DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Mr. Flagio - Take A Chance l 7:50 l *wav

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szuszidi
Kösz!!!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

sanyaaa
oké, nézz körül a neten, ha nem boldogulsz vele, este küldök egyet ha hazaértem, aztán boldogulni fogsz

Szuszidi
Szedek le valahonnan mert nincs!

Pocimix
Egy igazi klasszikus 1981-bõl! (1981.07)

Louis Clark és a the Royal Philharmonic - Klasszikusok disco ritmusban

WAV 5.06 Bakeliten eredetileg 2 részben adták ki, CDn egyben.

CSAK TAGOKNAK

Download RS

sanyaaa
daemon tools progid van esetleg?? azzal meg tudod nézni, ha nem akarod kiírni, de én jobban szeretem az alcohol-t

Szuszidi
Igen sajnos teljessen el vagyok veszve. Mit kell csinálnom ha elmondanád!? Köszi! A gépemen van letöltöttem ki van csomagolva! Sajna alcoholom sincs akkor reménytelen a dolog??

sanyaaa
a bin a képfájl kiterjesztése, a cue fájl a hozzá rartozó információs fájl. alcohol 120% progival a cue fájl-ra klikkelve tudod kiírni... ha bõvebb kell akkor még tudok segíteni

Szuszidi
Egy kis segitséget szertenék kérni Mflex mi a manó az a bin kiterjesztés most kaptam le a Világok háborját és két darab bin. kiterjesztésü fájlt találtam benne meg két cue fájlt mit kezdjek vele??

Helló Jani!

Megtennéd, hogyha felpakolod valamikor az Orlando-t, akkor ezek közül teszed valahova?:

filesfly.com
yourfiles.biz
ftp2share.com
http://www.future-dld.com/
http://www.zshare.net

Szimistyle
Ez azért már erõs lenne ide nem? <#wilting><#zavart1>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

carterx

A Nagy Micimackó Albumra gondoltál?

Szimistyle
mert biztos 2x mész el<#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
minek dupláááááz😊))

What about the forests?

mflex
Most elugrom egy félórára , aztán gyüvök..

What about the forests?

mflex
Most elugrom egy félórára , aztán gyüvök..

What about the forests?

mflex
Ja probálkozom😊

What about the forests?

mflex
<#puszis>

What about the forests?

Szimistyle
Tudsz visszafelé is olvasni? Wazze...

mflex
Visszaolvasok 😊

What about the forests?

mflex
Sziasztok!

What about the forests?

carterx
melyik hsz volt az ??

Szimistyle
Joe Yellow - Lover To Lover l 4:19/ l *wav

d jani
Helló !!!

Lehet Örömködni : Nekem Gyáriban van meg : ORLANDO -NUMBER 1 c. albuma !!!!!!!

Ma húzom az igát, holnap hazajutok és felvariálom valahova, boritóval eggyütt !!!!

shirak
leszedtem a maicimacko albumot amit anno foltettel, meg mindig ugy van csomagban.
tudod meg a passt?

Play it loud!!

sanyaaa
Szewasztok!

Majd holnap ha otthon leszek utána nézek a "sanya collection"-ban.

shirak
amugy eddig is topon voltak nalam<#nyes>

Play it loud!!

shirak
sajna nem tom most megnezni, hogy milyen ez, de gyre jobban szeretem az Alphaville-t

Play it loud!!

Szimistyle
Hát nem wazze...<#wilting><#wow1>

shirak
hat, ahogy Joe irta, a spanyol ut nem fapados<#hehe>

Play it loud!!

Szimistyle
Persze, még harcolok, hogy az útiköltség meglegyen <#hehe><#hehe>

Á nem. Sajnos ezek szerint senkinek sem a stílusa. Csak kettõnknek.

shirak
szia apuka,
megoldodott a inner circle?

Play it loud!!

shirak
lattam a madarakat! jo kepek!
ha jol ertettem joe-tol, a spanyol tura csak rajtad all<#hehe>

Play it loud!!

Sziasztok!

Valaki van Man to Man lemeze?

Szimistyle
Ááá, még egyelõre a holland túra van, na meg a spanyol, ha Joe elvisz <#hehe><#hehe><#hehe>
Aztán májusban lesz a deltai kaland. De a fotós cucc már készenlétben van.
Honlapomon van jópár fotó a tavaly májusi deltai túráról, bár csak madarak.

Szimistyle
Mflexnek elsõsorban szeretettel <#vigyor2>
De Mindenki figyelmébe
Italian Boys - Forever Lovers l 3:54 l *wav
pass a szokásos

shirak
itt ni melodzodok.
te? elesited mar a fegyvereket a Deltara?

Play it loud!!

Szimistyle
Csákány Pajtás! Mizu?

shirak
szia szimi<#wave>

Play it loud!!

carterx
á értem,sajnálom

Szimistyle
Mint már írtam soxor, nekem nem futnak ilyen Windows-os programok a gépemen. Ezért a válasz... 😊

carterx
mért nem? nem jó semmire?

Szimistyle
Nem!

carterx
Szevasztok.

Kell e ez a progi? Itt egy kis leírás róla,igaz angolul,ha valaki akarja lefordíthatná a gyengébbek kedvéért <#eplus2>

Ashampoo® MP3 AudioCenter v1.70

Extract, burn, convert, edit and repair your audio files

Ashampoo MP3 AudioCenter is your personal control center for extracting, burning, converting, editing and repairing of MP3 and other audio files! In the great tradition of Ashampoo software, this multimedia and CD burning application is really easy to use!
Ashampoo MP3 AudioCenter is smart and easy to use. It automatically takes
care of all the complicated settings of audio encoding and decoding of MP3 files and allows the user to focus on what he/she actually wants to do.
Difficult software is history -- now it's easy with Ashampoo!
Ashampoo MP3 AudioCenter enables you to:

Extract audio files from an AudioCD:
With Ashampoo MP3 AudioCenter you can easily rip your audio CDs.

( Note: Please always observe copyright regulations! )

Burn an Audio CD or MP3 disc:
With Ashampoo MP3 AudioCenter you can easily burn a normal AudioCD or MP3 disc. Ashampoo MP3 AudioCenter burns WAV, MP3, Ogg Vorbis and Flac files directly to Audio CDs without any add-ons or plugins.

Convert files:
This is another cool feature of Ashampoo MP3 AudioCenter. You can convert audio files easily from one format into another, e.g. MP3 to Ogg Vorbis, WAV to MP3, etc.

Normalize file volume:
You can easily change the audio files so that they all have a standardized volume.

Edit file information:
You can easily change the information contained in audio files (song title, artist, album, etc.).

Find and repair broken audio files:
Check audio files for errors and correct them if possible.

Normal Mode and Expert Mode
You can run Ashampoo MP3 AudioCenter in Normal Mode or Expert Mode. See the following chapter for more information.

Working with Ashampoo MP3 AudioCenter is really simple and intuitive. All information you need for your work are displayed on the specific program screens.

Getting help if necessary is also quite simple. Ashampoo MP3 AudioCenter has a fully context-sensitive help system. To display the online help file just press the F1 key or press the Help button in each dialog to view the specific topic of this help file
You can run Ashampoo MP3 AudioCenter in Normal Mode or Expert Mode.

In Normal Mode you get detailed explanations for all decisions you have to make. Everything will be explained just right where you need it. This mode suits to all who have no experiences with audio files and the different formats and parameters.

In Expert Mode you will get less explanations. Therefore the options will be displayed on less pages. If you are more familiar with audio files, formats and parameters, sample rates etc. you might prefer this modus.

Köszke, megnéztem!

Na ez fájni fog...

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Eme dolgok elözményei a 6675#, 6605# és a 6630#-as hozzászolásban megtalálható... Olvasd el, és akkor minden világos lesz...

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Szeva Trendi!

Mik vannak a B. Orlando-ban?