Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
Emo csajok meg jol neznek ki xP
Emo vagyok belül.. én nem kulso dologhoz kötöm az emo stliust..
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
csáwo: buza, ha értelmesebb arc beszol neki, sir, egyszerüen gyökér...
csaj: omfg... ok hogy jol néznek ki kifestwe, nade: nemtudnak dönteni az irányzatok közt... se rock(tul kemény:/), se pop(tul nyálas), azt igy lett az emo a középut, csak sajna a nyál maradt kicsit rockos kiadásban
SZÁNALOM
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Egy úgymond kezdõ emo vok😛 Nemrég kezdtem követni ezt a stílust, és a felfogása is tetszik, miszerint merjük felvállalni az érzelmeinket mások elõtt;\ Az msn címem: [email protected]
Please vegyen fel valaki, és segítsen a külsõségeket illetõen, fõleg a hajzattal😊 Debreceniek és környékiek elõnyben mármint velük személyesen is tok talizniXD Köszi elõre is.
Ebben a videóban az tetszik, hogy legalább nem az volt a cél, hogy lejárassák az emot és még több kételyt és botrányt szüljenek köré.
Legalább elmondták, hogy nem a tokio hotellel kéne azonosítani az emot, és legalább már valami jelét látom annak, hogy elkezdték fejtegetni, hogy az emo nem egyenlõ azzal hogy fekete a hajam és depis vagyok. Bár azzal azért nem teljesen értek egyet, hogy szabályosan a depi emok a fiatalok közt vannak. Mert ugye kivétel mindig van és nem kéne általánosítani.
sry az offert!
*Zambo Jimmy
Az emo-nak sem kellett volna létrejönni azt is kitalálta valaki(k),
és nem volt épelméjû az biztos.Szerintem eredetileg mindegyik Jimmy rajongó szeretett volna lenni csak nemsikerült. Óóóó... Jeahhh..<#eplus2>#eplus2>