26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• broller
    Ezt keresem, félreérthető volt, akkor bocs.
  • pazo

bákker valaki küldjön ehhez egy passt mer befonom a szemöldököm

Rofo_-_You_ve_Got atomfix.rar

atomfix, elsösorban rád gondoltam.......
  • pazo
    olyan 5-6 éve volt.......
  • Wicked Belzebub
    04_-_heaven_s_open.rar
  • Szimistyle
    Jó éjt. Én is léptem! Sziasztok!
  • Szimistyle
    És már eladtad, vagy most vagy szarban?
  • pazo
    ha megkinálnál egy wav-al az jól esne......

na léptem...csá holnap is sztahanow....
  • pazo
    A DAT rendszert és a DCC ( digital compact casette) dolgot el is feledtem pedig volt érkezésem mindkettöre......

és még valami

Tudjátok milyen érzés mikor el kell adni 300 db maxi cd-t mer akkora xarba vagy....amit elötte évekig gyüjtögettél és áron alul le kell mondanod róla.....én tudom , de nem kivánom senkinek...........
  • broller
    Esetleg ez valakinél?

Blanc De Blanc - Get Ready
  • Szimistyle
  • Szimistyle
    Köszi Béjby. Jah, és én végigolvastam!
  • pazo
    Szimistyle : itt az ICE MC

Ice Mc – Take Away The Colour 6:41 hf mix // wav
  • pazo
    Pár gondolatot ha megengedtek a pass-os témához......

Vegyes érzelmeim vannak, örülök is meg nem is. Vannak közöttünk zenegyüjtök, fan.ok akiknek ez a stílus ezek a zenék sokat jelentenek. És a minöség is számit. Vannak szép számmal olyanok akiket a minöség annyira nem vonz ,nincs igénye rá...talán még azt is mondanám hogy mp3 nemzedék....Tobbünknek, talán nekem is mondhatni jó hifim van, én hallom cd és cd között a különbséget és Én spec nem rajongok az mp3-ért.
    Veszegetek lemezeket, néha talán cd-t is, rengeteg bakelitet -- bocsi vinyl a helyes kifejezés -- szóval áldozok rá. Már régóta xaros életem része.
    Rengeteg zenét keresek -- ahogy páran Ti is -- persze jó minőségben érdekelne a dolog.
    A zene mindenkié -- hangzott el ma is. Igen. De valamit ne feledjetek el : nekem pl egy vinyl maxi bedigizése esetleges retusálása kb fél óra. Melozom vele, tellik az idő...öregszem közben....Kikerül a fórumra, örültök Ti is neki, leszeditek és kész....
    Leszedni jobb esetben pár perc, továbblinkelni egy perc...és kész mindenkié....csak -- mondhatni lehetnék akár irgy is -- szeretnék kapni cserébe valamit!! Persze jó minöségben, wav-ban ahogy én is tettem!!
    De ez csak pár emberrel müködik, a zártosztállyal!!
    Eközben a háttérböl sokan figyelik a "koncot" mit lehetne letölteni, mire lehetne rámenni, és a minöség sok esetben nem fontos, megy az tovább mp3-ban!!
    Az amivel mondjuk én -- de lehetne bármelyik östag is -- melozott!! bedigizte, megcsinálta...stb, aki ért hozzá tudja miröl van szó. Esetleg semmit nem tud az egész audiorol, fogalma sincs milyen az a vinyl, mi az a minidisc, metal vertex kazetta, a szalagos stúdió magnoról nem is beszélve..... de már megvan neki (k) is.....de cserébe semmit nem tudna nyomni a "közös"be, mert semmi nincs a polcon, csak a vinyon több ezer mp3a vinyon....gyakran értékelhetetlen minöséggel.
    Tegyem fel én is tömöritve.....megtehetném, de ez a fórum pont a minöséget célozta meg .. eddig talán sikerrel is. Akinek ez nem jó keressen más lehetöségeket és ne sirjon a pass után. Vagy vegyen lemezeket , és adja be jó minöségben a közösbe!!!!
    Megtehetném az is hogy 128ba kitolom ide és akitöl az elmult pár hónapban segitö szándékot véltem felfedezni annak priviben elküldöm a WAV letöltési link-et. Lehet hogy ez lesz.....de igazából ehhez nincs kedvem...öreg vagyok én már bohocnak...szórakozásból hobbyból kedvelem ezt a helyet, nem az acsarkodás amit szeretnék.
    A havi pass egy jó alapgondolat volt, és egyenlöre még tartom magam ehhez. Kiadni másoknak sztem mérhetetlen tahóság, száradjon a fejére az ilyennek a fejhallgatója....az az ember aki ezt megtette közülünk -- vagy akár több -- nem igazán jött rá milyen remek kis társaság jött itt össze röpke negyed év alatt....és valószinüleg kuvára nem konyit ehhez a stilushoz semmit.....csak játsza itt a janit!!!
    Én spec csak az általam nem ismert vagy keresett wav okat szedem le, a lassú netemmel, az mp3at kihagyom, csak ha nagyon felkeltette az érdeklödésemet valami akkor. Nincs is annyi idöm rá ....tudjátok a sztahanow.....

Ezért sajnálnám ha a fórum elvérezne egy pár gennyes alak miatt.
    Mflex - nek sok sikert az oldalhoz, lefotozom a közel 350-400 vinyl emet - jobbára maxi-k , és ha igényled feltolhatod az oldalra.
    Trendboy - remélem kapok tagságot nálad is folyamatosan, bár amint látjátok én nem tudok ide kilinkelni albumszámra zenéket, csak napi 1-2-3 zenére futja de azok sztem legalább megütik a mércét, és talán még érdeklödésre is számot tartanak....

ennyi, remélem volt aki végigolvasta......
  • Claud
    hát nem láttalak az biztos
  • Szimistyle
    Nem, de azóta bánom
  • Szimistyle
    1999. december 31-i berlini koncert. Hát nem volt melegük az biztos.
    Köszi Alexnak, hogy megnézhettem ezt a DVD-t.

• Claud
    jópár éve volt már
  • Claud
    volt valaki a Kisstadionban a koncertjén?
  • Szimistyle
  • Claud
    Kano - Another Life (3:53, wav)
    klikk
  • Szimistyle
    A MESTER

• Claud
    xaraxik a kereső
  • Szimistyle
    Igazad van, de előbb nem hozta le, most meg igen
  • Szimistyle
    Ja, tudom, de majd lesz nagyobb... Majd a többiek rámozdulnak remélem, mert ha nem, akkor morci leszek
  • Szimistyle
    Pet Shop Boys - Can You Forgive Her (Rollo Remix) l 6:02 l 320 AAC SS

• Claud
    Most akkor mi lesz? Azért az élet nem áll meg! Majd jönnek a diszkósok és felpakolják neked! Tudod nekem van itt a legkisebb gyűjteményem
  • Claud
    flacban már egyszer feltettem
  • Szimistyle
    Keresem: Sophie - My World l WAV
  • Wicked Belzebub
    03_-_moonlight_shadow.rar
  • Szimistyle
    Hát ez nagy baj :)))
  • Wicked Belzebub
    ahhát :)
  • Trend Boy #11306
    Ezt nem én írtam, csupán egy vélemény...
  • Trend Boy #11305
    No comment...

Nincs szándékomban megbántani téged sőt senkit sem, igazat adok én is abban, amit a másik fórumban egy tag leírt, akinek sok munkája és pénze van a zenéjében jogosan nem adja ki mindenkinek. Ebben eggyet is értek. Igaz, hogy nem rég óta vagyok tag, de úgy érzem jól összeszokott csapat volt ott. Én nem szeretném, ha mások baromsága miatt széthullana a csapat. Te mit tennél, ha két barátod külön műhelyt nyitna, melyikhez vinnéd az autód? Én azt hittem mindenki idejön "védett helyre". Szerintem gyere vissza, attól függetlenül tartsd meg az oldalt a feltöltött zenéknek, hogy tényleg csak a regisztráltak tudjanak tölteni.

én is ezt hittem...
  • Claud
    ez wav?
  • Claud
    sajna a többiben ilyen minőségben nem tudok segíteni :-(
  • Wicked Belzebub
    02_-_family_man.rar
  • Claud
    1/2 óra
  • Szimistyle
    Szia, WAV-ot lécci
  • Claud