A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    no akkor tegyünk végre pontot az ügy végére.

itt egy kép, és egy link, ahonnan a mindmáig legjobb ingyenes grebbelő program leszedhető. nyugodtan, türelmesen tanulmányozzátok, utánna elmondom egyszerűen, hogy mit is láthatunk itt. valamint, mivel a tanítványommal mindketten más dologra kívánunk rávilágítani, az a javaslatom, hogy ejtsük ezt a témát, és keressünk egy újat

persze nyugodtan reagálhat bárki a most következőkre, hogy ki mit tud rosszul, de én a témáról többet előadni már nem tudok. akkor a kép:

és a program elérhetősége itt :)

figyeljétek meg jól a képen a minőség jelző skálát. a kedvetekért magas minőségre és stereora állítottam a lame kódolót. nem tudom, mindenkinél látszik-é világosan és tisztán, hogy a stereo csúszka után van még egy utolsó szint is, a dual stereo. a minőségi szint utolsó állomása..
    ha bárki azt gondolja csak véletlenül került a stereo elé, akkor rendben. legyen úgy nem fogom meggyőzni az illetőt..lelke rajta.
    de két apróságot még megsúgnék azoknak, akit ez a téma érint.
    1. jelen esetben a dual stereo a csatornánkénti keverést jelenti, ami a stereo kódolás esetleges hibáit hivatott kiküszöbölni, és semmi mást.
    2. ezt a dual stereo kódolást alkalmazza az aimp is, de ők dual channel névvel.
    3. mégegyszer (de már utoljára) elmondom, hogy hangminőségben az égvilágon semmiben sem különbözik a két szint.
    4. akit ez mégsem érdekel, s xarik magasról a vakeromra, azoknak ott a kék betűk alatti (kép alatti) link. ők a nyugodt alvásuk érdekében használják nyugodtan a magas minőség/stereo szintet..

s akkor én itt be is fejeztem a vitát (figyelj computerguru, a nagyok ezt hogyan is csinálják)
    és akkor nyissunk egy új vitát..

..mondjuk arról, hogy jelenleg találhatok-é jobb zenei rádiót, mint az allofmusic, merthogy vén róka létemre én biza leragadtam ennél..