A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    hát úgy néz ki a néród vagy a 6-os vagy max a korai 7es sosrozatból való, sokmindent nem enged állítani.
    az ideoda konvertálgató meg biztos valami szupermultimindenes univerzális konverter. amit hiányolok belőle, a CBR mód, VBR-ben meg nem is csodálkozom, hogy különbözik a méret a neró által kreált változathoz képest.
    Az alsó 3 pipát kivenném a helyedben. a 2. pl. pont engedélyezi a kódolónak, hogy joint stereo módot is használhasson.az első meg a bitmélység vagy kavantálás csökkentő folyamat részeiként engedélyezi a kódolónak, hogy bizonyos folyamatokat összemosson.....
    azt nem tudom,hogy ezeket a beállításokat mennyire komolyan veszi figyelmbe a kódoló, de jobb, ha kihagyod.

de már teljesen elcsesszük topikot a sok száraz szakmaisággal. nehogy feldobj valamilyen HQ témmát nekem. de plo. ennek kapcsán jut eszembe, hogy a hangszedők közti lényeges különbségben sík hülye vagyok. én sem tudok mindent. bár ennek csak egy oka van, soha nem is volt lemezjátszóm, sem hangszedőm.....ehhez át kellett mennem anno a szomszédba.