26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #11097
    jah sok fent lesz, csak kurva kevés az időm foglalkozni vele:(
  • Szimistyle
    Wazze Mike, most van alkalmam a lengyel picsusz zenéjét hallgatni... Kibaxott jó hangulatom lett tőle és nyomatom a melót ezerrel. Faxa inspiratív!
  • Szimistyle
    Ha ennek lehet hinni, akkor 3850/210
  • atiapuka
    Főleg az tetszik a honlapodon Flexi, hogy teszel fel demo-kat. Én régóta szeretem az italot (tulajdonképpen ezen nőttem fel) de sok számnak nem tudom a címét. Szóval csak rajta!
  • mflex #11093
    ok.köszi
  • Trend Boy #11092
    Casablanca a helyén...
  • mflex #11091
    Na ez egy pontos sebességmérő
  • mflex #11090
    Az biztos , hogy ez igy is van ..védeni kell a kincseket!

De szerintem ,valahol viszont már túl is van reagálva az egész:)
  • Trend Boy #11089
    Szerintem mindenhová...

Dumálni bárhol lehet, s ahhoz semmi közöm, hogy a saját gyüjteményét ki hol herdálja el, hol tesszi, és kinek közzé... Részemről volt lényeges, hogy idióták, "fanthomas"-ok ne jussanak hozzá a zenéimhez, csak azok, akikkel én szeretném megosztani... Akik hasonlóképpen gondolkodnak, azoknak ajánlom az általam generált fórumot, a többieknek azt hiszem ez a Topik teljesen tökéletes...
    Az elmuúlt pár nappan már 100 pass jár a fejemben, mert mindenki mással, máshogyan pass-ol, és lassan amit letöltenék innen semmi értelme, mert csak kilondom a passokkal... Úgy gondolom egyszerübb megjegyezni egy nevet és hozzá egy belépési jelszót, mint havonta más pass, aztán ezen belül már találkoztam egyéni, és csoportos pass-sal is...
    Én is itt leszek eme Topik-ban, és természetesen dumálok veletek, de sajna csak azok tudnak hozzá jutni a tölem kért zenei kérésükhöz, akik ott tagok... Arról nem is beszélve, hogyha más tagok is oda linkelik be a féltett kincseiket...

Abban egyetértünk aki "szarember", az "szarember", de ettől még nem védem meg, a saját zenei kincseimet...
    Viszont azzal, hogy itt pass-olgatás megy, ezzel csak azt igazoloja mindenki, védeni akarja ő is a "szaremberek"-től a kincsit...

• mflex #11088
    Köszi, de mint írtam ez még szinte 0, de faxa lesz:)
  • mflex #11087
    Köszi, de mint írtam ez még szinte 0, de faxa lesz:)
  • mflex #11086
    [b][nagy]Részemről annyit, hogy ez a fórum továbbra is ugy müködik , ahogyan eddig...
    Vagyis a feltöltéseim kapnak egy havi passt, tovább nem bonyolítom...

Lexarom ha valaki kiadja, önmagában úgy is "szarember"..

Tehát minden tag kapni fog egy passt, no comment...
  • mflex #11085
    PÜ ment
  • Szimistyle
    Jah, van benne valami! Paranoiás banda ez wazze
  • AlterEgo5561
    Hali Mindenkinek! Most akkor hogy is van? Volt 80s -> lett MFlex HQ -> abból meg lesz kettő? Nem kötekedni akarok, csak lassan gondban leszek, mint Ádám anyák napján... Vagy stílusosan idézzünk Neotont : "Hova menjek?"
  • mflex #11082
    Te miért kaptál büntetést wazze?
  • mflex #11081
    Te is az vagy! :))) mint alant írtam..
  • mflex #11080
    nagyon kezdetleges állapotban van még, talán ha 5%-os, de faxa lesz..
  • Trend Boy #11079
    Akkor mond neki regeljen be, és mondja meg miyen mail-cimmel tette azt...
  • mari68
    jó akkor van egy utolsó kérdésem kik az alaptagok?????
  • mflex #11077
    [b][nagy]MARI MÁR AZ ELEJÉTŐL FOGVA "KÖZÉNK TARTOZIK"!

• Trend Boy #11076
    Most kaptál mail-t, tehát menn kell a dolognak...
  • mflex #11075
    Sziasztok!
  • Trend Boy #11074
    Nem akartalak megbántani, ha igen, elnézésedet kérném...

Eme másik álltalam létre hozott fórumban, már az elejétől úgy gondolom, hogy a többségnek kell dönteni a további tagok felvételéről. Én felveszem az alaptagokat, akik szavazatukkal támogatni fognak, és így te is részese lehetsz egy olyan dolognak, ahol nem kell passokat keresni, netán félni, idota emberek megjelenésétől akik 78 hozzászolásban, sem tudtak maradandót alkotni, értelmesen hozzá szólni a dolgokhoz...
    Én továbbra is arra kérlek, és másokat is arra kérem, ne kapják fel a vizet, vagy ne sértödjenek meg, ha még nem sikerült bejutniuk, hiszen ha itt a többség álltal elfogadott személyről van szó, akkor az biztosan oda is bejutásra lesz érdemes...

Előre is köszönöm...
  • Trend Boy #11073
    Kellett kapnod egy mail-t az ott megadott cimra, abban benne van hogyan kell belépned, ott a pass, meg minden...

Mindenkinek!!!

Mindenki aki már be tudd lépni, változtassa meg a jelszavát, olyanra amilyenre akarja. A mailban is benne van, ezt 24 órán belül meg kellene tenni...

Aztán elkezdtem felszorni ezt azt, illetve már kivánságok teljesitése is van már ott...

• sanyaaa
    Hiba!

Ez a név már regisztrálva van!

Vissza

Nekem ezt írja amikor regisztrálni akarok, azt itteni nick-kel próbáltam, másik névvel regisztráljak??
  • atiapuka
    Szevasztok!

Flexi, csúcs a lapod, csak így tovább!
  • shirak
    kerdezzuk meg mflex Andijat
  • Szimistyle
    A kérdés mindig az, hogy mindenki az-e, mint aminek látszik
  • Szimistyle
    akkor "hadjuk", vagyis inkább hagyjuk
  • mari68
    NEM KELL A RIZSA INKÁBB HADJUK NEM VAGYOK ÉN OLYAN HÜLYE MINT AMILYENNEK EGYESEK HISZNEK LÉGYSZI OLVASD MÁR EL A KÉT HSZ-T (EZT IRTA SANYÁNAK:Mindenképpen regeljél !!!)EZT MEG NEKEM:(Néked is azt mondom, regelj be, aztán a többség dönt a dologról... )ÓRIÁSI KÜLÖMBSÉG VAN KÖZTÜK TE MEG BENNE VOLTÁL A FELSOROLT NEVEK KÖZT MIRÖL AKARSZ MEGGYŐZNI AKKOR KI DÖNT?EGYÉRTELMŰ AKIK FEL VOLTAK SOROLVA!!!!!!!RÉSZEMRŐL ENNYI.
  • Szimistyle
    Mari, Mari, hoztad a formád. Már megint egy perc alatt felhúztad magad :)
    Ne aggódj az én sorsomról ugyanúgy döntenek majd, mint a Tiedről. Nem automatizmus folyik!
  • mari68
    KÖSSZ SZÉPEN,DE HA MÁR ÍGY ÍROD AKKOR NEMTUDOM MIRE GONDOLJAK INKÁBB NEM BÁR NEM ÉRTEM MI A BAJ VELEM ÉN NEM ÉRZEM ÚGY ,HOGY VALAKIT IS MEGSÉRTETTEM VOLNA DE MINDEGY HA TE ÍGY LÁTOD A DOLGOT ÁM LEGYEN EZ VALAHOGY MEGALÁZÓ: (Néked is azt mondom, regelj be, aztán a többség dönt a dologról...)ÚGYHOGY RÉSZEMRŐL ENNYI VOLT A FORUM VALÓSZINŰLEG BÁR NAGYON SAJNÁLOM MERT SOK JÓ ZENÉT KAPTAM DE HÁT ÚGY TŰNIK POTYALESŐK MINT ÉN NEM TŐLTHETNEK LE TOVÁBB NEM TEHETEK RÓLA HOGY SZEGÉNY VAGYOK ÉS NEM TELIK DRÁGA LEMEZEKRE ÉS CSAK INNEN TUDTAM SAJÁT NOSZTALGIÁZÁSOMRA LETŐLTENI KÖSZÖNÖM A ZENÉKET AMIKET EDDIG LETŐLTHETTEM: MFLEX,SZIMI,CLAUD,PAZO,SANYA,stb.....ÜDV MINDENKINEK:MARI!
  • Trend Boy #11064
    Néked is azt mondom, regelj be, aztán a többség dönt a dologról...
  • Trend Boy #11063
    Mindenképpen regeljél !!!
  • mari68
    HALI SANYA, ÉNIS LÁTOD ÍGY ELFELEJTIK AZ (EGYETLEN)HÖLGYTAGOT!!!
  • sanyaaa
    Szóval én is Fantomas vagyok? Kösz, wazze....
  • shirak
    italo carlos,
    ne haragudj nem tudtam foltenni a grant miller albumot.
    7vegen babazsur felugyelo voltam(fiam 3 eves lett).
    ezen a 7en megutom, az tuti - marmint az albumot a rapidra.
    bocsi meg 1x
  • shirak
    szia pazo.
    mi az aktualis harangslager?
  • shirak
    okes jo munkat