Ok, én elhiszem hogy te kurva művelt meg okos vagy pláne zene terén...
De hogy lehet olyat mondani hogy a mötley vagy a guns szar zene?
A mötley-t spec imádom, a gunst meg utálom, de egyikre se mondom hogy szar, primitív, egysíkú...
Kifejthetnéd úgy mint a manóvárat...
Akkor ott van a slipknot...najó, ez tényleg megosztja a közvéleményt..
Eleinte nagyon utáltam őket, mert akkoriban egy igazi rockernek utálnia kellett a numetált...
Aztán jobban meghallgatva őket, rá kell jönni hogy bizony nem egy szar értelmetlen üvöltözés az egész...
Az meg hogy maszkban meg overálban állnak a színpadra...Ezt úgy nevezik, hogy színpadi kép. (szvsz nagy ötlet, így legalább nem minden újság címlapján virított az arcuk).
Ugyan ilyen színpadi arculat az hogy a twisted sisterék tupírozott hajjal mennek a színpadra, slash cilinderbe, judas priesték mindenféle bőrben, britney spears meg olyan cuccban ami minél kevesebbet takar.
Ilyen minden zenekarnak kell, mert felhívja a figyelmet, az emberekben meg marad pl hogy láttad mennyi szegecs volt azon a rikácsoló barmon.
Ott van még pl a pokolgép...na az tucat heavy metal...no de ennek is van egy storyja, ugyanis szinte akkor kezdték amikor itt még a junoszt tv a technika csúcsának számított.
A többi zenekart amit említettél vagy nem ismerem eléggé, vagy nem szeretem.
Szvsz nem hallgathatsz szar zenéket, mert amiket említettél azok fasza zenekarok..csak azért azt nem kell leigénytelenezni/leszarozni ami neked nem tetszik.
A témánál maradva: egy zenekart meg nem a rajongói alapján kell megítélni.
Emo zenekaroktól (ok, lehet tőlem divat emo vagy akármi) is hallottam már kurvajó számokat...