A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
sziasztok
mflex kolléga: a 13002-nél (nálam legalábbis) semmi sem látszik.
pontosabban ennyi: 403 not found
pedig meglestem volna, min hallgatod a mjúzikot
nem tudnál tenni ezügyben valamit?
dióka: az én ketyerém épp 999.999-be került épp másfél éve. kérdésem, az árán kívül hq-nak számít bármibe is
trendboy kolléga: rövid infó, mert az enyémet kihagytad a felsorolásodból: kábelem aranyozott végű jack - rca hq kábel (hifi szaküzletben kaphatsz ilyet, a piacon nem
a hangkártyám pedig hd. (ez nem a márkája, hanem a specifikációja), és láss csodát, alapból tudja a 96/24-et ha ezzel újat mondtam neked
úgyhogy légyszi, ne szarozz tovább, hanem vedd fel a röntgen szemüvegedet a röntgen szemedre, majd tolj fel valamelyik szerverre végre egy igazi hq minőségű losslesst, hagy essen le dióka, mflex és az én állam!
kérdésedre válaszolva, nem szedtem le az első feltöltésedet, mert dióka véleménye után, arra már semmi szükségem...
de jó fiú leszek ígérem, és a másodikat már le fogom szedni. sőt, tovább megyek:
ha megérdemled, meghajolok tudásod (és szakértelmed előtt).
úgyhogy vinylre fel cimbora, és mutasd meg nekünk földi halandóknak, hogy is kell digizni rendesen.
csak még egy apróság (bár ezt magadtól is tudod) hagyd azt a nyavajás dvd rippelést, és vinylről rippelj be valamit, hátha nagyobb sikert érsz el legközelebb. ha pedig még egy élethű fotót is prezentálsz róla, mint néha én, vagy pulykatoll, no meg tgolyó és zsoltford, még a képzeletbeli kalapomat is megemelem előtted...
("ami pedig nem megy, azt felesleges erőltetni")
konfúciusz után szabadon