A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    részemről ide még roncsot nem toltam fel, de a te vyck vyo-dat még mindig nem értem.....nem lehet, hogy nálad valami agyonelbaszott dolog van ,mint pl. ahogy írtad már proci és mondjuk az SF9 elé beszúrt kedvelt "Noise Suppressor, Echancer, Limiter, Grafhic EQ 30 lépcsős" cuccaidból valami,amitől ez a szám csak nálad, csak neked valamiért teljes spektrumnak megfelel?
    délután esküszöm megnézem SF9-el is ugyanezt a számot,már rohadt kiwi vagyok mit mutat.

a "hangkép eredetisége" témát én a helyedben nem erőltetném,mert a cuccaiddal ez mindennek mondható majd, de eredetinek nem. viszont valóban jól keverheted-kavarhatod vele a hangzást kedved szerint...jó mixeket és remasztereket is készíthetsz vele, de mindezen témák már nem kifejezetten a HQ-ról szólnak,hanem a te ügyességedről.

márpedig tudjuk, hogy ügyes gyerek vagy!
    én még emlékszem,amikor 14 vagy 16 órát számoltattál 4 pécés atomerővel,hogy visszaállítsál egy szar mp3-ból egy SACD minőséget. (kis sarkítással ugyan, de valahogy így volt)
    díjaztam is, igaz a felét én 2 perc alatt letudtam.

ne értsd félre,nem hurrogtam le a cuccaidat, sőt, gratula hozzá, de végülis most miről is beszélünk?
    arról, hogy amíg nem lesz hasonlónk, addig húzzuk meg magunkat,kussoljunk és szent ivóléként szürcsöljök térítő szavaidat?
    hát nem tudom....kissé ateista vagyok, de ha jobban érzed magad tőle,akkor szívesen mondom, hiszek neked,legyen igazad....