A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #14568
    Mint írtam kibaszott net csömöröm van, nincs senkivel se bajom, csak épp úgy érzem, hogy nem tudnék értelmeset írni.

Megvettem az iLife és az iWork programot és teljesen lenyűgözött a tudásuk, egyszerűen hihetetlen, hogy az apple mennyire kinyalja az OS-t használok seggét, mostanában azzal vagyok el, ezt így leírni nem lehet csak aki használja azt tudja, mennyire egyszerű készíteni vele fénykép albumot profi módon, vagy szuper weblapot csinálni, vagy saját DVD-t, filmet vágni, zenét szerkeszteni etc...

10/10-es program! A faszért nem csinál ilyet a májkrofos?
    Ahhoz, hogy windows alatt kb ilyeneket megtudj csinálni, csak az adobe minden terméke kell, de a kettő közti különbség csak annyi, hogy ott eltökölsz vele, itt meg pár kattintás, meg rádobod a képet, videót, vagy a zenét, effektet, vagy a legszebb flash gombokat és már csak a szöveget kell beírni, aztán kimentheted html-ben, PSD-ben, jpg-ben stb... a hozzávaló mappával, amiben már benne vannak a képek, hangok etc...és már csak fel kell tölteni. (nagyvonalakban írtam csak le a tudásást)

Ez a program megéri a pénzét, szóval most ezzel vagyok el, de persze azért benézek ide is közben...
    itt lehet róla olvasni, akit érdekel.