A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    egyetértek veled MesterM!
    az audiograbber,mint bő 7-8 éves öreg motoros, tökéletesen megfelelő és egyszerűen kezelhető mind rip-re,mind grab-re.

a korábbi témát valóban ejtsük, hisz sokkal fontosabb dolgaink is vannak még! bár címszavakban azért reagálok....hogy örüjjé!

az hogy hová rakta a program alkotója a dual stereot (ami önmagában is idétlen elnevezés) egy sorban, az az ő ügye vagy ügyetlensége, tudatlansága, de csak azért, mert kettős sztereó (vagy dual channel, esetleg dual mono) szerepel a legvégén, ettől még ne tévesszen meg senkit sem, mert nem ez hozza a legmagasabb minőséget. hasonló "tévedések" elő szoktak fordulni jobb körökben is......
    szakmai körökben az alábbi az emelkedő minőségi sorrend: mono, js stereo (4féle), dual channel, stereo

Ugye nem figyeltél,amikor azt is írtam, hogy a dual channel kódolás tartalmaz joint stereo kereteket is? Ha gondolod prezentálom neked. Márpedig, ha tartalmaz ilyeneket, már nem is lehet a legjobb a minőség terén.

És mint én is korábban kicsit kifejtettem és úgy gondolom kellően indokoltam is az ok okozati összefüggéseket, így én is elmondom mostmár tényleg utoljára, a SZTEREÓ kódolás NEM EGYENLŐ, azaz KÜLÖNBÖZIK a dual sztereó(=dual csatorna) kódolástól.

de használni ezentúl is azt használ mindenki, amit csak akar!
    és ha már teljesen elbizonytalanodott kódolás ügyben, akkor akár az allofmusic radio-t is hallgathatja!