A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #13035
    Régebben egyszer azt vettem észre, hogy zúgnak a füleim, mint később kiderült pár gyógyszer okozta, de én elrohantam a fülészetre, ahol a vizsgálatok után be kellett ülnöm egy üvegfal mögé, afféle süketszobába és ott a fejemre tettek egy pioneer elég profi fülhallgatót.

Akkor az orvos azt mondta hangokat fogok hallani jobbról illetve balról és amint meghallom emeljem fel azt a kezemet, akkor máris kapom az új és nehezebb hangokat, kb 15 percig tartott, amikor 5 perc után azt vettem észre, hogy a jobb-bal kézemelgetéseim közepette furcsán néz már a dr..gondoltam is, hogy biztos valami gond van a füleimmel.

Amikor kijöttem, csak annyit kérdezett, hogy valóban hallottam a hangokat, vagy csak emelgettem a kezeimet és még ráadásul szerencsém is volt, hogy mindíg azt emeltem fel, amelyik oldalról jött a hang...

Apró kis éles hosszú néha csak épp egy pillantásnyi hang volt, de volt közte nagyon mély is, na mindegy erre azt mondta, hogy ilyen eredményt még senki nem produkált nála.. a fülem akár a denevéré..ez volt kb 10 éve, lehet, hogy azóta romlott, bár én nem vettem észre, de egyet nem tudtam meg, mert nem kérdeztem meg, hogy mit is jelentett tulajdonképpen az az eredmény és miért halottam én azokat a hangokat is, amit egyébként az ő elmondása szerint más nem, vagy csak elvétve...

De egyet tudok a magas hangokat nagyon hamar meghallom és többször előfordul már itthon is, hogy kérdeztem a többiektől, hogy mi ez az idegesítő fütyülő vagy sziszegő hang, ami pl egyszer a hütő csinált, de a családom nem hallotta, én meg majd megörültem tőle, azt is tudom, ha elmegy mellettem egy mentő szírénázva be ekll fognom a füleim, mert egyszerűen szétmegy a fejem tőle annyira "síkít" nekem belül, még persze más nyugodtan elviseli...

Ezen sokszor elgondolkoztam már...