• Christo
  #3256
  Tulajdonképpen mivel van a baj akkor? Szerintem amit a zenéről írtál le, az nem csak az emóknál van így, manapság a divat az átlagemberek körében közéleti tényező, ez van, ezzel nem lehet mit tenni, maximum tudomásul venni, esetleg másfele vinni a divatot, de lesz még olyan a divatban, amire még a legelvetemültebbek is azt fogják mondani, hogy inkább az emo :)

  Az érvagdosást meg depressziót meg felejtsük már el. Alig akad ilyen eset, de ha meg valahol van ilyen azt felfújják és rávetítik az egész emóra.

  Szerintem ami figyelemreméltó az az, hogy az emók nem ártottak senkinek és nem tesznek semmi rosszat azzal, hogy így néznek ki. Persze nem várható el, hogy ez a stílus mindenkinek tetszen.
  Annak amúgy örülök, hogy civilizált keretek közt fejezted ki a mondanivalód ;)

  Nem kéne amúgy általánosítani. Nem minden emo ilyen amit leírsz. Olvastál sok profilt és összegyűjtötted a rossz tulajdonságokat :D
  Ami persze nem baj, lenne mit faragni a mai fiatalságon. Dehát ez sajnos együtt jár azzal, hogy ilyen a mai világ.
  A fahrenheit 451-et olvastad esetleg?, abban volt, hogy: "A bölcsődétől a főiskoláig, s onnan vissza a bölcsődébe - íme, ez nagyjából az elmúlt öt évszázad szellemi fejlődése."
  Ez tény, ez igaz, ezt sokféleképp megfogalmazták már, pl Einstein "A Föld IQ-ja nem csökken, csak egyre többen vagyunk hozzá" idézete is igaz, annak ellenére, hogy az ember inkább az iróniát veszi észre benne, mint komolyságot.
  De ezt nem kéne rávetíteni az emora. Szerintem az van, hogy mivel az emo jobban előtérben van, ezért emo körökben könnyebb észrevenni az esetleges hibákat, főleg azoknak akiknek alapból nem tetszik a stílus.
  Sok emo azt mondja egyébként, hogy baj az, hogy egy csomóan divatból emók, mert az emo nem erről akarna szólni... Javaslom elolvasni Benkő Dani oldalát..
  Szóval emo megítélésében ne a 14-15 évesek hotdogos profilja legyen a mérvadó, mert ők mégiscsak gyerekek, még ha sok emo is van köztük.