p79#706
Egyszerűbb lett volna elismerned, hogy butaságot állítottál az Iron és Metallica borítókkal kapcsolatban. Így viszont számítottam rá, hogy már csak letolást kapok. Derek Riggs a világ egyik legjobb grafikus művésze, néhány fanatikus rajongója már-már Dalihoz hasonlítja (részemről azért ez túlzás). Ajánlom figyelmedbe a www.derekriggs.com oldalt, ahol több általa készített együttes borítóját is megtalálod. Ami Eddie figuráját illeti: egyértelmű, hogy Derek Riggs által még inkább népszerűvé tette az Iront. Csak érdekességképpen: egy vietnami háborúban elesett katona durván elintézett pofázmánya ihlette meg Riggst, így született meg Eddie (http://www.maidenmalta.com/eddiepage).
A Metallica borítók többségét (a régieket) pedig ha jól tudom (ha tévednék, akkor elnézést), az együttes tagjai tervezték. Nem túl rivalkodó, egyszerű borítók. De hogy miért kellene rajta röhögnöm, azt nem értem. Az Iron Maiden borítóiról már nem is beszélve...
"csak egy a bajod, csak azt latod amit te akarsz"
Ezt azért cáfolnám. Nem egy ismerősöm ajánlott már nekem olyan együtteseket, amiket addig még nem ismertem, és az annyira megtetszett, hogy ma már meg van az összes soralbumuk...