A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
uff
hogy milyen hülyék egyesek, ezt elmondom...
csilingelést hallok álmomban...vagy mégse..már ébren vagyok, asszem.
félálomban az ablakhoz tipegek kisgatyában, s közben azt sem tudom még, hol vagyok. elhúzom a függönyt, s a vidáman csilingelő triciklis fagyis kölöknek azt kiáltom ki: "öcsém, oddébb tolhatnád a szekeret, mert aludnék.." -hangom tovaszáll, s meg sem áll kínáig. csak a fagyis csákó fülébe nem jut el, úgy látszik, mert újra csenget, s visítani kezdi: "faaagyíííí..". döbbenten állok, s tippelek, hogy ez vagy tök süket, vagy én álmodom, s ez meg sem történik...
"öcsém!"-próbálkozom újra. "hallasz? aludnék. lehetne halkabban?"
kérdésemre újabb "faaagyíííí" visítás a válasz.
no nekem sem kellett több, mégegyszer utoljára kikiabáltam az ablakon: "ha nem takarodsz innen azonnal, kocsistól borítalak az árokba fiam!" -ezt már gondolom meghallotta, mert az ablakom irányába fordult, elmosolyodott majd ott folytatta, ahol abbahagyta: "faaaaagyííííí!!!".
ekkor úgy, ahogy épp vagyok, kisgatyában, kócosan és kómásan megindultam kifelé. kiértem az utcára, s mikor a srác meglátott, talán láthatta rajtam, hogy komolyak a szándékaim. nekifeszült a pedálnak, megmarkolta a kormányt, s mint overdose ma délután "szélsebesen" nekieredt. búcsúzóul utánnakiáltotam: "na mi van öcsém, már fagyit se kapok?" persze válaszra sem méltatott, csak a válla mögül visszatekintet rám, és tovasuhant. megvakartam a fejem, visszakullogtam a szobámba, rápillantottam a monitorra, s láttam írtatok pár kommentet.
gondoltam válaszolok, de előtte ezt leírom. uff
dióka: gondolhattad volna, hogy olyan szöveget kerítek neked, amibe legalább egy hiba akad. te kis butus. hát nem ismersz még?
mflex: a tegnap esti hsz-ed után én is kedvet kaptam a hancúrhoz, hát felkeltettem az asszonyt, de vagy másfél órába tellt, mire rá tudtam venni
újjabb másfél óra maga az akció
(megy ez még nekem így 40 felé is..) ezért voltam reggel kénytelen kölcsönvenni egy kolléga cikkjét a témáról, aki helyettem már megcsinálta. a lényeg benne volt, a hibás részt meg dióka kedvéért hagytam benne. (imádom, ha kijavít, olyan kis cuki ilyenkor
) újabb dolog meg nem ugrott be a témáról...sorry...
tötike: gondolkozzál már, ki a jó franc küldene neked emilt? esetleg olyan, aki hülyébb nálad, de olyat én nem ismerek...
és hogy mi az iq? na az az, ami neked nincs!
trendboy: érvényes rapid prémiumkódot ne küldjek, cimbora?
egyenlőre ennyi. most visszamentem csicsikálni.hali