26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring

• mflex #13182
    20khz közelében illenne lennie egy lossless anyagnak...
  • Zephyr Retiring
    üdv kolléga nemrég kicsit ráértem, s lekaptam trendboy cimboránk eme remek feltöltését
    volna egy javaslatom, s egy észrevételem:
    neked azt javasolnám, gondold át mégegyszer ezt a hq emblémát, amit erre adtál
    az észrevételem ennek kapcsán, pedig a következő:

megkérném dióka tanítványomat, hogy ecsetelje pár szóban, hogy mit is látunk
    bár jómagam (vérprofi lévén) már első hallásra kiszúrtam, hogy valami gond adódott, miközben hallgattam eme példátlan hifi minőséget
    egy pillanat alatt felpattantam a fotelomból, s a csipogóimra tapadt a fülem: mintha rosszul szólnának, pedig egy perce, az előző nótánál még semmi gond sem volt velük
    ne tudjátok meg, a szívroham kerülgetett, hogy hozathatok már megint egy párat angliából légipostán helyettük
    de aztán leesett a poén, mikor megláttam, hogy kinek is kell megköszönnünk eme kiváló minőséget
    ha előbb észreveszem, meg sem lepődök, hisz tőled ilyen frankó anyagot nemigen látok...
    várom a reagálásotokat cimbik.
  • Zephyr Retiring
    jó reggelt nekem
    szívesen megosztanám veletek a tegnapi varázslatos éjszaka élményét, de gyanítom, ennek az asszony nem túlzottan örülne
    remélem, a webkamerát is kikapcsoltam az este, nem szeretném a szőrös seggem viszontlátni a youtube-on
    annyit azonban elárulhatok, hogy
    ágygimnasztikában mi vagyunk a császárok...
    nem használunk gumit és síkosítót...
    hogy fekve csinálni, mindíg jobb, mint állva
    hogy nem az a legjobb védekezési módszer, ha bezárjuk az ajtót...
    hogy mindíg a "torna" elején kell kicserélni a kamerában az aksit, s nem a műsor felénél
    és hogy a gyertyatartónak ne a szomszédot használjuk! sokkal izgibb, ha mindjárt a fél utcát behívjuk, süteménnyel és teával kínáljuk. de csak miután a beléptidíjat kifizették.
    s mindíg adjunk nekik tálcát...
    ma is miután felkeltem, megint takaríthattam utánnuk

..hát legtöbbször ilyen unalmasan tellik egy-egy este nálunk
  • Dióka
    ez a hsz szumma jólesett!
    gondolom a másfél óra "rávezetés2 az volt, hogy folyamatosan nyomatta a hangfalból a visitors-vistors-t, az asszony addig bírta, aztán azt mondta, na jól van apám, csak még ma legyünk túl rajta......
  • mflex #13178

a tegnap esti hancúrt is leírhatnád így, tulajdonképpen mi történt az a 1,5 óra alatt, amiért sikerült rávenni az eksönre?
  • Zephyr Retiring
    uffhogy milyen hülyék egyesek, ezt elmondom...
    csilingelést hallok álmomban...vagy mégse..már ébren vagyok, asszem.
    félálomban az ablakhoz tipegek kisgatyában, s közben azt sem tudom még, hol vagyok. elhúzom a függönyt, s a vidáman csilingelő triciklis fagyis kölöknek azt kiáltom ki: "öcsém, oddébb tolhatnád a szekeret, mert aludnék.." -hangom tovaszáll, s meg sem áll kínáig. csak a fagyis csákó fülébe nem jut el, úgy látszik, mert újra csenget, s visítani kezdi: "faaagyíííí..". döbbenten állok, s tippelek, hogy ez vagy tök süket, vagy én álmodom, s ez meg sem történik...
    "öcsém!"-próbálkozom újra. "hallasz? aludnék. lehetne halkabban?"
    kérdésemre újabb "faaagyíííí" visítás a válasz.
    no nekem sem kellett több, mégegyszer utoljára kikiabáltam az ablakon: "ha nem takarodsz innen azonnal, kocsistól borítalak az árokba fiam!" -ezt már gondolom meghallotta, mert az ablakom irányába fordult, elmosolyodott majd ott folytatta, ahol abbahagyta: "faaaaagyííííí!!!".
    ekkor úgy, ahogy épp vagyok, kisgatyában, kócosan és kómásan megindultam kifelé. kiértem az utcára, s mikor a srác meglátott, talán láthatta rajtam, hogy komolyak a szándékaim. nekifeszült a pedálnak, megmarkolta a kormányt, s mint overdose ma délután "szélsebesen" nekieredt. búcsúzóul utánnakiáltotam: "na mi van öcsém, már fagyit se kapok?" persze válaszra sem méltatott, csak a válla mögül visszatekintet rám, és tovasuhant. megvakartam a fejem, visszakullogtam a szobámba, rápillantottam a monitorra, s láttam írtatok pár kommentet.
    gondoltam válaszolok, de előtte ezt leírom. uff

dióka: gondolhattad volna, hogy olyan szöveget kerítek neked, amibe legalább egy hiba akad. te kis butus. hát nem ismersz még?
    mflex: a tegnap esti hsz-ed után én is kedvet kaptam a hancúrhoz, hát felkeltettem az asszonyt, de vagy másfél órába tellt, mire rá tudtam venni újjabb másfél óra maga az akció (megy ez még nekem így 40 felé is..) ezért voltam reggel kénytelen kölcsönvenni egy kolléga cikkjét a témáról, aki helyettem már megcsinálta. a lényeg benne volt, a hibás részt meg dióka kedvéért hagytam benne. (imádom, ha kijavít, olyan kis cuki ilyenkor) újabb dolog meg nem ugrott be a témáról...sorry...
    tötike: gondolkozzál már, ki a jó franc küldene neked emilt? esetleg olyan, aki hülyébb nálad, de olyat én nem ismerek...
    és hogy mi az iq? na az az, ami neked nincs!
    trendboy: érvényes rapid prémiumkódot ne küldjek, cimbora?

egyenlőre ennyi. most visszamentem csicsikálni.hali
  • mflex #13176
    Mióta lettél paraszt?
  • mflex #13175
    Ez lemaradt:

• mflex #13174

lossless 1411k 595mb

1 In The Shadows Of The Night (1:26)
    2 Blue Planet (3:12)
    3 Prince Of Darkness (3:30)
    4 Moochild (3:50)
    5 Again & Again - You Believe In Love (Video Version) (3:30)
    6 Live My Life (5:00)
    7 Human Lover (3:09)
    8 Saramoti (Siegfried And Roy - Master Of The Impossible) (3:18)
    9 Fly Away (3:59)
    10 I Can Give You Love (4:00)
    11 Vanity Fair (3:00)
    12 Out Of My Mission (3:06)
    13 Reach Out For The Stars (4:25)
    14 Magic (3:32)
    15 The Big Dust (4:08)
    16 Again & Again (4:17)
    17 In The Shadows Of The Night (Reprise) (1:28)

http://rapidshare.com/files/236249081/zikastar.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/236250198/zikastar.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/236251723/zikastar.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/236252966/zikastar.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/236253598/zikastar.part5.rar

pass:isdmusic.com
  • Tötikemester
    Na arra én is kíváncsi lennek! Most alszik, azt tudom. A Modern Talkingot meg majd valamikor délután leszedem. Most visítanak a malacok, megyek etetni./Ha már paraszt lettem. De emilt még mindíg nem kaptam.
  • Tötikemester
    Ha arra várok, akkor nekem sosem lesz meg!
  • mflex #13171

lossless 1411k

http://rapidshare.com/files/236239341/yearofthedragon.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/236240466/yearofthedragon.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/236241774/yearofthedragon.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/236243133/yearofthedragon.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/236244044/yearofthedragon.part5.rar
    http://rapidshare.com/files/236245011/yearofthedragon.part6.rar

pass:isdmusic.com
  • mflex #13170
    akkor Zephyr kolléga cikk írás helyett mit csinált az éjjel?
  • mflex #13169
    egyébként mindjárt fel ér az MT album losslessben..750 MB kb.. kicsomizva
  • mflex #13168
    mert már 10-en leszedték...

mint a tegnapi vyck vyo pl

aki leszedte, jó lenne ha újra nyomna egy feltöltést...
  • Tötikemester
    SzeWa Dióka. A témáról én is találtam egy cikket. Egy kukkot sem értek belőle, de nagyon hasonlít Zephyr kolléga cikkjéhez:

De vajjon miért......
  • Tötikemester
    Bocs, cimbi, de ez nem műxik sajna.
    2. próba?
  • Dióka
    bakker, most nem mondod komolyan, hogy képes voltál kimásolni egy már publikált szöveget te kis maki! keresni és utánajárna én is nagyon tudok ám.... viszont látszik, hogy nem olvastad végig,amit bemásoltál,mert akkor szemet szúrt volna legalább egy dolog, de lehet, több is...amit a szerző sem tudom, hunnét vett....
    pl.
    "hagyományos cd ezen adatai 5–20 kHz és 96 dB"

ez így biztos faszság, hisz 5-20 kapásból 5-22 kHz és így a dinamika is felkúszik 100db-ra (legalább)
    na erről ennyit
  • mflex #13164
    "ezek szerint, a "mi is a hq valójában" ideje, hogy folytatódjon..."

hát baszki félrenyeltem a kv-m

• Zephyr Retiring
    na akkor, hoztam neked megint egy képet, s publikálom az egész éjjel írt cikkemet
    ...utánna húzok aludni, mert leragad a szemem
    nektek jó reggelt, nekem jó éjszakát

ezek szerint, a "mi is a hq valójában" ideje, hogy folytatódjon...

menjünk kicsit vissza az időbe...2003 decemberét írjuk...

...a super audio cd egy újonnan kifejlesztett eljárásnak köszönhetően kb. 2,8 MHz-es (2822,4 kHz) mintavételezéssel dolgozik, viszont mintánként csak 1 bitet rögzít. ennek a technikának direct stream digital (dsd) a neve. A módszer forradalmi volta abban rejlik, hogy míg a pcm eljáráshoz a felvételkor és a lejátszáskor is szűrőkre van szükség, addig a dsd közvetlenül rögzíti az analóg/digitál konverter jeleit.
    elvileg ettől szól nagyot az sacd. a dsd-nek köszönhetően a frekvenciamenet 0-100 kHz-ig terjed és a hallható frekvenciatartományban 120 dB-es a dinamikája. a hagyományos cd ezen adatai 5–20 kHz és 96 dB. további előnye az sacd-nek, hogy lehetőséget nyújt több, akár 6 különálló csatorna önálló megszólaltatásához, amire egyébként a dvd audio is képes.
    mindezekhez persze nagyobb lemezkapacitásra van szükség. a dvd lemezekhez hasonlóan 4,7 Gbyte-os kapacitással rendelkezik egy átlagos lemez, amely egyébként külső méretre teljesen megegyezik a hagyományos cdlemezzel. a dvd-vel szemben viszont létezik olyan sacd, amely meghallgatható sima cd-lejátszóban (természetesen ennek megfelelő minőségben). ez a „hybrid” sacd, amely kétrétegű és az egyik rétegét a jó öreg cd játszók is leolvassák.
    mindezen pozitívumok mellett van egy valszeg csak a zenészek és lemezkiadók számára előnyös tulajdonságuk is, az adatvédelem.
    pc-kben nem olvasható, de ha mégis sikerülne átmásolnunk, meghallgatni – a többszintű biztonsági kódolásnak köszönhetően – semmiképpen nem tudnánk. ezen biztonsági arzenál egyik fontos eleme a láthatatlan „vízjel”, amelyet csak speciális készülékkel lehet rávinni a lemezre és amely szükséges a lejátszáshoz (pit signal processing physical disc mark).
    nekünk átlagembereknek nem feltétlenül jó, ha egymás mellett és ellen próbálnak új szabványokkal előrukkolni a nagy cégek, mert így lelassul termékeik elterjedése. végtére is mindegy, hogy dvd audio vagy super audio cd, ha a jobb győz azon mi is csak nyerhetünk...

...na egyenlőre ennyi, dióka majd fordít emberi nyelvre, ha valaki igényli..
  • Trend Boy #13162
    Azt hittem alap zenéken túl vagy, főleg ilyeneken, hiszen ha ezt annak idején nem játszottam le 1000000x, akkor 1x-se...

Dabodabolina
    10 lövés...

• mflex #13161
    egyelőre csak kicsit még
  • mflex #13160
    ok, kiváncsi vagyok...
  • mflex #13159
    ahhoz idő kellene és a digizést ésszel kell csinálni, és nekem mind a kettőböl kevés van

viccet félre, talán félre értelmezted, nekem nem ennyi LP-ém van, csak gyors válogatások közepette ennyit hoztam le a padlásnak nevezett szobából, ahol nincs por.

Nekem anno volt régen kb 250 db körül+ szegény Joe itt hagyott kb még vagy 7-800-at, hogy én neki nem állok ezeket digizni az is biztos.

Falcot jövő héten Zephyr kollégának aztán ennyi, meg néha néha egy számot...
  • Dióka
    húbakker, felpörgött ám a téma....
  • Trend Boy #13157
    Albumokra gondoltam, egyszer majd felvésem mik vannak...

• mflex #13156
    Ti aztán elvagytok wazz...
  • mflex #13155
    hali.

24 maxi vagy az a teljesekkel együtt?

így is úgy is jobb...
  • mflex #13154
    reggelt..
  • Tötikemester
    SzeWa Trend boy, jó hogy látlak. Véletlen a Mr. Doubelena nincs meg neked jó minőségben? Sajna az előadót nem tudom, valami rapzene volt a 90-es évekből. Sokat dance-eltünk rá a dizsibe annó..Lehet, hogy a címe sem jó, de így kezdődik: "miszter dáboliná, miszter báb dáboliná..."
    , így ismétlődik tovább...Lehet, hogy kazin megvan valahol, de az így tizennéhány év után, nem biztos, hogy jól szól. Ma reggel hallottam a rádióba, onnan ugrott be.
  • Tötikemester
    SzeWav uncsitesó! Nem is kaptam emilt! És a HQ-val sem vagyok még egy szinten.., nemhogy az IQ-val.
    Az meg milyen szabvány lenne?
  • Trend Boy #13151
    24 albummal jó vagyok??? Vagy kapirgáljak még???

• Tötikemester
    SzeWa Zsoltford! A "tököm-pöcsöm" remaster engem is érdekelne.
    Tudod, kíváncsi természet vagyok.
  • zsoltford
    hát vedd fel őket és jól tedd el, régi idők darabjai és ha lefújod róla a port...még mindig biztosan lefölöz néhány kiadványt...legyen tököm-pöcsöm remastered is az...
  • mflex #13148
    holnap okosabb leszek a többi maxit illetően,a FALCO-t ha lesz időm természeteseb bedigizem
    most nőuralom van, az ágyban helyen állítólag
  • Zephyr Retiring
    kösz cimbi, így már nyugodt lesz az álmom
    aztán azt a jó kis falco-t nekem be is digizhetnéd egyszer...
    csipáztam a kis krapekot annó
  • Zephyr Retiring
    arra azért vigyázok..de a számolást 10 körül feladtam...
    most túl fáradt vagyok hozzá
    ..most jut eszembe jómúltkor a "sötétség hangjai" nem került hozzád tőle tudtommal az is maxi...
  • mflex #13145
    Közben nem hagyott nyugodni a dolog, lehoztam a padlásról egy marék vinyl-t és lám mit találtam köztük, 2 fancy maxit, na holnap lesz a napja, hogy átböngészem, nem nagyon emlékeztem rá, hogy van ilyenem, igaz nem CD, de talán jobb is... A párom már így is hülyén nézett, hogy mi a francot keresek

• mflex #13144
    Azért össze ne csináld magad , annyit nem ér az egész...