A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Trend Boy #11343 Amit leírtál örömmel olvastam, telis teli igazsággal... Nos ezért gondoltam én, mint kiderült rosszul, hogy e zártnak mondható csoportot védet környezetbe kellene áthelyezni, ahol a bizalom, és az egymás iránti zenei tisztelet talán az egyik legjobb fórummá tette volna... Mondhatnám majd teszi. Vannak még ismerőseim, akik majd örömmel csatlakoznak, és azért ha sokan itt is maradnak, eme általam létrehozott dolog sincs "halálra" itélve...
Az a baj sokan lehet bonyolultnak találták a dolgot, vagy netán épp nem Mfelx HQ topiknak hivják a helyet, hogy igazából mi a baj, nem mondta senki, és így nem is igazán tudom... A bonyolutságrol csak annyit: ahoz, hogy ide írni tudj, névvel, és jelszóval teheted meg, ez az álltalam generált helyen sincs másképp. Annyi lett volna az előnye a dolognak, hogy nem kell állandó havi pass, és egyebek, és tudhatod, hogy amit sok.sok melóval a közösbe tettél, nem fog a "húspiacon" vissza köszöni...
Egyébként regisztrált vagy, tehát a mailban kapott jelszóval beléphetsz, és lecserelve a saját jelszódra, használhatod a helyet...
Azt is jó ha tudod a beállitásokan ott is beállithatod a lógód, meg mindent... (úgyan úgy mint itt)
Nos mindenkinek szép jó éjszakát...