A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Hali Trend Boy!
Igaz Te csináltál (nyitottál egy fórumot),de én már (mi), jóval előtte meg akartuk csinálni, tehát az egész nem újszerű dolog, de aztán lemondtunk róla..
Nem hiszem, hogy az miatt aggódnék, hogy az emberek "elhagyják" ezt a fórumot, de hamarosan talán alkalom nyilik rá, mert egy profi csinálja az én fórumomat(bár idáig titokban tartottam), nem mostanában lesz kész,
de a mejelenése hasonló lesz,mivel itt is tag vagyok és ez az ember aki ezt a fórumot összedobta ,mint láthatjátok nem kispályás...
Na itt ezen a fórumon lesz az igazi HQ áttörés, ebben az országban!
Nem hiszem ,hogy a mflex HQ lenne a védjegyem és ezért nem akarom a másik fórumot.
Írok egy modnak, ha lehetőség van rá, változtassa meg ennek a topicnak a nevét EURO ITALO DISCO HQ-ra, nehogy azt higgyék itt többen is én vok a "főnők".
Nem.
Én csak megnyitottam a minőségi zenéknek egy fórumot és hirtelen ezt a nevet adtam neki, mind a külföldi fórumokon is:)
A pass-ról meg annyit,hogy valóban az én ötletem volt és továbbra is le jelszavazom a "kincseket" (WAV),és aki kéri ki is adom neki, mert néha az ember is beismeri, ha tévedett és igen én beismerem,ezzel tévedtem, jobban szeretem a zenét kiadni másoknak, mint nem kiadni!
(Persze van jópár "kétszínű" aki soha nem kap tőlem semmit)
És ezt nem azért írom, mert "félek", hogy az emberek lelépnének a fórumról,nem! ez nem az én stílusom, hiszen mindig örömmel töltöttem fel a zenéimet és ez ezután is igy lesz..
Ha elkészül az a fórum(honlap), akkor ezt akár be is zárhatják, mert ott aztán lesz meglepi,azt garatálom és hamár HQ, akkor ez a fórumnak már a megjelenése is az lesz!
Nem akartam ezt elárulni csak akkor mikor már kész lett volna, amolyan meglepetésnek szántam,de akkor már tudjátok..
Szóval az ország legszebb, talán még nemzetközi szinten is egy olyan fórum van készülőben, ami tényleg HQ!
A további passzos témát a magam részéről lezártam és félre ne értsd nem rossz indulatból írtam ezt az egészet, de szvsz akkor is túl van bonyolítva-túl bonyolítottuk-ezt az egészet.
mflex