A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    üdv kolléga
    nem vagyok gyűjtő (legalábbis nem zenei területen), de köszi a jó tanácsot ha egyszer zenegyűjtésre szánom el magam, lelki szemeim előtt a tanácsod fellebben majdan
    őszinte leszek hozzád: ez az album, ami ritkaság, hogy mennyire ismert épp csak a kezem ügyébe akadt, és gondoltam megosztom "veletek"...már akit érdekel. akit meg nem, az majd továbbgördít rajta, oszt hali
    giorgio cimborától, ha jól tudom itt van még a 76-os "lovagok fehér szaténban", és a 77-es "innentől az örökkévalóságig" nálam, de csak azért, mert egymás mellé lettek pakolva. meg sem fordult a fejemben veled versenyezni ilyen téren, hisz értelme nem lenne
    ..hogy miért? ..talán idővel rájössz cimbora. de ha mégsem, hát fapapucs
    a listád szép, csak dícsérni tudom, de az enyémmel (ha lenne) cseppnyi esélye sem lenne ..már meg ne sértődj kolléga.
    jó tanácsodért cserébe, én is adok egyet, amin elgondolkodhatsz:
    a lényeg nem az, hogy mi van a közelemben (értsd: zene, film, csajok, ital, partyk, vagy pénz), hanem az: hogy mihez tudok hozzáférni egy pillanat alatt. és ami ennél is fontosabb: mihez akarok?
    vágod, cimbi?
    végezetül egy jó hírt is megosztok veled ma este:
    ha már kilenc éve kajtatsz egy album után, kezdetként nézz itt körül:

..nem tudom..

..élnek e még...

..ezek a linkek...

...de egy próbát megér.
    ha véletlen valamelyik jelszót kér, vannak ma már faszányos jelszó törő progik, így talán nem kell újabb 9 évet várnod