Fbn Lx#2725
jócikk.
Bár aki ezt mondta, rohadtul szűk látókörű, és nemkicsit túloz.
Mi az, hogy mindenki egykaptafa, meg hogy hiányzik a sok slayer pólós kölyök? Én pl. azt hiszem, hogy abban a stílusban amiről a cikkíró írt, jóval nagyobb a változatosság, mint hogy ki milyen metálbandás feketepólót vesz fel, és az öltözetének hány százaléka bőr. Másrészt meg - lehet, hogy csak itt Észak-keleten - egyáltalán nem ilyen vészes a dolog, közel sem annyira népszerű, mint ahogy leírja. Rengeteg rappert látok, és még annál is több iron maiden meg manowar pólót, zsíros, kócos hosszú hajat, de még elvétve rasztákat is. Viszont ez a divathullám itt szinte alig észrevehetően van jelen. Talán, mert rohadt drágák az amcsiból importált cuccok. De azért én mégis, ha csak kevés ruhát engedhetek meg magamnak, akkor is maradok a drágábbaknál, nem adok alább a c1rca csukánál, meg a bő, sokzsebes nadrágnál. Nekem kifejezetten tetszik, ha valaki igényesen öltözik, ezért nincs semmi bajom a stílussal. Bár senki sem tudna rámerőltetni egy csillogós övet, vagy egy csőnacit, az is tény. De hogy mindenki egyforma lenne, pf... az nagy túlzás. kevésbé egyformák, mint a kocsmarokkerek, vagy a zselés cigánygyerekek.