DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ez a szigor nem érdekünk,csak reagáltam a kódkiadásra....
na....errõl enyit.....<#nyes>#nyes>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Ha esetleg ez megvolna...
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
klikk
de szerintem legyen a jelszó mától 1234 vagy abcd ,de pszt...senkinek ne mondjátok el!!<#hehe>#hehe>
én értem és átérzem Szimi gondolatait,ami csupán arról szól,hogy itt HQ van,ami fõleg gondosan és áldozattal dédelgetett gyûjteményekbõl való(többnyire pénzért vásárolt!),nem mindenfajta gagyi ömlesztett tömegcikk és ez nem önzés abból a szempontból,hogy fûnek-fának tálcán kínálgasd!ennyi erõvel foghatnám és felrakhatnám egy helyre a megagigányi vagy terányi exkluzív zenét,oszt "tõccsed wazze vakegér" ,amiért eddig szenvedtem,amiért sokat szoptam,de neked adom 2 perc alatt jeligével oszthatnám a jónépnek és mindenki boldog lenne.
hozzáteszem,itt senki sem önzõ,de ha már önzetlenül ad,akor szeretne kapni is!és nem fost vagy akár wav-nek hívott,de gagyin szóló zenéket.
persze csak szerintem....
Be My Lover (Hi NRG Mix) 5:45 La Bouche 256 kbps 100 MPEG audio file 1 10.6 MB 2006.12.19. 18:48 SzimiStyle Best Rated '90s Eurodance
Be my lover (Euro Dane Mix) 6:13 La Bouche Unknown Album 320 kbps 100 MPEG audio file 3 14.3 MB 2006.12.19. 23:08 SzimiStyle Best Rated '90s Eurodance
Sweet dreams (House Mix) 6:38 La Bouche Sweet dreams CDM 1994 3 of 5 320 kbps 100 MPEG audio file 3 15.3 MB 2006.12.13. 13:45 SzimiStyle Best Rated '90s Dance
http://tagok.hotdog.hu/Eperillat
Ezt a pass-os témát teljesen jónak tartom,fõleg azért mert ide mindenki csak jó minõségü anyagot pakol fel,ami nem kis idõbe tellik.(én már csak tudom)Bevallom,nem díjaznám,ha valamelyik feltöltésem ott vigyorogna egy másik oldalon hisz ebben a minõségben csak ide pakolgatok fel. Nekem is van oldalam(tudom ez nem a reklám helye)de oda is csak 192-ben pakolgatok fel.
Na közben egy kis muzsika:
Double You - Because I'm Loving You 320 (Euro Mix 6:10)
Egyébként ki jön szombaton a buliba pécsre? Az asszonyt elõbb fûztem meg,ha egypáran jöttök,akkor mi is lemegyünk gyõrbõl ,hogy megismerjelek Benneteket.<#law>#law>
ennek a lehetõségnek a teljes kiszûrésére már csak az lehet a megoldás,ha belépõs tárhelyrõl lehet csak letölteni,ahol mindenki loggolva van, mint amúgyis mindenfelé!😊) pl.itt is....
szerintem tulzas a 13 karakteres, ekezetes, spec karakteres pass.
en probaltam egyet feltorni a sajat szorakozasomra.
ha csak kisbetus karaktereket es szamokat hagytam bent es minimum 3 karaktert kertem valamint max 4-et akkor 37 perc volt a becsult szukseges ido(valami 17000 varians). biztos van ennel peformansabb is...
szerintem nem menjunk bele ennyire a kodokba, elrontana az egeszet.
egy egyszeru negynel tobb karakteres kod is megteszi.
de dontsenek errol az alapemberek akik a legtobb zenet toltik ide.
Play it loud!!
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
What about the forests?
Gondolod, hogy ez lenne a megoldás, nemtom már mi lenne a jó, mert ha valaki kiadja priviben akkor baxhatom a 13 karakteres passt is..vagy nem?<#wave>#wave>
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
jelszótéma jogos és a lényegével egyetértek!
k.egyszerû a megoldás.
ha önmagunkban és a jelenlegi tagokban megbízunk és nem vagyunk falurádió,akkor példaként pl. jelszót azt kapjon az "újoncok" közül,aki legalább 3-5 HQ számot be tud dobni a közösbe....
a jelszót mindenkinek csak MFLEX adhatja ki!
gyakorlat és jótanács:
jelszófejtegetõprogramok elleni (tuti) legjobb orvosság,ha minimun 7-8 karakter és mindenképpen tartalmaz ékezetes (õóüö9áéíûÕÛÚÓÉÁÍ) és speckó karaktereket (&@#<>£ß¤×÷½),mivel az az agyrémük ezeknek a kommersz progiknak és úgy megnövelik a visszafejtési idõt,hogy elmegy tõle a próbálkozó kedve!
(én mondjuk magánban és cégben is minimum 13 karakteres jelszavakat használok....de ez ide azért túlzás....)