A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Trend Boy #11089
    Szerintem mindenhová...

Dumálni bárhol lehet, s ahhoz semmi közöm, hogy a saját gyüjteményét ki hol herdálja el, hol tesszi, és kinek közzé... Részemről volt lényeges, hogy idióták, "fanthomas"-ok ne jussanak hozzá a zenéimhez, csak azok, akikkel én szeretném megosztani... Akik hasonlóképpen gondolkodnak, azoknak ajánlom az általam generált fórumot, a többieknek azt hiszem ez a Topik teljesen tökéletes...
    Az elmuúlt pár nappan már 100 pass jár a fejemben, mert mindenki mással, máshogyan pass-ol, és lassan amit letöltenék innen semmi értelme, mert csak kilondom a passokkal... Úgy gondolom egyszerübb megjegyezni egy nevet és hozzá egy belépési jelszót, mint havonta más pass, aztán ezen belül már találkoztam egyéni, és csoportos pass-sal is...
    Én is itt leszek eme Topik-ban, és természetesen dumálok veletek, de sajna csak azok tudnak hozzá jutni a tölem kért zenei kérésükhöz, akik ott tagok... Arról nem is beszélve, hogyha más tagok is oda linkelik be a féltett kincseiket...

Abban egyetértünk aki "szarember", az "szarember", de ettől még nem védem meg, a saját zenei kincseimet...
    Viszont azzal, hogy itt pass-olgatás megy, ezzel csak azt igazoloja mindenki, védeni akarja ő is a "szaremberek"-től a kincsit...