A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Azt hiszem nem ugyanarról beszélünk vagy te jobb ötleted hijján elbeszélsz mellettem és nagyon hülye meg suta dolgokkal példálózva némi önsztárolós önimádat mögé bújtatva gyakorlatilag érdemi gondolatok nélkül próbálsz mentőötleteket fabrikálni ahhoz,amit én csak úgy mondanék egyszerűen, hogy ezt rosszul tudtad vagy csak ma nem jött össze a nagy duma, vagy elcseszted,beszoptad stb..... de nem gond, hisz pont hasonló reakciókat vártam el tőled, hisz ha nem is mindenben, de ebben tényleg Mester vagy! 
Nem tudom, hogy (elsősorban a pszichés kezelésed szempontjából) melyik mesteri szinten jársz már, de ha némi alapismeret sem kell pár odahányt állítás mögé és ez elég a mestervizsgához vagy a hitelességhez, akkor nekem tényleg csak kedv kérdése lenne, hogy mikor, miből és mennyit rakok le vagy szedek össze magamnak.
Jelen esetben nem az volt a téma, hogy ki mit hall meg nyitott vagy csukott szemmel (ezzel egyébként szélsőséges eredmények születnének), hanem hogy mi az az "ugyanaz". Én csak ezt taglaltam kicsit részletesebben és nem csak úgy,ahogy eszembe jutott, hanem ahogyan gyakorlatilag van.
...persze, hogy nem lehet mindig és mindent meghallani, pont emiatt születtek meg a tucatnyi veszteségmentes tömörtési eljárások,amik erre alapoznak.....de működésük és a kapott eredmények lényegesen vagy részlegesen különböznek, pont azért van belőlük több, és nem csak egyfajta,mondjuk a te dual channeled......és igen, egy célzott referenciaminta hallgatásával nem csak én, de egy süket is jól meghallhatná a különbséget abban, ami neked az "Ugyanaz" kategóriába esik. Persze azt is mondhatnám, hogy ha a te példádat állítanám most fel a HQ vs 320 vs mp3 vs mp4 vs akármi kategóriákban, és a célszemély nem tudná megkülönböztetni a különböző formátumok különböző beállításait, akkor azt sugallhatnánk a "népnek", hogy teljesen mindegy mit és hogy használsz, hisz UGYANAZT kapod vissza hangminőségben, ergo akár maradhatunk a 128as mp3-nál, sőt mehetünk lejjeb is (régen ezt a hitet osztották is rendesen, hogy 128mp3=Cd minőség,gondolom erre mindenki emlékszik is). De ez sajnos megint nem bizonyult igaznak, mint az sem mindegy milyen a kódolási algoritmus akár azonos bitrátákon belül is. Viszont a hallgatók többsége vígan bevenné, ergo még sikeres is lehetne egy hasonló projekt, miközben te boldogan elkönyvelhetnéd magadban a dual channel és stereo témán belül is, hogy na ugye, hogy megmondtam: ugyanaz?!!