A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Egy kis filmes off:
Ez a Michael Bay egy állat!!!!!
Tegnap este 10-kor beültem a szokott helyemre a plázában.
TRANSFORMERS 2..
Bár már nem vagyok mai gyerek, de az állam még így is padlón kerestem néha!
Nyilvánvalóan számítottam arra, hogy Bay filmje nem lehet xar, mint pl MCG Terminator baromsága, mert ha valaki akkor ő (Bay) tudja, hogyan kell látványos akciófilmet csinálni, de a Transformers 2-vel látványilag olyan magasra tette a lécet, hogy azt csak talán majd az AVATAR tudja majd (vagy nem) átugrani.
Eredetileg az IMAX-ban akartam megnézni, de úgy látszik ez Magyarország, csak hitegetik az embert és a hülye Harry Potter meg a többi idióta mesefilmet tudják nyomatni az ismeretterjesztő szarokkal egyetemben.
Mindegy azért így is fasza volt egy "átlagos minőségi DTS cinema pláza" moziban! SŐT!
Hiába írkálnám le, hogy mennyire vissza van adva a "háborús erő", mármint amikor a vadászgép rakétája becsapódik, vagy amikor az egyik baszott nagy robot "tökön rúgja" a másikat, vagy a többi fegyver ereje, mert nem lehet, ahhoz látni kell a filmet. Kár, hogy ez a film nem 18+-o, mert akkor Bay-t nézve repültek volna az emberi végtagok is :D
Egyébként az IMAX-et felhívtam és a hölgy csak hebegett habogott, majd 3 perces félrevezető duma (ő részéről), után elküldtem a picsába.
Ezt a filmet 3D-ben szeretném látni, most megnézhetném Bécsben is, de ott németre van szinkronizálva úgy meg nem igazán érdekel.
Mindegy, ha tehetitek feltétlenül moziban nézzétek meg a filmet, itt nem nézegettem az órám, csak amikor beültem a kocsiba láttam megdöbbenve, hogy majdnem 3 órás volt a film. Hamar elment.
összegezve:
akció 10/10 (157 percből kb 110 perc)
poén 10/10
látvány 10/10
történet 10/8
Michael Bay forever! Kiváncsi vagyok a másik nagy kedvenc rendezőm, James Cameronmit fog (fel)mutatni, mert benne sem csalódtam még soha!