A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    korábban a 90-esen megjegyeztem, hogy mostanában feltérképeztem a mash up mixek világát és ennek apropójaként hoztam most egy kis esti exkluzív csemegét, de a tartalom egész nap fogyasztható és nem hízlal.

bár a szám nem túl új, 2008-as konstrukció, valahogy mégsem kapott akkora figyelmet (letöltési és egyéb zene megszerzési megosztási körökben sem),mint amennyire fantasztikus. persze ennek egyik oka talán, hogy "vigyáztak rá". lehet, kicsit elfogult vagyok, hisz két abszolút kedvenc számom került összevegyítésre, de számomra ez a 2 in 1 egy új érzést kelltett bennem életre.
    A Coldplay Clocks című száma és a The Temptations Papa was a rolling stone 3 évtized különbséggel ugyan, de hatalmas siker és zeneileg meghatározó irányvonal volt jó ideig. Ezt a kettőt egyben hallgatni nemcsak érdekes, de külön élmény is.

remélem ti is élvezni fogjátok Mark Vidler mash up dj remixer többszáz produkciójából ezt a kiválasztott gyöngyszemet.

sajnos nem egy hq, de igyekeztem az SPP digitál 16 kbit-es hangformátumból a lehető legtöbbet kihozni. persze ha valakinek megvan jobb minőségben (ami meglepne),akkor azt szívesen fogadnám.

akit vonz ez a fajta zeneiség, az látogasson el hozzá és töltse le a megszámlálhatatalan sok alkotását, hátha talál benne valamilyen számára értékelhetőt, de akkor azt ossza majd meg velünk is.

kedves egészségetekre!

kell:
    allofmusic radio

GHP - Papa was a Clock (2008)

1411 kbps WAV
    320 kbps MP3
    408 kbps AAC (m4a)