• p79
    "p79: élettapasztalat... mit értesz ezalatt mert baromira eltérő sztem, emberektől, érdeklődési körtől és műveltségtől is nagyon függ."

Már bocs, de ha meglátok egy szembe fésült, csapágygolyós ékszeres, rocker-plázacica keresztezésű tizenéves lányt (aki amúgy 1-2 éve még a legkommerszebb pop zenét hallgatta, most viszont már 100% imóó), akkor nem az jön le elsőre, hogy ő bármiféle élettapasztalattal rendelkezne. Az, hogy ő mennyire művelt (amúgy nem tudom), megint más kérdés...

"van olyan külföldi ami meghallgatna és megkedvelne 1 MAGYAR nyelvű számot? max 1 szlovákiai magyar. Angol a világnyelv vagy az vagy semmi!
    ha megnézed a népszerű pl most a rasmus popegyüttes jutott az eszembe, finnül szted ment volna a klippjük a TVben, hallot volna vki is róluk? kb ennyi a kulcsszó: !angol!"

Tudod miért érdekes, amit most megfogalmaztál? Mert ha megnézed pl. akár a régi, akár a mai rock/metál bandákat (a pop csapatokat szándékosan nem említem, pedig rájuk is igaz), a világzenei paletta tele van ismert német/skandináv együttesekkel. Ők vajon miért tudtak befutni? Magyar nyelvű számok? Naná, hogy úgy senki nem kíváncsi rájuk külföldön, ez teljesen egyértelmű...de ne felejtsd el, hogy nem egy hazai előadó próbálkozott már angol nyelvű albummal, és a világsiker valahogy elmaradt (nem véletlenül).