26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Tötikemester
    Akkor 2:1 a Jazz ellen. Romlanak az esélyeim.
    A Funkynak majd utánnanézhetek,ha lesz időm.
    Hát én igaz sokmindenkit ismerek, de barátom az nemsok van. Zephyr sokat segít mindenben, ő az egyik legjobb barátom, de ő nem számít, mert rokon is. Azt pedig nem válogathatjuk meg.
    Inkább haverom van sok, és cimborám, ha hívhatom így őket. Akkor majd megnézem, mit tehetek Funky ügyben.
  • Trend Boy #12982
    Ha tudnám a civil nevét, lehetséges. Nem vagyok Vásárhelyi, bár ettől még sok mindenkit ismerek, ismerhetek, mint ahogy gondolom ti is...

Jazz nem az esetem direktben, de ha kicsit Funky's a dolog, akkor részemre jobban fogyasztható...

• Tötikemester
    Jó reggelt Wavmesterek! Bocs, de nekem magas amiről beszéltek. Nekem annyi volt csak fontos, amit Dióka mondott, hogy a Jazz albumnak kifogástalan a minősége. Köszönöm a pozitív kritikát.
    De látom, itt nem mindenki lát szívesen ilyen stílust, úgyhogy legközelebb mást hozok.
    SzeWav Trendboy kolléga! Most akkor te már 15 éve ismered Zephyrt?
    Vásárhelyi vagy te is? Csak azért, mert akkor lehet, hogy mi is ismerjük egymást.
    Amúgy komálod a Jazzt?
  • Dióka
    na,teszt megvolt....
    ez a szám alapvetően gyárilag is kurva jól szól(na), mivel ezen funky zenék hangsávjait még jól halló stúdiósok keverték.van nekem is pár chic-em....ezen példányban sajnos a bedigizéskor vagy azt követően torzításig lett a jelszint növelne (vagy normalizálással vagy dinamikázással),ami miatt a zene valódi dinamikája rendesen elbaszódott és mint mondtam sokszor torzít is, ami már fülesen is jól hallható.
    Ez ebbe az állapotban gyorsan kibukna így egy HQ teszten.
    ha ezt a prezentációd megismételnéd CD-WAV minőségben(abban is bőven elég,mert a spektrumképe alapján a zene 20 kilóig van,a többi csak sallang) mondjuk felső holtpont vágás nélküli verzióban (ne szinte egyenes legyen a hullámkép teteje!),akkor azt mondom adjunk rá pontot!
  • Dióka
    na egye fene, belehallgatok........aztán majd meghalljuk mi legyen vele... kösz
  • Trend Boy #12978
    Ezen ne múljon, bár nem ez a lényeg, hanem a cucc...

Chic - Chic Mystique

• Trend Boy #12977

Én elhiszem, hogy van nagyobb, és talán szélesebb tágabb zenei gyűjteményed, és a jó tanácsodat is megfogadtam már, közel 15 éve. Én úgy gondolom, csupán annyi az előnyöm, és ezt persze több év munkája, hogy amim van, és számít, az listába van szedve, és rendezetten lemezeken van eredetiben, vagy eredetiről másolva, nem gépben, nyempikében, stb. Hozzáférni, meg én is hozzátudok férni sok mindenhez, hiszen mint azt sokszor már írtam, sok hasonszőrű gyűjtőkkel állok személyes kapcsolatban, és hát van mit cserélgetni.
    Természetesen nem akarok ezen sem vitázni, sem kötekedni, csupán elmondtam az álláspontom...

• Dióka
    úgy látom a késői időpont és bölcsességgel átitatódott éveid száma ismét megnehezítették a szövegértést, de hát ezért vagyunk itt, segítünk egymásnak, ha kell, mondatelemzésben is.szóval
    "A jazz valóban nem egy tipikus (beszúrás: olyan) populáris műfaj,amit mi többnyire szeretünk és hallgatunk is."

bár nem érzem kínainak, de ez magyarul (kissé megkavarva a szórendet) annyit jelent, hogy a jazz nem egy tipikus populáris műfaj,amit mi szeretünk és hallgatunk,azaz a jazzt tipikusuan nem is szeretjük és nem is hallgatjuk,mert nem populáris, azaz a jazzt nem...és a többi...stb....

A kinek van nagyobb meg kinek van több és hatalmasabb gyűjteménye pedig számomra nem versenyképes téma (mert nekem csak szerény, viszont lényegretörő ), így nem is szólok bele.

• Zephyr Retiring
    ...a túróba...mi ez már megint
    valami "koreana - living for love"..vagy mi akadt a kezembe
    ki ez???? valami giorgio moroder, vagy kicsoda
    ..jaj, inkább maradok a seggemen ülve, mert a végén még utolérem trend boy cimborámat "zeneileg"
  • Zephyr Retiring
    a magad nevében beszélj kolléga
    akkor halljak jazzt, mikor a gondolataid elérnek a szubatomális szintre (avagy sohanapján kiskedden). méghogy szeretünk és hallgatunk
    a watergate-es féle észrevételed viszont helytálló
    ám a "teszthez a legbiztosabb, ha az mp3at felkonvertáljuk wavre" -résznél már dőltem a röhögéstől
    wazze dióka: hát milyen tanítvány vagy te?? nem látod, hogy trend boy kolléga is itt lebzsel?? jónak adsz ötleteket
    inkább azt áruld el neki, hogy hogyan tud a jó kis 128-as empéjháromból cdda-s wavot tutyikázni...
    hisz ez mindnyájunk érdeke
  • Zephyr Retiring
    üdv kolléga
    nem vagyok gyűjtő (legalábbis nem zenei területen), de köszi a jó tanácsot ha egyszer zenegyűjtésre szánom el magam, lelki szemeim előtt a tanácsod fellebben majdan
    őszinte leszek hozzád: ez az album, ami ritkaság, hogy mennyire ismert épp csak a kezem ügyébe akadt, és gondoltam megosztom "veletek"...már akit érdekel. akit meg nem, az majd továbbgördít rajta, oszt hali
    giorgio cimborától, ha jól tudom itt van még a 76-os "lovagok fehér szaténban", és a 77-es "innentől az örökkévalóságig" nálam, de csak azért, mert egymás mellé lettek pakolva. meg sem fordult a fejemben veled versenyezni ilyen téren, hisz értelme nem lenne
    ..hogy miért? ..talán idővel rájössz cimbora. de ha mégsem, hát fapapucs
    a listád szép, csak dícsérni tudom, de az enyémmel (ha lenne) cseppnyi esélye sem lenne ..már meg ne sértődj kolléga.
    jó tanácsodért cserébe, én is adok egyet, amin elgondolkodhatsz:
    a lényeg nem az, hogy mi van a közelemben (értsd: zene, film, csajok, ital, partyk, vagy pénz), hanem az: hogy mihez tudok hozzáférni egy pillanat alatt. és ami ennél is fontosabb: mihez akarok?
    vágod, cimbi?
    végezetül egy jó hírt is megosztok veled ma este:
    ha már kilenc éve kajtatsz egy album után, kezdetként nézz itt körül:

..nem tudom..

..élnek e még...

..ezek a linkek...

...de egy próbát megér.
    ha véletlen valamelyik jelszót kér, vannak ma már faszányos jelszó törő progik, így talán nem kell újabb 9 évet várnod
  • Dióka
    azért úgy alkalmadtán szeretem tudni, hogy mit töltök le vagy kérdezzem a Warner Bros-t?
    vaktában nem szedek le minden, a világhálón elérhető linket csak azért, hogy megtudjam,mi van "benne".
  • Trend Boy #12971
    Akkor tágítsunk azon a teren...

Tesztelheted, véleményezheted kedvedre. Negatív lehuzásokat egyből a "Warner Bros Records Inc. ,a Time Warner Company 3300 Warner Blvd., Burbank, CA 91505-4694, 75 Rockefeller Plaza, New York" címre írd

Part1
    Part2

• Dióka
    hoztam ma estére, meg későbbre is elrakható HQ zenei élményt, 3 előadótól,3 zenei stílusban

két híres film/filmsorozat ismert főcímzenéje és egy kicsit keményebb mélynyomógyilkos, de a műfajon belül dallamos psytrance szólal meg remélhetőleg a képen ábrázolt minőségben

mind3 dalt szeretem, remélem nektek is kedvetekre és fületekre lesz.
    aki nem tekeri csutkára a time spirált,az "hang ember" - kártérítést nem fizetek!!

HQCD-wav (128kbps remastered)

Mystikal Vibes vs Time Lab-Time Spiral (HQ edition) (09)

Stanley Black & London Festival Orchestra-The Magnificent Seven (A Hét mesterlövész) (HQ edition)

Pat Williams-The Streets of San Francisco (HQ edition)

hqaudience.com
  • Trend Boy #12969
    Szerintem meg nem... Ez talán a legismertebb lemeze , bár magam részéről zenei istenként tisztelem G.M.-et... Van egy lemeze, amit 9 éve hajkurászok, hát az tényleg ritkaság. Lp-ről persze már felpakoltam lemezre, de láttam már egyszer aukción, de későn vettem észre. Az cd-volt. "Giorgio Moroder And Chris - Love's In You, Love's In Me" albumról van szó. A Végére persze még egy apróság: Ha csak a szóló lemezekre utazol, akkor 17 db-ig meg se állj, én egyenlőre itt tartok, eme remek ember szóló lemezeinek gyüjtésében...

• Dióka
    szewa Májki!

A jazz valóban nem egy tipikus populáris műfaj,amit mi többnyire szeretünk és hallgatunk is.
    A TM által hozott anyagba belehallgattam és ámbár elég andalító,mint általában a hasonló lassúbb jazzfélék, de legalább most épp ennek végre kifogástalan a minősége. A HQ igazából az ilyen zenéken érzékeltethető igazán (és nem is kellett felmenni sem 100 bitre, sem 200 khz-re ), hisz ha ezután átváltasz egy hagyományos zenére,akkor mind a hangtér,mind a minőség is beszűkül (kivéve,mint a watergate-féle sony kiadásnál), a hifibuzik kedvenc stílusa a jazz,ez alap náluk, no mindezt nem azért írtam,met ezt nem tudnád, csak hasonlókkal lehet érzékeltetni a minőséget.

a 80ason láttam, hogy bedobtál egy JMJ wav vs 320-as tesztett, amit meghallgattam és hát wazze, nekem se nem rossz a fülem, se nem 20ezer forintos a rendszerem, de ez a kis teszt lehetősége élő iskolapéldája lehet mindenkinél annak, hogy mit,miért és hogyan hallunk vagy éppen nem.
    felváltva hallgattam ugyanazon részeket és hát elöször nem is hallottam semmi különbséget, vagy 10szer kellett végig mennem a részeken mire felfogta az agyam és fülem, hogy mire ügyeljek és hol van a "különbség". hhez már kellő hangerő is kellett (hangfalakon)

persze hogy van, főleg a zene tisztaságában hallottam, de a te 320ad legalább tényleg egy fasza minőségű valós 320as volt. úgy gondolom, hogy ha ezt a példát valaki egy occsóbb hifi rendszeren hangfalakon vagy occsóbb fejhallgatón és félbotfüllel hallgatná egy sztenderd cd lejátszóval vagy egy átlagos minőségű hangkártyával,akkor az égvilágon nem sok különbséget tudna felfedezni közte, főleg halk hangerőn. ez egy jó kis teszt és ha teljesen vakon csináltam volna,akkor lehet előbb-utóbb én is összevissza kevertem volna, hogy melyik az igazi. bár sok gond adódhat abból is, ha valakinek a playere külön hangszín beállítással kezeli az mp3at és a wavet.a teszthez a legbiztosabb, ha az mp3at felkonvertáljuk wavre és a két wavet hallgatjuk felváltva. na egy ilyen tesztnél szívesen ott lennék és jegyzetelném az eredményeket másoknál is.
    avagy ahhoz, hogy jól szeparálható legyen a különbség egy átlagember átlagfüle számára, tényleg kellő akusztikus helység és HQ hangrendszer is kell.
  • Zephyr Retiring
    a lényeg már megint lemaradt. (szoknom kell még)

• mflex #12966
    ok kösz!
  • Zephyr Retiring
    akkor íme harold faltermeyer producerizációja (de szép szó)

első

második

harmadik

..és végül a negyedik rar
    jelszó p.ü.-be ment
  • mflex #12964
    engem érdekel:)
  • Zephyr Retiring
    számok az albumon:
    1. Baby Blue (4:52)
    2. Oh What a Night (4:59)
    3. If You Weren't Afraid (5:30)
    4. I Wanna Rock You (6:30)
    5. In My Wildest Dreams (4:37)
    6. E = mc2 (4:40)

bónusz számok:
    7. Love's In You, Love's In Me (3:35)
    8. Evolution (15:14)

ha kell, majd dobom a linkeket is
  • Zephyr Retiring

ritkaságok napja van kolléga
    csak azért, mert az nekem is akad:

• mflex #12961
    ja ez lemaradt:

• mflex #12960
    [b]DYVA-BACK INTO THE LIGHT
    WAV 650MB

01. Clap Again (Extended Version)
    02. I Know (Short First Version)
    03. Please My Love (Extended Version)
    04. Stay With Me Tonight (Short Version)
    05. Oh Mama, Tonight! (Extended Version)
    06. Cannery The Canary (Extended First Version)
    07. On Fire (Caldo Mix - Extended Version)
    08. If You're Feeling Blue (Short Version)
    09. Memories (Extended Version)
    10. Day After Day (Short Re-Mastered Version)

part1
    part2
    part3
    part4
    part5
    part6

pass:pp (by:zephyr)

• mflex #12959
  • mflex #12958
    Hát az ISD sokféle zenei irányzattal foglakozik, de a JAZZ idáig kimaradt, bár lehet másnak bejön, de nekem nem a stílusom :D
  • Dióka
    fogalmam sincs még, hogyan gondoljam, de késő délutánra majd megmondom....
  • Zephyr Retiring
    tötike: tudom, hogy lossless, de ezt talán mégsem ide kéne
    (ha rám hallgatsz, inkább a lomtárban a helye)
    hacsak, dióka kolléga másképp nem gondolja
  • mflex #12955
  • Tötikemester
    SzeWavsztok! Jazzes szép estét! Hoztam egy kis remaster albumot 2006-ból nektek. Azt hiszem, őt nem kell bemutatni senkinek sem:

Miles Davis - Miles Ahead (1957) (Japan Mini LP 2006 Remaster)
    EAC rip | FLAC CUE LOG -> 218M
    Columbia / Sony Japan (SICP 1202)

Song Title
    1. Springsville
    2. Maids Of Cadiz, The
    3. Duke, The
    4. My Ship
    5. Miles Ahead
    6. Blues For Pablo
    7. New Rhumba
    8. Meaning Of The Blues
    9. Lament
    10. I Don’t Wanna Be Kissed (By Anyone But You)

http://rapidshare.com/files/96742811/miles_ahead.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/96744104/miles_ahead.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/96745509/miles_ahead.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/96746555/miles_ahead.part4.rar

pass: ruskaval
  • mflex #12953

óóóó wazze, hogy én mindjárt rosszra gondolok..
    vagy inkább jóra?
  • Zephyr Retiring
    ...majdnem
    pp=please password
  • mflex #12951
    Innen lemaradt a D betű az elejéről...

szóval DJ PALMER helyesen...

• mflex #12950
    Mi az a PP?
    Piros Punci...

Szóval nekem küldheted majd légyszi, most ha megszakados se jövök rá, mi az a pp

most ébredtem félórája
  • mflex #12949
    Na akkor a ritka zenék közül ezt is keresem wav-ban:

Dark Silence (extended mix) ART FINE

• mflex #12948
    [b]J PALMER-COMPUTER GUY
    320K 6:57

RS.COM

hát ritka zene az biztos...
  • Zephyr Retiring
    ...viszont ez annál inkább. egy régi kedvencem (s ha jól gondolom neked nemkülönben):

1 Magic Space Fly (Radio Version) (3:41)
    2 Magic Space Fly (Extended Version) (6:50)
    3 Cyberzone (5:59)
    (ape, lossless)
    http://rapidshare.com/files/181304086/Magic_.part1.rar

http://rapidshare.com/files/181304528/Magic_.part2.rar

a jelszót p.ü.-ben egy "p.p."-ért odaadom bárkinek.
    ja, majd elfelejtettem szerintem ez:

• Zephyr Retiring
    most újat mondtál kolléga.
    valszeg még empéjháromban sem csilingelt nálam ez a szám
  • mflex #12945
    Computer Guy (86th mix) DJ PALMER

ez kellene wav-ban...

• mflex #12944
    Te is alá teheted, ha úgy érzed, hogy HQ MINT AZ ÁLLAT