26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#11417 PÜ ment.. -
#11416 -
#11415 Moltocarina - One More Night.wav -
#11414 Hali Trend Boy!
Igaz Te csináltál (nyitottál egy fórumot),de én már (mi), jóval előtte meg akartuk csinálni, tehát az egész nem újszerű dolog, de aztán lemondtunk róla..
Nem hiszem, hogy az miatt aggódnék, hogy az emberek "elhagyják" ezt a fórumot, de hamarosan talán alkalom nyilik rá, mert egy profi csinálja az én fórumomat(bár idáig titokban tartottam), nem mostanában lesz kész,
de a mejelenése hasonló lesz,mivel itt is tag vagyok és ez az ember aki ezt a fórumot összedobta ,mint láthatjátok nem kispályás...
Na itt ezen a fórumon lesz az igazi HQ áttörés, ebben az országban!
Nem hiszem ,hogy a mflex HQ lenne a védjegyem és ezért nem akarom a másik fórumot.
Írok egy modnak, ha lehetőség van rá, változtassa meg ennek a topicnak a nevét EURO ITALO DISCO HQ-ra, nehogy azt higgyék itt többen is én vok a "főnők".
Nem.
Én csak megnyitottam a minőségi zenéknek egy fórumot és hirtelen ezt a nevet adtam neki, mind a külföldi fórumokon is:)
A pass-ról meg annyit,hogy valóban az én ötletem volt és továbbra is le jelszavazom a "kincseket" (WAV),és aki kéri ki is adom neki, mert néha az ember is beismeri, ha tévedett és igen én beismerem,ezzel tévedtem, jobban szeretem a zenét kiadni másoknak, mint nem kiadni!
(Persze van jópár "kétszínű" aki soha nem kap tőlem semmit)
És ezt nem azért írom, mert "félek", hogy az emberek lelépnének a fórumról,nem! ez nem az én stílusom, hiszen mindig örömmel töltöttem fel a zenéimet és ez ezután is igy lesz..
Ha elkészül az a fórum(honlap), akkor ezt akár be is zárhatják, mert ott aztán lesz meglepi,azt garatálom és hamár HQ, akkor ez a fórumnak már a megjelenése is az lesz!
Nem akartam ezt elárulni csak akkor mikor már kész lett volna, amolyan meglepetésnek szántam,de akkor már tudjátok..
Szóval az ország legszebb, talán még nemzetközi szinten is egy olyan fórum van készülőben, ami tényleg HQ!
A további passzos témát a magam részéről lezártam és félre ne értsd nem rossz indulatból írtam ezt az egészet, de szvsz akkor is túl van bonyolítva-túl bonyolítottuk-ezt az egészet.
mflex
-
#11413 hali -
#11412 részemröl ÁMEN -
#11411 Ez jó zene -
#11410 Nem hiszem el, hogy még mindig a zenék passzosá a fő téma:( -
#11409 Sziasztok! -
#11408 Diviacchi - Waiting For Heaven (Extended) 320 -
#11407 szerinted ??? -
#11406 beakartam kukkantani csak kíváncsiságból de nem engedi a belépést hát igy jártam ezt írja ki:Ez a név adminisztrátori jóváhagyásra vár!se baj így jártam. -
#11405 passz-hoz egy kis észrevételem....
szerintem 320 egyáltalán nem kódolnám /saját részemről nem is fogom/
én is nagyon örültem kb 3 éve mikor segített egy jóakarom,hogy hozzáférjek rég nem hallott zenékhez & amiket nem ismertem.
Szívesen segítek másoknak,ha tudok akinek nincs lehetősége ilyen zenéket beszerezni.Én saját börömön tapasztaltam milyen jó érzés egy,egy számot begyüjteni.Remélem mások is vannak igy ! -
#11404 ekkor születtél vagy ennyi éves vagy? ja és köszi. -
#11403 Elsa & Glenn Medeiros - Un Roman d'Amitie (Version Maxi) 320 -
#11402 Marinak küldök egy számot....
szintén 68 vonék...
pár perc és felér -
#11401 üdv mindenkit
-
#11400 IGEN EZÉRT IRTAM HOGY NEM ÉRTEM ÉS ESZEMBE IS JUTOTT ,HOGY VALÓSZINŰLEG KIFELEJTETT MFLEX A LISTÁBOL CSAK KÖZBE PM-ET KAPTAM ÉS AZT OLVASTAM EL ÉS TE MOST LÁTOM BEELŐZTÉL ÉS HOGY TISZTÁBA LEGYEN EGY-KÉT TAG AKIKET ZAVAR A JELENLÉTEM NEM ADOM MEG NEKIK AZT AZ ÖRÖMÖT,HOGY LELÉPJEK INNEN MAX. HAGYJA FIGY.KÍV.A HSZ-T ENNYI -
#11399 TE CSAK FOGLALKOZZ A TOKAJID-DALA HSZ-EIMET HAGYD FIGYELMEN KÍVÜL FŐLEG HA CSAK BELÉM KÖTSZ LÉGYSZÍVES -
Trend Boy #11398 Nálam tag vagy, engedélyeztem mindenkit, akit ismerek. Tehát a mailban szereplő jelszóval beléphetsz, és megváltoztathatod a jelszódat...
Gondolom mint te is, véletlenül nem kerültél rá arra a listára, vagy hogy szándékos volt, nem tudom, de nem hinném mflex kihagyott volna... Ha picit veszed a fáradságot, pont a te "kiborulásod"-ról írt kb 1000 hozzászolással ezelött, és ott olvasható, elöször nyugtat, majd megfordulva írta, nem akar bizonyos tagokat elvesziteni. Gondolom félt, ha mindanyian oda megyünk, akkor e pár ember elveszik, netán eme topik munkája is oda vész... Végül is meg lehet őt is érteni... -
#11397 KÖSSZ!!!ÉS A MINŐSÉG NEKEM IS SZÁMIT FÉLRE ÉRTÉS NE ESSÉK !!! -
#11396 Ok!Ha időm lesz,nagyon szivesen! -
#11395 Mari hagyd már ezt a potyázás szöveget légy szíves! -
#11394 Éjszakai Sztahanov...
-
#11393 VAN HASONLÓ?ÉN MINT POTYALESŐ,HA FEL RAKNÁL EGY PÁRAT NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI,TE ÚJ VAGY EZÉRT ÍROM 5 KIS LURKOM VAN FELTÖLTENI NEM TUDOK ZENÉT BÁR IDÖM SE NAGYON VAN BÁR ILLŐ LENNE MEGTANULNI DE NEKEM CSAK OLYANOK VANNAK AMIT INNEN TÖLTÖTTEM LE AMIKET NEM GYŐZÖK MEGKÖSZÖNNI AZÉRT IS SZERETEM EZT AZ OLDALT BÁR TREND BOY EGY KICSIT ELGONDOLKODTATOTT EGY KÉT DOLOGGAL KAPCSOLATBA DE MINDEGY HAGYJUK STZOVAL HA EGY POTYÁSNAK EHEZ HASONLÓ ZENÉKET FELRAKNÁL NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM. -
#11392 HA EZ AZ IGAZSÁG ÉS NEM ÉRTETTEM SEMMIT FÉLRE ÉS MIVEL 2X SŐT TÖBSZÖR IS ÁTOLVASOM MÉG,TREND BOY NEMIS TUDOM MÁR MIT GONDOLJAK DE TALÁN A TÁJÉKOZTATÁST ILLIK MEGKÖSZÖNNÖM MAGAM RÉSZÉLŐL ELŐSZÖR IS DE MOSTMÁR TÉNYLEG APSZOLULT NEM ÉRTEK SEMMIT VAGYIS ÉRTEM CSAK AZT NEM HA VALAKI NEM VESZ BE TAGNAK UTÁNA MÉRT VÉD MEG VAGY ROSSZUL GONDOLOM SEGITS MERT MÁR TÉNYLEG SEMMIT NEM ÉRTEK HOGYIS VAN EZ VAGY ÉN VAGYOK HÜLYE -
atiapuka #11391 Köszi Shir! -
#11390 nemreg ebredtel? -
#11389 http://italo.mlap.hu/
-
#11388 Szisztok!Nemrég ébredtem,csak benéztem,örülök.hogy soknak tetszett,neked is no meg Marinak és a párjának!Hasonló van sok,csak hát nem mind a megfelelő monőségben! -
Trend Boy #11387 Szerintem mindenki aki kiváncsi az igazságra olvassa el...
Tisztelt fórum látogatók!!!
előre is köszönöm...
-
#11386 Pitch Control - Salve 320 -
atiapuka #11385 Sziasztok!
Flexi, mi is a honlapod címe? -
#11384 Hali Mindenkinek! -
#11383 na most mar en is kivancsi vagyok erre a szamra, noha lehet akkor meg a kisautomat huzgaltam magam utan -
#11382 SZIA KOKO!EZ A SZÁM ESKÜSZÖM AMIKOR A PÁROM MEGHALLOTTA MAJDEN ELÉLVEZETT MERT ANNO EGY DJ-S IRTA KI NEKI MÉG KAZIRA! -
#11381 -
#11380 Na lelépek, majd később jövök :) -
#11379 Eddy Huntington - Up & Down l 3:29 l *wav SS -
#11378 ja