26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    sorry...valóban..
    én és az idő egyek vagyunk

mivel én egy fejlettebb szinten élek, mint ti halandók
    ezért itt a tér-idő kontíniumban nem létezik olyan, hogy "idő"

mindíg elfelejtem, ne haragudj
  • mflex #13743
    8 vagy 9 óra előtt az ország legszemetebb cégei nem fognak nekem segget nyalni...
  • mflex #13742
    reggelt
  • Zephyr Retiring
    reggelt mindenkinek
    mflex: remélem ma reggel első dolgod volt (a kávé után), hogy hívtad a biztosítót
    mi most megúsztuk, de jártunk már hasonló cipőben mint te..
    az előző biztosítóm akkor sem fizetett, mikor a (volt) házam melleti fa egy vihar után szó szerint rádőlt a házamra..(kisebb volt a kár, mint ahogy hangzik) bár cseppet sem volt vicces..

na az már annál inkább, (legalábbis a szomszédoknak), mikor az asszony seprűvel kergette ki a kárbecsűs ürgét, aki azt mondta, nem jár egy fillér sem, mert nekünk ki kellett volna venni azt a fát...

szerencséje volt a muksónak, mert ha nem zavarja ki az asszony, én biza gondolkodás nélkül (reflexszerűen) szét vertem volna a koponyáját...

de helyette elmosolyodtam én is, mikor az asszony szó szerint kiseperte a házból

mondom tovább..
    még aznap bementem a generali-hoz,(merthogy ők nem fizettek egy penny-t sem), oszt kis híjján leköptem az ügyintézőt és majdnem az asztalára szartam.. kurva nagy szerencséje volt, hogy reggel már elintéztem aznapi trónolásomat

no mindegy. szó mi szó, biztosítót váltottam. most "garanciás" vagyok, de már csekkoltam is őket...
    a szerződés megérkezte után egy hétel elvert minket az eső, és pont rossz irányból, így részben beázott a tető, és a folyosó akkor még egy vékony funér lemez volt, amiről egy jó darabon leázott az álmennyezet..
    kihívtam őket, s láss csodát (a kárhoz képest) legalább 4-szeres zsét kaptam
    ..azóta is "ők" a biztosítóm...bár újabb eset még nem történt..
    most sem, de lexarom azt is ha legközelebb igen..
    én nyugodtan alszom mamár
  • Dióka
    húbasza+

• Zephyr Retiring
    mennem kell fiúk, az asszony cseppet félős ilyenkor..

ha minden jól megy, holnap "taláxunk"....

hopssz....akadozik már a netem is...

vigyázzatok magatokra szegeden is, pécsen is, no meg komáromban is
  • Zephyr Retiring
    erről majd holnap nyilatkozom..
    még eddig nincs gáz
  • mflex #13737
    fasz tudja, gondolom a casco fizet, nem tudom, de engem nem érdekel, hogy kifizetik, hanem a sok galiba, utánajárás etc... meg sérülés mentes autó, most meg majd körbe lesz fújva

a házra viszont köhöghet rendesen...
  • imre07
    Szegedre most közeleg....Vásárhely felől.
  • kaposi1
    Nos én Komáromi vagyok!
    Erre nem igazán járt még ilyen nagy szemű jég.( Eddig )
    Remélem így is marad.
    Van rá valami esély hogy fizet a biztosító erre?
    Mármint az autóra.
  • mflex #13734
    mármint pont akkor írtam mikor te is írtál közben.
    Zephyr remélem te megúszod!
  • mflex #13733
    épp most írtam...Pécs
  • Zephyr Retiring
    a kolléga pécsi. én hmvhelyi, de már ide is elért
    reméljük, csak átmeneti..
  • mflex #13731
    gondoltam rá, hogy kimegyek (kifutok), de nagy valószínűséggel a fejembe is kaptam volna egy léket

én ilyet még életemben nem láttam, ha ezt tudom haza se jövök bassza meg!

Kiváncsi vagyok a híradó mikor nyomja majd a károkról a képeket Pécs tájékáról, hogy Baranya és körztében milyen jégkárok voltak azt nem tudom, de Pécset letarolta!
  • kaposi1
    Merre laksz?
    Csak hogy tudjam hol jár a jég.
  • kaposi1
    Őszinte részvétem.
    Én is ettől félek.
    Ugyanis hiába van garázs, ha a melóban egész nap a szabadban áll az enyém is.
    És ha akkor jön a jég, bele se merek gondolni.
  • mflex #13728
    hogy az a kibaszott.... kb 1 órás káromkodás jön ide!!!

a dió nagyságútól a narancsig mindenféle méretben esett (mitha ágyúból lőtték volna) itt a jég..

felsőszinten pár tetőablak betört, gondolom a cserepek is kaptak rendesen, a ház északi része (innen jött a csapás) szóval a bejárati rész, mintha géppuskával lőttek volna bele vagy 100 golyót, de ami a legjobban idegesít, hogy nem álltam be a garázsba!, persze ki tudja ezt előre, nagyon hirtelen jött, szóval a pár hónapos autóm teteje, oldala, motorháztető... inkább nem is írok semmit

• Dióka
    ez persze nagyon jó dolog, és persze akkor a legjobb, ha mindenki hi-speeden van fent,tehát nem az ellenkezőjét akartam mondani, csak azt, hogy ezen szolgáltatásokat, a virtuális webszervert,meg azonnali megosztást bele és átturkálást, virtuális kiterjesztett tárhelyet stb. sok-sok okosságot már évek óta futattja a microsoft és az amazon is,meg még pár nagyobb vállalat (most nem jut eszembe ezen szolgáltatások fantázianeve),tehát a szisztéma nem új,max. az operához eddig nem csináltak hasonlót, de örülök, hogy a 10-nél már ők is csatlakoztak.
    egyébként még tényleg ne hallottam rosszat az O10-ről,ami jó jel.
  • Dióka
    jópofa
  • Zephyr Retiring
    akkó let' start...
    italo4ever: nagyon szívesen, máskor is
    mflex: látod, látod: vannak még rendes gyerekek is, mint például imre kollégánk
    bevallom, omega fronton egyenlőre csak idáig jutottam (bár még komolyabban bele sem kezdtem a keresgélésbe) :)
  • Italo4ever
    en firefoxot hasznalok de tenyleg joval gyorsabb az opera
    nagyon jo ujitas az unite
  • Italo4ever
    hallgatom sandro musorat nagyon jo zenek
  • Italo4ever
    koszi Zephyr
  • mflex #13721
  • imre07
    Hali!
    Ha Omegáról van szó, akkor rám (is) számíthattok. Hajnali óceán.
    Minősége Flac.
  • mflex #13719
    Addig kint lesz a rádió, de csak addig...
  • mflex #13718
    most 4-6 ig italodiscodance party Sandrodj-vel:

http://lazaradio.hu:8100

http://lazaradio.hu/
  • mflex #13717
    én csak itt kértem, és csak a hajnali óceánt...

ok:)
  • Zephyr Retiring
    halihó mflex
    az operát egy beépülő modul segítségével xp alatt is "ilyenné" lehet varázsolni. ( a "speedwindows"-ra gondolok), amit egyébként a google chrome 2 egyébként alapból is tud..

(most keltem, nem biztos hogy érthető voltam)

más: a "babylon"-t kérted már odaát is? szntem nekem is megvan, de nem szeretnék senkit sem kiütni a nyeregből, hátha másoknak is megvan..

bár az idő szűkös, mert estére már amúgyis digiznem kell sirak úrnak is
    majd jelentkezem
  • mflex #13714
    kösz:)
  • Musachy
    1987-es Babylon c. lemez 2.szám - sajnos hq-ban nincs, de jó muzsika.
  • mflex #13712
    szívesen megnézném azt a szerkezetet, nincs a neten róla kép? :DDD
  • mflex #13711
    Omega: Hajnali óceán (1987) kellene hq-ban a 7 perc körüli...

thx
  • shirak
    97-98'

emlexem, szobatarsam ketkazettas noname kaszojan hallgattam, az egesz egy meter volt kabelestol
  • mflex #13709
    "asszem masodeves egyetemista voltam..."

mikor volt az wazze?
  • mflex #13708
    mac-en:

• mflex #13707
    nem beszélve róla, hogy pl hallgathatjuk pillanatok alatt a másik zenéjét is mielőtt leszedném...

azért ez mégis sokkal jobb és biztonságosabb megoldás vagy nem?

mindegy nekem tetszik!
  • mflex #13706
    Windows alatt operat használok már régóta (9.64), de ég és föld volt a mac-es safari között mindenben, persze a safari javára, de a 10-es tust adott neki, el kell ismernem...
  • mflex #13705
    Szewa Dióm:

Én erről beszélek és bár ez a laptop mappájáiról a kép amin csak azok vannak amit a legtöbbször hallgattam vagy hallgatok, de ha én megadom a jelszót akkor ha a neted is gyors pillanatok alatt lekaphatsz róla bármi oda vissza, természetesen nem úgy értettem, hogy a pl a rapid ettől csődbe menne, de akkor is...

• Zephyr Retiring
    fflex: régóta mondogatom, hogy nemcsak a legjobb, de a leggyorsabb is az opera...
    már látom, nem hiába
    sirak úr: akkor szedd le nyugodtan, te tudod milyen jó album

jó "nosztalgiázást" cimbora

sorry, de vár az ágyikó