anadrex#2557
hát figyelj ugy mégsem mutatkozhat be hogy : stilusom: "hülye kis divatmajom" idén tokijomotel fan , jövőre rapper , azt ha nagyobb leszek akkor már a rokkerséget is kiprobálom :D az ugy cikin jönne ki... 14 évesen még senkinek sincs stilusa igazábol :) az van amit a környezetétől ellát és elvárnak tőle h ő is az legyen :) én 14-15 éves koromig össze vissza voltam minden féle. . . aztán megfogott 1 stilus . . . szereztem magamnak uj barátokat és azóta ez van . ők meg még csak most kerülnek át szakközépbe tök ujj minden azt még ökse tudják h micsodák :) szerintem a legtöbb emberrel igy történt és nem emosként vagy dnb s ként esett ki az anyukájábol hanem előtte kiprobált 1-2 dolgot pl linkinpark az régen nagyon menő volt :) szerintem alázta simán a tokio hotelt . . . :) arra is azt mondták h divatmarhaság . . . de igy utolag meghalgatva . . . tokijohotelhez képest elég színvonalas zenét csinálnak . . . nah itt most elmélkedtem egyet magamba . . . nem olvasom vissza hogy jo e mert fáradt vagyok . . . remélem nem irtam nagy hülyeségeket és viszonylag érthető :)
ennek ellenére viszont tényleg rohadtul idegesítőek xD telefonon üvöltetik a telefont azt hiszik h nekik mindent lehet mert falubúúú bekerültek a városba a szakközépbe xD