26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#13864 megnyitjuk új torrentwarezdownload oldalunkat....oké, de ki az a sarelity?! -
#13863 -
#13862 na mi történt mucsácsó
nem érted a tájszólásomat
anyám is csak nehezen, pedig hozzá magyarul vakerolok -
#13861 jaj ne, szerintem térjünk vissza, mert vagy megszakadok a röhögéstől vagy beletörik a szemem az olvasásba. -
#13860 Новый ресурс для любителей русских и зарубежных фильмов, музыки и программ. пользующихся сетью Emule/Edonkey. Возможно, здесь вы найдете ссылку на что-то, что вы давно искали но не могли найти. Дружный коллектив Шарелиты всегда рад помочь. -
#13859 nem tudtam, ne voltam ott, csak blöfföltem, de látom ez most bejött neked! az meg be-ki! -
#13858 la gettó perfectó italyanó -
#13857 ..minyjázá vut retiring zephyr, v dome szusztvujet....
na úlica...
já ljublju ucsítyelnyicá -
#13856 kissé hézagosan maradt meg, de még kivehető mit is akartál jelenteni te hetesek gyönyszeme! -
#13855 .. a duracellt kikérem magamnak..akkor még nem is létezett
az anál vibrit meg honnan tudod
te is ott voltál
ja, de hülye vagyok, már emléxem:
pelusban voltál a pálya szélén egy bögyös macával...asszem.. -
#13854 mivel tényleg nem HQ,ahogy írtam is, sokat szenvedtem vele,míg ennyire felkonvertáltam... de tényleg, szóval azért van ott még két populárisabb formátumban, hogy inkább azokat tőccsék és terjesszék a lustábbak meg a linkvadászok-megosztók, mert ezek minőségben legalább olyanok,mint amilyennek lenniük kell, nem valami 320 bitrátájú, de a 128ast sem megütő elcseszett programokkal késztett átkonvertálások. igaz flac-be még berakhattam volna, legalábbis a tag-ek miatt ....na de majd legközelebb....
-
#13853 ucsicselnyica jádákládivájú ácusztvujet...
ez megmaradt bennem, nézzétek el,hogy nem cirill betűkkel írtam
az ácusztvujet-et nem ly-vel kell írni? -
#13852 :DDDDDDDDDDD ezen most hangosan felröhögtem!!! -
#13851 pedig elméletileg ugye 4 évig tanultuk wazze
szóval te is inkább megdugtad volna a tanárt, mithogy rendesen megtanultad volna a nyelvet? -
#13850 akkor mi? egy duracelles anál vibrátor?! -
#13849 Jajj... -
#13848 ungarische jázik nem egyszerűbb?! -
#13847 az már nálam is feledésbe merült, hiába voltam osztályelső oroszból annó
szntem csak a tanárnő volt belém zúgva..
..egyszer meglátott tornagatyóban, s nem az alsógatyám lógott ki belőle
..de nem is a barna maci -
#13846 or: "this fucked good music" -
#13845 aha, Dióka már csak ilyen rendes gyerek, pontosan azért-gondolom én-, hogy legyen összehasonlítási alap, meg talán a HQ utálokra is gondolt
egyébként meg most angolul írogassunk, vagy inkább oroszul, hogy a sok warez komcsi is megértse, csak egy a baj, oroszul nem tudok -
#13844 "it's the music: very good" -
#13843 pü ment... -
#13842 pedig a második lett volna a fontosabb :D, természetesen várom a linkeket..
köszi -
#13841 nos, akkor helyesen: -
#13840 Naná, hogy nem arra gondoltam. -
#13839 Kimaradt a létige, kollega! -
but fell=but i see now
sorry -
#13837 dear my pupil
this music very good. i did not understand the 3 formats first, but fell already!
bye. your master -
#13836 ...csak nem a "ha én szél lehetnék"-re gondolsz
egy kicsit elszabadult a fantáziád, nem
kérdem én.. -
#13835 inkább visszakapták, ami az övék, nem?! -
#13834 De azért Kóborék is kaptak Klauséktól egy nótát...
-
#13833 korábban a 90-esen megjegyeztem, hogy mostanában feltérképeztem a mash up mixek világát és ennek apropójaként hoztam most egy kis esti exkluzív csemegét, de a tartalom egész nap fogyasztható és nem hízlal.
bár a szám nem túl új, 2008-as konstrukció, valahogy mégsem kapott akkora figyelmet (letöltési és egyéb zene megszerzési megosztási körökben sem),mint amennyire fantasztikus. persze ennek egyik oka talán, hogy "vigyáztak rá". lehet, kicsit elfogult vagyok, hisz két abszolút kedvenc számom került összevegyítésre, de számomra ez a 2 in 1 egy új érzést kelltett bennem életre.
A Coldplay Clocks című száma és a The Temptations Papa was a rolling stone 3 évtized különbséggel ugyan, de hatalmas siker és zeneileg meghatározó irányvonal volt jó ideig. Ezt a kettőt egyben hallgatni nemcsak érdekes, de külön élmény is.
remélem ti is élvezni fogjátok Mark Vidler mash up dj remixer többszáz produkciójából ezt a kiválasztott gyöngyszemet.
sajnos nem egy hq, de igyekeztem az SPP digitál 16 kbit-es hangformátumból a lehető legtöbbet kihozni. persze ha valakinek megvan jobb minőségben (ami meglepne),akkor azt szívesen fogadnám.
akit vonz ez a fajta zeneiség, az látogasson el hozzá és töltse le a megszámlálhatatalan sok alkotását, hátha talál benne valamilyen számára értékelhetőt, de akkor azt ossza majd meg velünk is.
kedves egészségetekre!
kell:
allofmusic radio
GHP - Papa was a Clock (2008)
1411 kbps WAV
320 kbps MP3
408 kbps AAC (m4a)
-
#13832 ezen nagyon jot nevettem -
#13831 elkerhetnem a peter arcade zenet a playerbol? -
#13830 koszonom nagyon jo space -
#13829 a masodikat nem tudom teljesiteni de van par HD videom ha erdekel -
#13828 [URL=http://www.indavideo.hu/video/Milk_Inc_-_Never_Again]régebben sok videót dobtam fel az indára tölük, bár a HD minőséget rendesen butítani kellett sajnos, az egyik kedvencem ez, hogy miért? a fejem pihentetném a "párnáin" [/URL] -
#13827 Egyébként MIKL INC-től jöhet minden ami HQ, HA VALAKINEK VAN ESETLEG...
Főleg Linda a farkamra... -
#13826 -
#13825 de azért: pssssztt
még bajba is kerülhetek emiatt az akta miatt
..úgyhogy: nem láttál, nem hallottál semmit...oksa