26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#13744 sorry...valóban..
én és az idő egyek vagyunk
mivel én egy fejlettebb szinten élek, mint ti halandók
ezért itt a tér-idő kontíniumban nem létezik olyan, hogy "idő"
mindíg elfelejtem, ne haragudj -
#13743 8 vagy 9 óra előtt az ország legszemetebb cégei nem fognak nekem segget nyalni... -
#13742 reggelt -
#13741 reggelt mindenkinek
mflex: remélem ma reggel első dolgod volt (a kávé után), hogy hívtad a biztosítót
mi most megúsztuk, de jártunk már hasonló cipőben mint te..
az előző biztosítóm akkor sem fizetett, mikor a (volt) házam melleti fa egy vihar után szó szerint rádőlt a házamra..(kisebb volt a kár, mint ahogy hangzik) bár cseppet sem volt vicces..
na az már annál inkább, (legalábbis a szomszédoknak), mikor az asszony seprűvel kergette ki a kárbecsűs ürgét, aki azt mondta, nem jár egy fillér sem, mert nekünk ki kellett volna venni azt a fát...
szerencséje volt a muksónak, mert ha nem zavarja ki az asszony, én biza gondolkodás nélkül (reflexszerűen) szét vertem volna a koponyáját...
de helyette elmosolyodtam én is, mikor az asszony szó szerint kiseperte a házból
mondom tovább..
még aznap bementem a generali-hoz,(merthogy ők nem fizettek egy penny-t sem), oszt kis híjján leköptem az ügyintézőt és majdnem az asztalára szartam.. kurva nagy szerencséje volt, hogy reggel már elintéztem aznapi trónolásomat
no mindegy. szó mi szó, biztosítót váltottam. most "garanciás" vagyok, de már csekkoltam is őket...
a szerződés megérkezte után egy hétel elvert minket az eső, és pont rossz irányból, így részben beázott a tető, és a folyosó akkor még egy vékony funér lemez volt, amiről egy jó darabon leázott az álmennyezet..
kihívtam őket, s láss csodát (a kárhoz képest) legalább 4-szeres zsét kaptam
..azóta is "ők" a biztosítóm...bár újabb eset még nem történt..
most sem, de lexarom azt is ha legközelebb igen..
én nyugodtan alszom mamár -
#13740 húbasza+
-
#13739 mennem kell fiúk, az asszony cseppet félős ilyenkor..
ha minden jól megy, holnap "taláxunk"....
hopssz....akadozik már a netem is...
vigyázzatok magatokra szegeden is, pécsen is, no meg komáromban is -
#13738 erről majd holnap nyilatkozom..
még eddig nincs gáz -
#13737 fasz tudja, gondolom a casco fizet, nem tudom, de engem nem érdekel, hogy kifizetik, hanem a sok galiba, utánajárás etc... meg sérülés mentes autó, most meg majd körbe lesz fújva
a házra viszont köhöghet rendesen... -
imre07 #13736 Szegedre most közeleg....Vásárhely felől. -
#13735 Nos én Komáromi vagyok!
Erre nem igazán járt még ilyen nagy szemű jég.( Eddig )
Remélem így is marad.
Van rá valami esély hogy fizet a biztosító erre?
Mármint az autóra. -
#13734 mármint pont akkor írtam mikor te is írtál közben.
Zephyr remélem te megúszod! -
#13733 épp most írtam...Pécs -
#13732 a kolléga pécsi. én hmvhelyi, de már ide is elért
reméljük, csak átmeneti.. -
#13731 gondoltam rá, hogy kimegyek (kifutok), de nagy valószínűséggel a fejembe is kaptam volna egy léket
én ilyet még életemben nem láttam, ha ezt tudom haza se jövök bassza meg!
Kiváncsi vagyok a híradó mikor nyomja majd a károkról a képeket Pécs tájékáról, hogy Baranya és körztében milyen jégkárok voltak azt nem tudom, de Pécset letarolta! -
#13730 Merre laksz?
Csak hogy tudjam hol jár a jég. -
#13729 Őszinte részvétem.
Én is ettől félek.
Ugyanis hiába van garázs, ha a melóban egész nap a szabadban áll az enyém is.
És ha akkor jön a jég, bele se merek gondolni. -
#13728 hogy az a kibaszott.... kb 1 órás káromkodás jön ide!!!
a dió nagyságútól a narancsig mindenféle méretben esett (mitha ágyúból lőtték volna) itt a jég..
felsőszinten pár tetőablak betört, gondolom a cserepek is kaptak rendesen, a ház északi része (innen jött a csapás) szóval a bejárati rész, mintha géppuskával lőttek volna bele vagy 100 golyót, de ami a legjobban idegesít, hogy nem álltam be a garázsba!, persze ki tudja ezt előre, nagyon hirtelen jött, szóval a pár hónapos autóm teteje, oldala, motorháztető... inkább nem is írok semmit
-
#13727 ez persze nagyon jó dolog, és persze akkor a legjobb, ha mindenki hi-speeden van fent,tehát nem az ellenkezőjét akartam mondani, csak azt, hogy ezen szolgáltatásokat, a virtuális webszervert,meg azonnali megosztást bele és átturkálást, virtuális kiterjesztett tárhelyet stb. sok-sok okosságot már évek óta futattja a microsoft és az amazon is,meg még pár nagyobb vállalat (most nem jut eszembe ezen szolgáltatások fantázianeve),tehát a szisztéma nem új,max. az operához eddig nem csináltak hasonlót, de örülök, hogy a 10-nél már ők is csatlakoztak.
egyébként még tényleg ne hallottam rosszat az O10-ről,ami jó jel.
-
#13726 jópofa -
#13725 akkó let' start...
italo4ever: nagyon szívesen, máskor is
mflex: látod, látod: vannak még rendes gyerekek is, mint például imre kollégánk
bevallom, omega fronton egyenlőre csak idáig jutottam (bár még komolyabban bele sem kezdtem a keresgélésbe) :)
-
#13724 en firefoxot hasznalok de tenyleg joval gyorsabb az opera
nagyon jo ujitas az unite -
#13723 hallgatom sandro musorat nagyon jo zenek -
#13722 koszi Zephyr -
#13721 -
imre07 #13720 Hali!
Ha Omegáról van szó, akkor rám (is) számíthattok. Hajnali óceán.
Minősége Flac. -
#13719 Addig kint lesz a rádió, de csak addig... -
#13718 most 4-6 ig italodiscodance party Sandrodj-vel:
http://lazaradio.hu:8100
http://lazaradio.hu/ -
#13717 én csak itt kértem, és csak a hajnali óceánt...
ok:) -
#13715 halihó mflex
az operát egy beépülő modul segítségével xp alatt is "ilyenné" lehet varázsolni. ( a "speedwindows"-ra gondolok), amit egyébként a google chrome 2 egyébként alapból is tud..
(most keltem, nem biztos hogy érthető voltam)
más: a "babylon"-t kérted már odaát is? szntem nekem is megvan, de nem szeretnék senkit sem kiütni a nyeregből, hátha másoknak is megvan..
bár az idő szűkös, mert estére már amúgyis digiznem kell sirak úrnak is
majd jelentkezem -
#13714 kösz:) -
#13713 1987-es Babylon c. lemez 2.szám - sajnos hq-ban nincs, de jó muzsika. -
#13712 szívesen megnézném azt a szerkezetet, nincs a neten róla kép? :DDD -
#13711 Omega: Hajnali óceán (1987) kellene hq-ban a 7 perc körüli...
thx -
#13710 97-98'
emlexem, szobatarsam ketkazettas noname kaszojan hallgattam, az egesz egy meter volt kabelestol -
#13709 "asszem masodeves egyetemista voltam..."
mikor volt az wazze? -
#13708 mac-en:
-
#13707 nem beszélve róla, hogy pl hallgathatjuk pillanatok alatt a másik zenéjét is mielőtt leszedném...
azért ez mégis sokkal jobb és biztonságosabb megoldás vagy nem?
mindegy nekem tetszik! -
#13706 Windows alatt operat használok már régóta (9.64), de ég és föld volt a mac-es safari között mindenben, persze a safari javára, de a 10-es tust adott neki, el kell ismernem... -
#13705 Szewa Dióm:
Én erről beszélek és bár ez a laptop mappájáiról a kép amin csak azok vannak amit a legtöbbször hallgattam vagy hallgatok, de ha én megadom a jelszót akkor ha a neted is gyors pillanatok alatt lekaphatsz róla bármi oda vissza, természetesen nem úgy értettem, hogy a pl a rapid ettől csődbe menne, de akkor is...
-
#13704 fflex: régóta mondogatom, hogy nemcsak a legjobb, de a leggyorsabb is az opera...
már látom, nem hiába
sirak úr: akkor szedd le nyugodtan, te tudod milyen jó album
jó "nosztalgiázást" cimbora
sorry, de vár az ágyikó