü akár müvészeti szempontboli megértését...szóval xar.........
www.magnokazetta.hu
Érted te faxszopó, engem kurvára nem érdekel mennyi pénzbe fog az kerülni, nekem ez valószinû fillérekbe,viszont neked több éves keeseted is lehet buzikám!!!!
Azzal a nettel nem biztos a kapcsolat wazze. Rúgassatok már ki valakit a Drávanetnél wazze!
bákker Ti milyen tv adot néztek, a Noviszad 1 - et, vagy mi???!!!!
hogy nem jutott el még hozzátok a vonatbaleset híre....<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
www.magnokazetta.hu
A mozdonyvezetõ nem vette észre az azonos pályán futó szerelvényt 😞
Teljes pályazár.
4 mentõ, 1 tûzoltó, rendõautó húzott el egymás után... Azt hittük itt a világvége 😞