A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
a nero kódoló tökéletes, nem több, de jelenleg elegendő az általad használt jelenlegi 11.342-es változat, bár az 2007 május-augusztusi, rá egy évre kijött a 1330-as,amiben néhány apró hibát javítottak,többek között amit ecseteltem, a CBR bitráta meghatározást.
és igen, az m4a mp4 aac sokkal jobb az mp3-nál,hisz azért is hozták létre, én "hivatalosan" 2006. áprilisa óta tértem át erre, azóta saját részre csak ebben tárolom a veszteséges audióra ítélt anyagaimat. aki még nem tette,annak még most sem késő átállni mp3ról, de javasolt a 3-4-500as bitráta, itt már tényleg beszélhetünk CD minőségről.
tulajdonképpen fingom sincs, hogy veszteségesben a mai napig miért mp3ban rakják még mindig fel a cuccok 98%-át, hisz a kompatibilitás és elérhetőség már rég nem lehet ellenindok.
az ég a relatív fényintenzitás és annak hullámhossza arányában azért kék, mert a tiszta, légkörbe szűrődő és ott szétszóródó (kialakuló) színek keverékeként világoskék szín alakul ki.
a fű meg azért zöld,mert a legtöbb növény zöld. a fű növény,tehát a zöld nem áll neki rosszul, és mi meg szeretjük, ha valami züld, főleg ha az fű. anno az első bootolás során így lett felprogramozva bolygónk főprogramja a Ghaia. ebbe még beleraktak némi fotoszintézist meg ilyeneket, de végülis a zöld nyugtató szín,meg szabad dolgokat is sugall (pl. jelzőlámpa),mivel a fű többnyire a szabadban van, így ergo zöldnek kell lennie,de néha barna vagy fehér. de az már nem igazán fű.
és a végére:
"hogy helyes-é az a megállapításom, miszerint a nero mp4 (m4a) hq, mint az állat"
ez így nem helyes, de ha kiegészted, hogy 220, nem inkább 230, de legyen inkább 300 kbps feletti bitrátán hq,akkor már helyes.