A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
üdv kolléga 
kétség sem fér hozzá, jó zene, és ha már itt tartunk, ajánlom figyelmedbe wind kollégának a 80-ason kitett 63772.sz hsz-ét, ami leegyszerűsítve annyit tesz, hogy valaha az internet elterjedésének elején, az alacsony sávszélesség miatt is, sokan örültek ha le tudtak kapni egy-két ritkaságot a netről szir-szar empéjhárom vagy ne adj isten annál is fosabb bitrátájú tömörítésben.
aztán telt az idő, fejlődött a technika, okosodtak a programok (és találékonyabbak lettek az emberek). terjedni kezdtek a losslessek, és lassan rájöttek a gyűjtők, hogy érdemesebb ebben tárolni ma már a féltett zenéinket. ám akad egy két alantas figura (nem rólad beszélek), aki mivel neki csak empéjben voltak meg a mások által keresett ritkaságok, fogta, és losslessé varázsolta őket. becsapva ezzel a hiszékenyebb gyűjtőket. (nem magamról beszélek).
ezek után az emberek bizalma megrendült másokban.
így van ez ma is. szerencsére egyre jobb tutyika leleplező progik látnak napvilágot, így az ilyen személyek könnyebben kiszűrhetőek.
csak azért hoztam mindezt fel, hogy te is óvatosabb légy az ismeretlenekkel, mert te is (mint gyűjtő kolléga) kerülhetsz hasonló cipőbe.
így van dióka

a mondandóm általánosságban hivatott szólni, nem konkrét személyekről.(bár tudnék ilyeneket mondani, de nem fogok)
remélem nem bántottam meg senkit a mondandómmal, hisz nem ez volt a szándékom.
csak úgy valamiért az eszembe jutott, s gondoltam megemlítem.
kívánok további szép napot mindenkinek