26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#13303 szerintem attól függ,hogy lehet-e ilyened, hogy hány éven keresztül vagy képes étlen-szomjan minden bevételed megsprórolni és minden kiadásod lefaragni! -
#13302 Egyszer régebben beengedtek egy zenestúdióba szegeden. Na ott láttam hasonló szerkezeteket. Gondolom ezek sem sajátok, de cserélnék veled egy napra, hogy mindet elállítgathassam. Nincs is annál jobb móka. -
#13301 Köszönet a linkekért! Szép napot mindenkinek! -
#13300 SzeWa Zephyr. Jobb lesz mint a 96/24 es felvétel? Kissé aggódok, mert a Jetaudión nálam már az sem szólt. -
#13299 SzeWa Dióka! Ez mi lenne űrhajó? Nekem mikor lehet ilyenem?
És légyszi mondd már el nekem, az alsó polcon mi a fene az a lyukacsos izé? Nekem adod? -
#13298 -
#13297 közeleg az idei év legnagyobb durranása.
már tökön..öööö izé tükön ülök wazze! várjuk! -
#13296 azt a "csőves" életbe, de gyönyörűűűűűűűű!! -
#13295 látod, indirekt módon vezetlek rá arra, hogy önszántadból akard überelni az Mflex Audio TM HQ beugró szintet!
hát semmiképp se hagyd magad! mert azzal csak jól járhaunk! (remélem) -
#13294 hát igen..pontosan ezekhez illik majd
még van vele egy csepp meló, de közeleg az idei év legnagyobb durranása...sőt durranásai
kissé felpiszkáltad a csőrömet azzal, hogy egyik hsz-edben nem átállottad azt állítani, hogy eddig csak mflex kollégánál hallottál igazán magas minőséget...
..ezt mester létemre nem hagyhatom válasz nélkül -
#13293 okés,addig melegen tartom a cuccokat
és keresek valami puhát,amire rápuffanhatok a döbbenettől! -
#13292 érdekes videó a kurzor mindent "elmond" -
#13291 hangold a hifidet kolléga, hamarosan jön a hangzás, amitól seggreülsz te is, mflex is, ahogy ígértem
trendboy kollégának nem szívesen ajánlanám, mert a monstrumain nem biztos, hogy megszólal
sajnos túl hd technológia lesz -
#13290 pont ezt a pontokba szedettvedett válaszáradatot irányoztam ma elő neked! bár a sorrendet nem terveztem meg előre,mivel azt rábíztam a megérzéseidre!
végülis ma legalább azt csinálod,amit látni akartam!
ezt már szeretem!
a komoly sorrendedet még ki tudnám pár száz aprócseprő dologgal egészíteni,mint pl. nem kell sem a zenehallgatáshoz, sem a filmnézéshez sem (ha nem akarsz hangot hallani), vagy a képszerkesztéshez, szövegszerkesztéshez és talán eme sorok bepötyögéséhez sem, de egy cédé másolásához, megírásához sem, úgyhogy alapjaiban véve majdnemhogy tök felesleges is....no de nem is részletezném tovább
-
#13289 no akkor itt az ideje egy kis zenélésnek. fogadjátok szeretettel tőlem gyereknap alkalmából
természetesen jelszó nélkül :) -
#13288 " most még ZR-nek is újat mondok (kár is tagadni Mesterem, különben már rég szóvá tetted volna,ha tudod ), szóval még egy apró kulisszatitkot elárulok:
az analízishez egyáltalán nincs is szükség hangkártyára!.."
kedves tanítványom
(bár most nem a legkedvesebb formádat hoztad) az, hogy én valamit nem mondok el,
1. nem jelenti azt, hogy nem tudom
2. az azért van, mert nem is akarom elmondani
3. néha azt is jelenti, hogy természetesnek veszem, és naívan azt gondolom: másnak is az...
és 4. azért van, mert nem tudom (ezt a pontot nyugodtan kizárhatod, mert utoljára a bölcsiben volt ilyen, mikor nem tudtam hová pakoltam el a menedzserkalkulátoromat...de aztán eszembe jutott, hogy a pelusomba)
akkor folytatnám: ...a konvertáláshoz sincs...
..és a grebbeléshez sem kell...
..és a zeneszerkesztéshez sem feltétlen szükséges, mert maga a progi elindul nélküle (már amelyik), de azért nem árt ha van,
mert olyasmi ez, mint vakon vezetni
de ha úgy érzed, hogy én ezt mester létemre nem tudtam, akkor...
ám legyen. egyszer van gyereknap az évben...
talán ez lehetne a slusszpoén mára...
(ja, leírom már mielőtt megszólnál érte, a hangkártyáról van szó)
...bár ez nekem természetes, de inkább elmondtam........... -
#13287 na most 3 lehetőség van.
1.
az egyik, hogy az áttöltött mintát a rapid direkt megbuherálta a részünkre.
2.
TB-én kívül mindannyiunk hangkártyája ezt (és csak ezt) a normál átlag wavet képtelen normálisan lejátszani.
3.
TBnek annyira jó a hangkártyája, hogy egy nem túl jó wavból pusztán csak a lejátszással is real-time hi-end minőséget generál.
de jó neki, mondom én......
mivel az első kettő kizárható, én már csak az utóbbi misztikus hardverre tudok gondolni, hisz a videóból is látszik (realtime üzemben), hogy SF alatt az analízis során a "bar" módszerben valóban teljes spektrumúnak látszódik az anyag (a hang a méret miatt persze mp3 a videó alatt), de ha átváltom filled-re,akkor máris jól látszódik a végén egy hirtelen esésű és nagy törés, ami még jobban kivehető, ha "line graph" típusúban jelenítjük meg. a töréshez odavittem az egeret,melyből látszódik, hogy az bizony tényleg 16khz környékén van, és igaz hogy utána is van még valami, de ez pont nem egy valódi wavre jellemző jelenség, mert ott ilyen nincs, amit eddig mindannyiunk tesztje alátámaszott. a legvégén megjelent spektrum is ez erősíti,de mivel ez egyáltalán nem egyezik a TB-féle képekkel, ebből még mindig két dolog következhet:
1. TB a kedvünkért direkt vagy csak figyelmetlenül egy mp3ból felbutított wavet adott be, de az általa berakott képek az eredetiből (létező wavból?) vannak
2. az SF teljesen másként viselkedik és mást jelez ki TB hangkártyájával,mint máséval.
legyen bármelyik is, ez akkor nagyon gáz az SF vagy TB-féle hangkártya használók részére!
de az ennek kvázi ellentmondó slusszpoén
sokáig nem igazán értettem, miért emleget kellő "vasakat" TB, mikor ez a szám minőség mizéria szóba került, de most már tudom, hogy azért,mert sajnos ő sincs tisztában pár dologgal, mint ahogyan most még ZR-nek is újat mondok (kár is tagadni Mesterem, különben már rég szóvá tetted volna,ha tudod ), szóval még egy apró kulisszatitkot elárulok:
az analízishez egyáltalán nincs is szükség hangkártyára!....ez attól és a driverektől teljesen független dolog, hisz a programok nem a hangkártyával generáltatják le a jelet és úgy olvassák ki az adatokat, hanem egyből és direktben magából a PCM jelből veszik ki az analízis során megjelentetett infókat. ez így logikus is ugye, hisz ezzel lehet garantálni, hogy az eredmények bárkinél bármilyen hardveren ugyanazok legyenek.
a konklúziót önmagatok belátására bízom!
több eszmefuttatást nem nagyon ér ez a téma,persze nyugodtan lehet hozzászólni, csak már örülnék valami másnak is....
-
#13286 írok jobbat:
relytély=rébusz -
#13285 relytéj=rejtély
mindez persze csak akkor,ha TB lesz oly kedves visszatölteni a kifogásolt mintát és megerősíti, hogy az tényleg az, amit eddig itt illusztrálni próbált. -
#13284 Na erre kivi vagyok... -
#13283 Gyerekek!
Megvan a Vyck Vyo relytéj!
videoprezentáció hamarosan!
Hatalmasat fogtok röhögni! Asszem sokmindenen!
Elöljáróban annyit: nem hiába használom csak ritkán a sony sound forge-t!
pedig nem olyan rossz progi, na de amit hamarosan láttok,beszartok.... -
#13282 ne kavarj bele már mindenbe légyszi!
egyébként ha megcsinálom,az nem lesz seholsem unknown. -
#13281 részemről ide még roncsot nem toltam fel, de a te vyck vyo-dat még mindig nem értem.....nem lehet, hogy nálad valami agyonelbaszott dolog van ,mint pl. ahogy írtad már proci és mondjuk az SF9 elé beszúrt kedvelt "Noise Suppressor, Echancer, Limiter, Grafhic EQ 30 lépcsős" cuccaidból valami,amitől ez a szám csak nálad, csak neked valamiért teljes spektrumnak megfelel?
délután esküszöm megnézem SF9-el is ugyanezt a számot,már rohadt kiwi vagyok mit mutat.
a "hangkép eredetisége" témát én a helyedben nem erőltetném,mert a cuccaiddal ez mindennek mondható majd, de eredetinek nem. viszont valóban jól keverheted-kavarhatod vele a hangzást kedved szerint...jó mixeket és remasztereket is készíthetsz vele, de mindezen témák már nem kifejezetten a HQ-ról szólnak,hanem a te ügyességedről.
márpedig tudjuk, hogy ügyes gyerek vagy!
én még emlékszem,amikor 14 vagy 16 órát számoltattál 4 pécés atomerővel,hogy visszaállítsál egy szar mp3-ból egy SACD minőséget. (kis sarkítással ugyan, de valahogy így volt)
díjaztam is, igaz a felét én 2 perc alatt letudtam.
ne értsd félre,nem hurrogtam le a cuccaidat, sőt, gratula hozzá, de végülis most miről is beszélünk?
arról, hogy amíg nem lesz hasonlónk, addig húzzuk meg magunkat,kussoljunk és szent ivóléként szürcsöljök térítő szavaidat?
hát nem tudom....kissé ateista vagyok, de ha jobban érzed magad tőle,akkor szívesen mondom, hiszek neked,legyen igazad....
-
#13280 Kiváncsian várom (várjuk)!! -
#13279 Nah Ebéd előtt még két sláger LP-ről:
Frankie Goes To Hollywood-Relax
The Pointer Sisters-Neutron Dance
http://rapidshare.com/files/237743620/2vinyl.zip
Most megyek, mert tökön rúgnak... -
#13278 kösz cimbi, hamarosan meghálálom. olyan hangminőséget készülök hozni ide, amitől leesik pár kolléga álla...
sajnos még diókáé is. kis türelem még... -
#13277 üdvözlet trendboy kolléga!
először is köszönet a képekért felidézted ifjonti gyermekkoromat, s ezért hálás vaok
csak a két szép szememért kicipelted a cuccost az udvarra cimbi
ez mindenképp:
sokmindent megtudtam rólad (így a pár hónapos ismeretségünk alatt)...
többek közt azt is, hogy miért is szólnak olyan szépen a művészi tutyikáid (már meg ne sértődj cimbora)
akkor eljött az ideje a ténymegállapításnak:
1.tény = kár volt annyi pénzt feccölnöd ebbe a csodás technikába, amikor még egy vyck vyo "empéjháromból" sem vagy képes egy sokak által elvégzett teszten átmenni. (wazzeh sokakat átverhetsz, de a progikat nem könnyű) ..ám nem is lehetetlen:
2.tény = talán nem árulok el titkot azzal, hogy dióka tanítványom kb real time alatt képes akár a 128-as mp3-ból cdda-t készíteni (mégha unknown is),
s talán azzal sem, hogy a tötikemester által "prezentált" dancing together wavot is én készítettem, s bár mflex rájött, hogy átverés, de azt ma sem tudja még hogy csináltam...
picit súgok "kihaénnem" kolléga: nem kellett más hozzá, csak egy szaros acer laptop, egy faxa kis progi, meg öt és fél perc az időmből.
neked édes aranyszívem egy hónap sem lenne elég hozzá, hogy utánam (vagy dióka)után csináld ugyanezt....
lehet neked több millás kütyüd is, amíg nem érted meg, hogy mi a hd audió lényege, addig szerintem felesleges is nekünk erről a témáról eszmét cserélni
tudod cimbi: a tudás: hatalom..
majd elfelejtettem: addig jó a világnak (legalábbis az sg-nek) míg ragaszkodsz a magad igazához. addig is jó próbálkozást, és tudd részemről nincs harag. szimpatikus gyerek vagy. volna rajtad mit csiszolni, de azért alakulsz...
dióka kolléga már ismer. én így kötexem. szándékosan ejtek hibákat, hogy legyen téma...ha van téma, tudunk okosodni..mert azért én legalább belátom, néha tanulok még újat vén kecske létemre is... -
Trend Boy #13276 Már megtettem...
-
#13275 Tanulgatom én, csak az idő kevés hozzá, de talán azért idáig sem voltam teljesen hülye hozzá -
#13274 Kösz a véleményt! :) -
#13273 Akkor Zephyr kérésére a nagy "öreg" SANYO-ról Laura-val szórakoztam egy kicsit
SELF CONTROL,SATISFACTION----WAV VINYL -
Trend Boy #13272 Nos:
A kihasználtság éppen itt lép be... Digitalizálsz lemezeket, melyek, így-úgy szólnak, és persze tudható, a kiadó által készítettet anyagok, vagy jók, vagy kib...szot szarok. Tehát Lp, és Lp között a félelmetes különbségre jók a "kiegészítő kütyük", illetve arra is használható, hogy remixekben kipróbálj hatásokat... Főleg abban az esetben a 4x digitális visszacsatolással dolgozol... De nem fel adni, tanulni ezt csak "végrehajtás" közben lehet igazán... Sok sikert!!!
-
Trend Boy #13271 Zavarjon, bár nem neked írtam, és ott van "kikerülő" ami arra akar utalni, ki illetve be iktatható a rendszerbe. Nézd, nekem jó ez így, hiszen amíg itt laptop bajnokok HQ-ban vívódnak, addig kismiskák vagytok, bármi roncsot is tolsz fel ide... A fűvőn, meg igen is jól mutat a cucc, főleg ha éppen építés alatt... Egyébként meg nem a desing az első, hanem a hangképp eredetisége, és a technika teljes mértékben történő kihasználtsága... Úgyhogy ajánlom a mihamarább monoblokkos felépítést, aztán beszélgethetünk a többi technikáról is...
-
#13270 én leszedtem, szerintem a digizéssel az égvilágon semmi gond nincs, jelentős tartalékok vannak benne a jelszintet illetően, tökéletes alapanygok későbbi mahináláshoz is akár, a minőséget itt már sokszor az eredeti lemezek állapota és minősége határozza meg.
személy szerint 3 számot emelnék ki minőségben:
1 - 10 - 11
-
#13269 O2! -
#13268 Nem tudom ki szedte le, a rapid szerint idáig 5-en, ha valaki közületek leszedte, mondjon már véleményt róla, az se baj a rossz, inkább tanuljak még a digizésről, de bele adtam apait anyait -
#13267 Az ISD-én most vettem észre a PÜ-t, nekem nagyon tetszik a dolog! -
#13266 és a mix előadók:
-
#13265 kirakom ide is:
140MB
http://rapidshare.com/files/237722147/Italo_Dancefloor__95-The_Megamix.zip
206MB
http://rapidshare.com/files/237724392/Splash-Got_2_Have_Your_love.zip -
#13264 Most már csak az kérdés, hogy mi a rák van ezzel Vyck Vyo-val?
Dear TB légyszí mondj már valamit, mert a te állításod szerint lossless, viszont a képek teljesen mást igazolnak.
Bár a nagy hifin még nem hallgattam meg egyelőre.
Egyáltalán megjelent ez losslessben?