A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    üdvözlet trendboy kolléga!
    először is köszönet a képekért felidézted ifjonti gyermekkoromat, s ezért hálás vaok
    csak a két szép szememért kicipelted a cuccost az udvarra cimbi
    ez mindenképp:
    sokmindent megtudtam rólad (így a pár hónapos ismeretségünk alatt)...

többek közt azt is, hogy miért is szólnak olyan szépen a művészi tutyikáid (már meg ne sértődj cimbora)

akkor eljött az ideje a ténymegállapításnak:
    1.tény = kár volt annyi pénzt feccölnöd ebbe a csodás technikába, amikor még egy vyck vyo "empéjháromból" sem vagy képes egy sokak által elvégzett teszten átmenni. (wazzeh sokakat átverhetsz, de a progikat nem könnyű) ..ám nem is lehetetlen:

2.tény = talán nem árulok el titkot azzal, hogy dióka tanítványom kb real time alatt képes akár a 128-as mp3-ból cdda-t készíteni (mégha unknown is),
    s talán azzal sem, hogy a tötikemester által "prezentált" dancing together wavot is én készítettem, s bár mflex rájött, hogy átverés, de azt ma sem tudja még hogy csináltam...

picit súgok "kihaénnem" kolléga: nem kellett más hozzá, csak egy szaros acer laptop, egy faxa kis progi, meg öt és fél perc az időmből.
    neked édes aranyszívem egy hónap sem lenne elég hozzá, hogy utánam (vagy dióka)után csináld ugyanezt....

lehet neked több millás kütyüd is, amíg nem érted meg, hogy mi a hd audió lényege, addig szerintem felesleges is nekünk erről a témáról eszmét cserélni

tudod cimbi: a tudás: hatalom..

majd elfelejtettem: addig jó a világnak (legalábbis az sg-nek) míg ragaszkodsz a magad igazához. addig is jó próbálkozást, és tudd részemről nincs harag. szimpatikus gyerek vagy. volna rajtad mit csiszolni, de azért alakulsz...

dióka kolléga már ismer. én így kötexem. szándékosan ejtek hibákat, hogy legyen téma...ha van téma, tudunk okosodni..mert azért én legalább belátom, néha tanulok még újat vén kecske létemre is...