A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    nem venném a lelkemre, ha miattam lenne lumbágód, úgyhogy rendszerességet nem ígérek, meg nem szívesen venném el a helyet semmilyen SACD minőségtől vagy über (Xtranagy hercű) bakelit riptől sem, de idővel majd még tervezek pár számot megosztani a "mi is valójában a HQ?!" sorozaton belül.....

az elmúlt 3 évben, ha nem is ezrével, de több tucatjával raktam fel saját archivumból is dolgokat, (linknyerőhelyek által meg többezret is hoztam) igaz nem elájulós minőséget, de tartózkodtam a mű320-as és 128-as meg a SOKOL hangzás kategóriáktól is. Többnyire a sg90-es és ISD fórumon vagy valahol prezentáltam.....

Sajnos a 80asban és 90-esben még mostanában is ömleszteve hozzák páran az olyan 320-asokat (külön kiemelve, hogy az 320!), amik egy mai (értsd: 5-6 éve elérhető minőségű) normál 128asnak éppen megfelelnek. Persze lehet, hogy ezt sokan nem tudják, nincsenek vele tisztában, de már meg sem említem,mert akkor mindennapi téma lenne.
    -----------------------------------

Pont nemrég hallgattam meg egy rockbanda original HDCD ripjét (annak wav változatát),amitől nem voltam elájulva, miután összevetettem az azonos zenéket a meglévő 320-as mp3-aimmal. Ugye elvileg várhatóan be kellett volna hugyoznom a hangélménytől, de az elvárt melegség (így utólag belegondolva szerencsére) nem öntötte el testemet.

hát nem túl egyszerű ez a HQ-dolog.... ,de azért hallani kéne valamit belőle.