A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    reggelt mindenkinek
    mflex: remélem ma reggel első dolgod volt (a kávé után), hogy hívtad a biztosítót
    mi most megúsztuk, de jártunk már hasonló cipőben mint te..
    az előző biztosítóm akkor sem fizetett, mikor a (volt) házam melleti fa egy vihar után szó szerint rádőlt a házamra..(kisebb volt a kár, mint ahogy hangzik) bár cseppet sem volt vicces..

na az már annál inkább, (legalábbis a szomszédoknak), mikor az asszony seprűvel kergette ki a kárbecsűs ürgét, aki azt mondta, nem jár egy fillér sem, mert nekünk ki kellett volna venni azt a fát...

szerencséje volt a muksónak, mert ha nem zavarja ki az asszony, én biza gondolkodás nélkül (reflexszerűen) szét vertem volna a koponyáját...

de helyette elmosolyodtam én is, mikor az asszony szó szerint kiseperte a házból

mondom tovább..
    még aznap bementem a generali-hoz,(merthogy ők nem fizettek egy penny-t sem), oszt kis híjján leköptem az ügyintézőt és majdnem az asztalára szartam.. kurva nagy szerencséje volt, hogy reggel már elintéztem aznapi trónolásomat

no mindegy. szó mi szó, biztosítót váltottam. most "garanciás" vagyok, de már csekkoltam is őket...
    a szerződés megérkezte után egy hétel elvert minket az eső, és pont rossz irányból, így részben beázott a tető, és a folyosó akkor még egy vékony funér lemez volt, amiről egy jó darabon leázott az álmennyezet..
    kihívtam őket, s láss csodát (a kárhoz képest) legalább 4-szeres zsét kaptam
    ..azóta is "ők" a biztosítóm...bár újabb eset még nem történt..
    most sem, de lexarom azt is ha legközelebb igen..
    én nyugodtan alszom mamár