A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Trend Boy #11108
    Elég sok mindent mondhatnék erre, de csupán két aproságot emlitek meg...

A tagokat nem számolva a "Master Genius" pass-jat kb 40-50 ember kérte. Vagyunk itt egyáltalán annyian? Nos ezek a "fantomas" arcok, te ezek közzé gondoltad magad? Én nem! Egyébként ezért a zenéért évekig harcoltam, hogy egyáltalán meglegyen, most peddig egyszerüen herdáljam el? Talán ezt kéne tennem mind a 20000 euro-italo számommal? Felvetették itt már elég sokan, hogy vannak előadók, zenék amikről fogalmunk sincsen, nem is tudtunk még a létezéséről sem... Ezek megismeréséhez lehetséges szükség lesz itt a másikra is... Én feltettem már nem egyszer a listámat, sokan sokféleképpen jelemezték azt, de azt hiszem eddig még senki sem "villantot" hasonlóval... Elég sok olyat tudnék mutatni amitől kicsit elállna a lélegzeted is... De tudod mit, é n is majd két, illetve 3 nevezek, és "fantomast" játszom, és röhögöm a markomba... Talán az jobb lesz?

A másik dolog. Egészen szépen észrevehető formában kb egy hete vissza eset a feltöltött, belinkelt zenék "sokasága". Szerinted miért? Elfogyot volna a tagoknál a zene? Szerintem kicsit szét eset a bizalom... és én voltam olyan hülye, hogy küzdjek azért, hogy ezt valamennyire megmentsem, rendbe tegyem, hiszen közös kapcsolatunkból kölcsönösen profitálhatunk... (gondoltam én)

Rosszul...