DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atiapu: 1-3 track
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Azért kell egy ilyen High-nak külön "süket" szobát csinálni, ahol semmi más nincs és speciális szivacsokkal stb kibélelni a szobát.
Joe nincs meg a Jan Hammer-féle Miami Vice zene LP-n?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Wazze, ha ez komolyabban beindul leveri az összes cuccot a polcról!
Hát vvégülis az sem rossz megoldás ,ha az ember kiüti magát, de ezt csak én csinálhatom meg a beosztotjaim azok faxulnának<#nyes>#nyes>
innen van<#smile>#smile>
7vegen probaltam muskotalyborral vizespoharbol, mit mondjak uto"s erzes<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Play it loud!!
Én is csak mailen kaptam ezt...
tuggya a fax, talan en elviselnem: mondd meg neki, hogy tegye az enyembe<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1>
Play it loud!!
tuggya a fax, talan en elviselnem: mondd meg neki, hogy tegye az enyembe<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1>
Play it loud!!
nálam oké, de lehet neked el kellenemenni egy kis betegszabira, nehogy túlhasd magad<#wave>#wave>
a dehogy, csap potolom a tegnapi 4 oras aramszunet alatt folhalmozodott xart (no meg netcsond)
Play it loud!!
rájöttem sok <#kocsog>#kocsog>van ebben az országban és elég ha csak egy fórummal arrébb klikkelek<#bdead>#bdead>
Szia! Te is?