26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#11377 mflex, megneztem a honlapot, faxa!! -
#11376 Annyira nem lehet szar, ha itt vagy -
#11375 elvagyok itt egymagam...
melodzodok. -
#11374 Mizu Shirak? Nagyon dolgoznak az emberek :)
Na majd megélénkül a forgalom! -
#11373 -
#11372 Szia és köszi! -
#11371 Wazze a ZYX Music-tól a múlt héten csütörtökön rendeltem cd-ket és ma ittfigyel az asztalomon mind.
Asszem a másik bandát most nagyon elküldöm a pcsába, hogy a Karácsony után rendelt és kifizetett két darab cd még nincs itt. -
#11370 Sziasztok! -
#11369 nem nagy a tolongas -
#11368 meg egy javitas:
... HA a discogs.com-nak lehet hinni ...
na most mar igy jo -
#11367 Elfelejtettem oda irni hogy ez WAV egyebkent :) -
#11366 Itt egy hatalmas kedvencem.
Erdekessege hogy megszolalasig hasonlit " Moses P - Twilight Zone " cimu dallamos rap zenejere 88-bol, mig ez 89-es kiadasu a discogs.com-nak lehet hinni.
A Twilight Zone zene "lenyulva", picit athangszerelve, par csajszi raenekel, plusz Freedom Williams a C+C Music Factory-bol nyom egy kis rapet. Eddig csak a Moses P fele variaciot hallottam, ami szamomra a mai napig egy alap.
Seduction - You're my one and only (club mix) 7:40
Ha esetleg valakinek negvan wav-ban Moses P - Twilight Zone akarmelyik hosszu verzioja vagy a Can This Be Love (Ben Liebrand Remix) cimu szama, azt nagyon szepen megkoszonnem -
#11365 Neha beleszalad az ember olyan zenekbe, amik kedvencek voltak de elfelejtodtek es se nev se cim nem maradt utanuk... na ez a Tony Turn - Cherry Cherry egy ilyen volt nekem. Az eloado nevet nem is tudtam soha, a cim derengett nagyon tavolrol igy olvasva, gondoltam leszedem ...
Koszi koko71 -
Trend Boy #11364 D.D. a helyén... -
pazo #11363 ....PAzo wanted :
Alan Barcklay zenéket keresek : // wav //.....köcce...... -
pazo #11362 na akkor ma se lesz cat's disco lab.......... -
#11361 Jó reggelt! -
pazo #11360 nehezen....... -
#11359 Még mindig nem jó a netem:-( -
#11358 JÓ REGGELT! -
#11357 Aha. Na én mentem. Szép napot mindenkinek! -
#11356 szia samson.
meg nem, meloban iszom az elsot(no meg az utolsot) -
#11355 kesobb jovok sztahanovbol -
#11354 Úgy látom egyeseknek elégszépen elhúzódott a tagnapi nap. Nem tudom hogy bírják. -
#11353 Kávézgatunk? -
#11352 Szia Shirak! -
#11351 jo regelt! -
Wicked Belzebub #11350 No, végetért az Oldfield, mindenkinek kellemes töltögetést kívánok. A következő a "Sade - love deluxe" lesz.
15_-_amarok.rar -
Wicked Belzebub #11349 14_-_incantations.rar -
Wicked Belzebub #11348 13_-_ommadawn.rar -
Wicked Belzebub #11347 12_-_sentinel.rar -
Wicked Belzebub #11346 11_-_etude.rar -
Wicked Belzebub #11345 10_-_islands.rar -
Wicked Belzebub #11344 09_-_shadow_on_the_wall.rar -
Trend Boy #11343 Amit leírtál örömmel olvastam, telis teli igazsággal... Nos ezért gondoltam én, mint kiderült rosszul, hogy e zártnak mondható csoportot védet környezetbe kellene áthelyezni, ahol a bizalom, és az egymás iránti zenei tisztelet talán az egyik legjobb fórummá tette volna... Mondhatnám majd teszi. Vannak még ismerőseim, akik majd örömmel csatlakoznak, és azért ha sokan itt is maradnak, eme általam létrehozott dolog sincs "halálra" itélve...
Az a baj sokan lehet bonyolultnak találták a dolgot, vagy netán épp nem Mfelx HQ topiknak hivják a helyet, hogy igazából mi a baj, nem mondta senki, és így nem is igazán tudom... A bonyolutságrol csak annyit: ahoz, hogy ide írni tudj, névvel, és jelszóval teheted meg, ez az álltalam generált helyen sincs másképp. Annyi lett volna az előnye a dolognak, hogy nem kell állandó havi pass, és egyebek, és tudhatod, hogy amit sok.sok melóval a közösbe tettél, nem fog a "húspiacon" vissza köszöni...
Egyébként regisztrált vagy, tehát a mailban kapott jelszóval beléphetsz, és lecserelve a saját jelszódra, használhatod a helyet...
Azt is jó ha tudod a beállitásokan ott is beállithatod a lógód, meg mindent... (úgyan úgy mint itt)
Nos mindenkinek szép jó éjszakát...
-
Wicked Belzebub #11342 08_-_in_dulci_jubilo.rar -
Wicked Belzebub #11341 07_-_foreign_affair.rar -
Wicked Belzebub #11340 06_-_to_france.rar -
Wicked Belzebub #11339 05_-_five_miles_out.rar -
#11338 Aki megy, annak hali.