A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Én már sokat bizonyítottam,nem hiszem , hogy a részedre még bármit kéne.
Ha fel akarsz kérni valamire,akkor kérj meg, ne azt akard kisajtolni, hogy nekem szükségem van a te ritka és szar minőségű valamilyen mp3adra.
nekem ugyanis biztos nem hiányzik a készletemből.
Sajnos rosszul ismersz, eszembe nem jutott, hogy visszabutított anyagot dobjak eléd, az nem fer játék, én meg ferként kezeltelek, amit adtam,azt gondoltam kihozni v1-nek az alapminta trágyából.
szóval nem kibaszásból raktam fel neked, nem is butítottam semmit sem vissza, egyszerűen kiwi voltam,mit tudsz a valóságban....nekem lejött a tudásszinted, és emiatt írtam, hogy akkor most kicsit pihenjél, és ne akarj csodatevőként ugrabugrálni ingóványos területen.
és pont a ferség miatt nem írtam sem előadót sem számcímet,mert a végén még leszedted volna valahonnan jobb minőségben.
nekem is ez az egy rossz példány van meg, amit kb. 4 hónapja a 90-es topikból töltöttem le. ha kétségbe vonod a szavaimat, odaadom az eredeti letöltési linket,mely szerencsére azóta is él, így engem biztosít a tiszta játékról és korrektségemről.
ha nem bízol bennem, kirakom ide a linket a közösbe, de utána egy rohadt hangot ne halljak tőled itt semmilyen zephyr the king a varázsló hangtisztító meg hq témákról.

és az sem érdekelne, hogy majd azután hirtelen valami überfenomenálisat alkotsz vele,mondjuk nem polálással,hanem izolálással,mert ezután hagyjuk inkább ezt a részt.