A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
dd! avagy d.ióka a d.eckmen
a téma lezárást úgy értettem, hogy az első évadot zárjuk le (bocsi ez az infó lemaradt)
és olyasmi meg sem fordult a fejemben, hogy mi ne vitázzunk valamin..imádom, ha csillogtatod az iq-dat
tudhattad volna, hogy ez a teszt miért is készült valójában
de látom, nem esett le..
akkor majd én leejtem..
na szóval: mint azt jól tudjuk, házigazdánk mflex feltolt nekünk egy jó kis milk inc. albumot empéjtrében (már bocsi), ami kissé bántotta a fülemet, erre fogtam a kis progicskámat, és a színképet újrakevertem (poláltam).
itt ki is hangsúlyoznám, hogy ez egyfajta hangtisztítás, és semmi köze az equalizer használathoz, amire majd többen is tippelnek
az így megtisztított felvételt elmentettem a kedvenc kis mp4 formátumomba, mert az legalább képes hallható minőségvesztés nélkül tárolni a végeredményt...
ellentétben az empéjjel, ami gondolom eredeti gyári cd-ről készült..
vagyis a hangminőségnek első osztályúnak kéne lennie, de mégsem az..
gondolom ezt észrevette mflex is, és most direkt hagyta le (egyébként nagyon okosan) a "hq mint az állat!" logócskát
vagyis ez a teszt azt hivatott bemutatni, hogy a két formátum közül, melyik képes az élethűbb hangvisszaadásra..
természetesen az olyan figuráknak szól, akik ragaszkodnak a jó öreg mp3-hoz, és képesek szőrszált hasogatni olyan apróságokon, hogy "valós" sztereó-é az említett példány..
csak tudnám miért is fontos ez, mikor a hangminőség hallhatóan romlik a wavhoz képest
van ami még nekem is magas