A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    a polálás mint fogalom nagyon is létezik, sőt két fő típusa is van (de xerintem ezzel te is tisztában vagy, csak megjátszod magad)
    továbbá a poláláson belül is vannak alfunkciók, és ha egészen pontos akarok lenni, itt "bent" használtam az egyik funkciót. és még ha el is árulnám, hogy melyiket, akkor is tisztában kellene lenned a tisztított frekvencia tartománnyal, és a decibel változtatás pontos számadatával is. ezek hiányában ugyanis a tisztítás pont fordítva sül el, és a kapott eredmény rosszabb lesz, mint a kiindulási..

de mivel én tisztában vagyok vele, hogy te is mindezzel tisztában vagy, így inkább nem is koptatom tovább a billentyűket..
    ellenkező esetben már rég megkerestél volna priviben, hogy mi a titok, és én jó mesterhez illően el is árultam volna neked.

hogy miért nem teszem ezt nyilvánosan? no pont azért, amiért te sem hozol nyilvánosságra apróbb trükköket.. senkinek sem hiányzik, hogy a sok profi tötikemester feljavítgassa cdda minőségre a fos 128-as bitrátákat...nem igaz

természetesen alá is tudom mindezt támasztani, de csakis priviben, úgyhogy ha valóban kevésbé vagy jártas e téren, azt már ott kell folytatnunk..

köszi a "költői túlzást" hogy jobb minőséget csináltam egy xaros empéjháromból, mint egy gyári cd

ez sokat dob a renomémon