A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    nos dióka, először is ezt hoztam neked:

másodszor is mflex fülét, csak dícsérni tudom (te tényleg batflex vagy wazze)
    szeretném, ha később kijavítanátok a mondandómat, hisz mindíg direkt rejtek el benne rossz állításokat
    ..hogy gonosz lennék?...á, csak egy kicsit
    na szóval, ott tartottunk, hogy a nevezett frequencia a 22050 hz, amit elektromágneses frekinek is nevezünk, lett felkonvizva 96000 hz-ra
    annyi a lényeg, hogy egy-két sercenésnél többet én sem tudtam kihozni a nagy falakból, de itt álljunk is meg egy pillanatra, mert ez így, ebben a formában nem teljesen fedi a valóságot.

nos, gondolom sokat magyaráznom nem kell, de olyan oszlopfalam van, aminek az egyik felébe be van építve egy spektrum analizátor. (hagy ne reklámozzak most céget) ez a "segítség" 35 hz - 25 khz-ig mér!!!
    minden wavnál jelzett a műszer dobszerű, már már rimusos ütemet, de csodák csodája az égvilágon semmit sem hallottam leszámítva azokat a kis sercenéseket, ám én a 16500 - 1900 (itt hibásan írtad)felett_max.wavnál..
    mivel többé-kevésbé tisztában vagyok a hangfrequenciális képességeimmel ezért bátran állíthatom, hogy egyszerűen csak a fülünk nem képes meghallani azokat a bizonyos felhangokat, amiket teszteltünk. ám azok a hangok attól még igenis léteznek, ezt kár is vitatni...
    mindezek függvényében, azt hiszem dióka tanítványom, hamarosan folytatnunk kell tovább a "mi is a hq valójában" sorozatunkat...