26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• member01
    Lemértem 12m mutat :)
  • member01
    Pécs...Mike...egy darabig :DDDDDD
  • Szimistyle
    Jó, de akkor add meg a címet, ahol a másikat hagyod
  • member01
    Most Madrid, jelenleg ,de pénteken már Usa....megyek a kocsimért :DDD
  • member01
    ezek baromságok.
  • Szimistyle
    Rendben! Merre jársz?
  • member01
    lehet, de nem bírom abbahagyni .
  • Szimistyle
    Jah, valószínű. Minden esetre az PÜ-ket elteszem emlékbe, ha már nem leszel, majd néha elolvasom.
    Ha így folytatod úgyis kinyúlsz hamar wazze
  • member01
    tud nagyon :)))
  • member01
    Milyen célzást, ha annyira akarsz Pü-t írni, akkor várom
  • member01
    Ha tudnád, hogy én a 24 órából max 3-4 alszom ,a többi meló, akkor Te sem lepődnél meg rajta, de hát ez van vagy csinálom vagy nem ..
  • Szimistyle
    Értem a célzást
  • member01
    ja, baromság, sztem is..
  • Szimistyle
    Drága Joe, mire felnyomnám, már itt sem vagy azzal a dumával, hogy majd később visszanézek, aztán napokig semmi wazze
  • member01
    már nem kell:DDDDD
  • Szimistyle
    Wazze, most akartak PÜ-t írni :)
    Szia
  • member01
    Nekem is küldjél valamit:)))
  • member01
    Nekem is küldjél valamit:)))
  • Szimistyle
    Sanyának és aki szereti:
    Chic - Dance, Dance, Dance l 8:30 l 320 AAC
  • member01
    Szasztok baxxátok meg!
  • mflex #11117
    Szewasz Cimbi!
  • mflex #11116
    Ki(k) ez(ek)?
  • Gabisan
    Hello All! [nagy]Ollie & Jerry : Electro Breakdancealbumot keresek ,elore is nagyon koszi![nagy]
  • sanyaaa
    Küldjél Cimbi! Én is pont arra gondoltam, hogy töltök fel végre valami mjuzikot.
  • Szimistyle
    Sanyaa küldök egy jó kis zenét neked, hogy elrugaszkodjunk az italo-tól egy kicsit :)
  • mflex #11112
    leléptem én is
  • mflex #11111
    Úgy gondolom, hogy a többieknek igaza van, a passos megoldás nem vezet sehová, ergo mint lentebb írtam már túl van bonyolítva..
    én nem akarom , hogy ez miatt "lépjenek" az emberek a fórumról, de a wavokat lepassozom mint idáig az tuti, akinek kell priviben megadom mit használok ezután passként...

Szóval az egész az én részemről be van fejezve és nem érdekel ki hogyan rakja fel ezután a zenéit...

De mindent le passozni vagy más fórumra kirakni, szerintem sincs semmi értelme..

A továbbiakban ez a pass téma nem érdekel és KOKO és DJANI ,nem szeretném ha ez miatt "lelépnétek" respect...
  • Trend Boy #11110
    Úgyhogy a továbiakban, bezárt a bazár!!!

Azokat akik regeltek a saját fórumomon, azonak kéréseit ott megnézem, és teljesitem, akik magukra "húzták" a "Fanthomas" jelzőt, annak ellenére, hogy én ezt rájuk agasztottam volna személyesen, vagy átvitt értelemben, azoktól elnézést kérek, de részemről eme dolog lezárva!!!

Kéréseket is ha lehet oda írjátok, így könnyeben tudom majd teljesiteni...

Eme topikban, maradnék a hátérben, és onnan figyelném a további hozzászolásokat, eseményeket...

Maradnék tisztelettel:
    Trend Boy
  • mflex #11109
    PÜ ment..
  • Trend Boy #11108
    Elég sok mindent mondhatnék erre, de csupán két aproságot emlitek meg...

A tagokat nem számolva a "Master Genius" pass-jat kb 40-50 ember kérte. Vagyunk itt egyáltalán annyian? Nos ezek a "fantomas" arcok, te ezek közzé gondoltad magad? Én nem! Egyébként ezért a zenéért évekig harcoltam, hogy egyáltalán meglegyen, most peddig egyszerüen herdáljam el? Talán ezt kéne tennem mind a 20000 euro-italo számommal? Felvetették itt már elég sokan, hogy vannak előadók, zenék amikről fogalmunk sincsen, nem is tudtunk még a létezéséről sem... Ezek megismeréséhez lehetséges szükség lesz itt a másikra is... Én feltettem már nem egyszer a listámat, sokan sokféleképpen jelemezték azt, de azt hiszem eddig még senki sem "villantot" hasonlóval... Elég sok olyat tudnék mutatni amitől kicsit elállna a lélegzeted is... De tudod mit, é n is majd két, illetve 3 nevezek, és "fantomast" játszom, és röhögöm a markomba... Talán az jobb lesz?

A másik dolog. Egészen szépen észrevehető formában kb egy hete vissza eset a feltöltött, belinkelt zenék "sokasága". Szerinted miért? Elfogyot volna a tagoknál a zene? Szerintem kicsit szét eset a bizalom... és én voltam olyan hülye, hogy küzdjek azért, hogy ezt valamennyire megmentsem, rendbe tegyem, hiszen közös kapcsolatunkból kölcsönösen profitálhatunk... (gondoltam én)

Rosszul...
  • koko71
    No sziasztok! Én léptem erről a fórumról,igaz nem is sokat voltam itt!Köszi az eddigieket!(Egy Fantomaszos szarember)
  • Szimistyle
    Végül is osztom ezt :)
  • mflex #11105
    A legjobban az a rész tetszik amikor egy hotelben a szomszédos szobában rave partit tartanak,attól kész voltam :DDDDDDDDDDDD
  • mflex #11104
    hát ez faxi nem semmi :DDDDD
  • mflex #11103
    azért írtam lentebb, hogy már túl van bonyolítva...részemről csak a wav-ok lesznek passozva:)
  • d jani
    Ne azzal van bajom, ahogy te csinálod...Hanem már néhányan túlzásokba esnek ! A fórumnak nem erről, hanem a jobbnál jobb Italo,Euro És Space Zenékről kéne szólnia ...Szerintem ...
  • mflex #11101
    jah , van benne valami és kösz a reagálást is:)

Mindenesetre a HQ zenéket én továbbra is passozom,az mp3-kat meg nem..

• d jani
    Sziasztok !

Nme akarojk senkit bántani, csak elmondanám a véleményem!!!

Ez a passolás már olyan mint a dedóban : Ez az én játékom , neked nem adom oda! Már a régi nagyok is megénekelték, hogy a ZENE MINDENKIÉ !!!Ha nem innen tölti le , aki le akarja, az letölti máshonnan, mert nem csak mi vagyunk a világon, akik a minőségi italo-t szeretik! Ez egy fórum, ahol mindenki egyenlő, nem ?...Aki nem akarja megosztani a zenéit senkivel, az üljön rajta és hallgatgassa otthon!....Én nem "fantomas" vagyok, van rendes nevem is, és kikérem magamnak, hogy engem bárki is kategorizáljon!!!! ÉLn I stöltöttem már ide is és a (0-as fórumba zenét, még ha nem is mindig terrabájtnyi mennyiségben, és nem sürün jelszavaztam, mert nem látom értelmét! ...Felnőtt emberek vagyunk, lépjünk túl ezen, vagy ha nem meegy akkor legyen ez a hely néhány ember privát játszótere !!!

Mégegyszer mondom, nem akarok se bántani, se kioktatni , se fikázni senkit, csak a véleményem adtam ki magamból, ahelyett, hogy zenékkel foglalkoztam volna !!!
  • mflex #11099
  • mflex #11098
    Ez állítólag az egyik legpontosabb...