A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• pazo
    Pár gondolatot ha megengedtek a pass-os témához......

Vegyes érzelmeim vannak, örülök is meg nem is. Vannak közöttünk zenegyüjtök, fan.ok akiknek ez a stílus ezek a zenék sokat jelentenek. És a minöség is számit. Vannak szép számmal olyanok akiket a minöség annyira nem vonz ,nincs igénye rá...talán még azt is mondanám hogy mp3 nemzedék....Tobbünknek, talán nekem is mondhatni jó hifim van, én hallom cd és cd között a különbséget és Én spec nem rajongok az mp3-ért.
    Veszegetek lemezeket, néha talán cd-t is, rengeteg bakelitet -- bocsi vinyl a helyes kifejezés -- szóval áldozok rá. Már régóta xaros életem része.
    Rengeteg zenét keresek -- ahogy páran Ti is -- persze jó minőségben érdekelne a dolog.
    A zene mindenkié -- hangzott el ma is. Igen. De valamit ne feledjetek el : nekem pl egy vinyl maxi bedigizése esetleges retusálása kb fél óra. Melozom vele, tellik az idő...öregszem közben....Kikerül a fórumra, örültök Ti is neki, leszeditek és kész....
    Leszedni jobb esetben pár perc, továbblinkelni egy perc...és kész mindenkié....csak -- mondhatni lehetnék akár irgy is -- szeretnék kapni cserébe valamit!! Persze jó minöségben, wav-ban ahogy én is tettem!!
    De ez csak pár emberrel müködik, a zártosztállyal!!
    Eközben a háttérböl sokan figyelik a "koncot" mit lehetne letölteni, mire lehetne rámenni, és a minöség sok esetben nem fontos, megy az tovább mp3-ban!!
    Az amivel mondjuk én -- de lehetne bármelyik östag is -- melozott!! bedigizte, megcsinálta...stb, aki ért hozzá tudja miröl van szó. Esetleg semmit nem tud az egész audiorol, fogalma sincs milyen az a vinyl, mi az a minidisc, metal vertex kazetta, a szalagos stúdió magnoról nem is beszélve..... de már megvan neki (k) is.....de cserébe semmit nem tudna nyomni a "közös"be, mert semmi nincs a polcon, csak a vinyon több ezer mp3a vinyon....gyakran értékelhetetlen minöséggel.
    Tegyem fel én is tömöritve.....megtehetném, de ez a fórum pont a minöséget célozta meg .. eddig talán sikerrel is. Akinek ez nem jó keressen más lehetöségeket és ne sirjon a pass után. Vagy vegyen lemezeket , és adja be jó minöségben a közösbe!!!!
    Megtehetném az is hogy 128ba kitolom ide és akitöl az elmult pár hónapban segitö szándékot véltem felfedezni annak priviben elküldöm a WAV letöltési link-et. Lehet hogy ez lesz.....de igazából ehhez nincs kedvem...öreg vagyok én már bohocnak...szórakozásból hobbyból kedvelem ezt a helyet, nem az acsarkodás amit szeretnék.
    A havi pass egy jó alapgondolat volt, és egyenlöre még tartom magam ehhez. Kiadni másoknak sztem mérhetetlen tahóság, száradjon a fejére az ilyennek a fejhallgatója....az az ember aki ezt megtette közülünk -- vagy akár több -- nem igazán jött rá milyen remek kis társaság jött itt össze röpke negyed év alatt....és valószinüleg kuvára nem konyit ehhez a stilushoz semmit.....csak játsza itt a janit!!!
    Én spec csak az általam nem ismert vagy keresett wav okat szedem le, a lassú netemmel, az mp3at kihagyom, csak ha nagyon felkeltette az érdeklödésemet valami akkor. Nincs is annyi idöm rá ....tudjátok a sztahanow.....

Ezért sajnálnám ha a fórum elvérezne egy pár gennyes alak miatt.
    Mflex - nek sok sikert az oldalhoz, lefotozom a közel 350-400 vinyl emet - jobbára maxi-k , és ha igényled feltolhatod az oldalra.
    Trendboy - remélem kapok tagságot nálad is folyamatosan, bár amint látjátok én nem tudok ide kilinkelni albumszámra zenéket, csak napi 1-2-3 zenére futja de azok sztem legalább megütik a mércét, és talán még érdeklödésre is számot tartanak....

ennyi, remélem volt aki végigolvasta......